• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

:)valla öylesi een güzeli keşke bende öyle olsam canım benim bende 53 kiloyum ama doktorda demişti bana 5 kilo kadar ver diye o zaman sallamamıştım ama yavaş yavaş dank etti vereyim bari dedim:)sen hamile olsan nasıl olur kız karnına top koymuş gibi olur

Evet yaa çok çikiin :))) bnm kayınvalidem 40 kiloyla hamile kalıp biri 6.5 biri 5.5 diğer kızı 4.5 kilolarında normal doğum yapmış düşün. Bana doktor çatın dar normal doğum yapamazsın dedi :( ama 4 kiloya kadar şansı varmış. Kaynanoş da gelin kaynana toprağına çekermiş diyo bilmiyorum artk bende tosuncuk mu doğurcam acebaaa :KK70: top da hem ne top basket topu koymuş gibi olur hemde :KK70:

Evet yaa çok çikiin :))) bnm kayınvalidem 40 kiloyla hamile kalıp biri 6.5 biri 5.5 diğer kızı 4.5 kilolarında normal doğum yapmış düşün. Bana doktor çatın dar normal doğum yapamazsın dedi :KK43: ama 4 kiloya kadar şansı varmış. Kaynanoş da gelin kaynana toprağına çekermiş diyo bilmiyorum artk bende tosuncuk mu doğurcam acebaaa :KK70: top da hem ne top basket topu koymuş gibi olur hemde :KK70:
kız zayıf olmak her zaman iyidir.hatırladım söylemiştin çat meselesini:)aman olsunda inşallah hayırlısıyla

Evet yaa çok çikiin :))) bnm kayınvalidem 40 kiloyla hamile kalıp biri 6.5 biri 5.5 diğer kızı 4.5 kilolarında normal doğum yapmış düşün. Bana doktor çatın dar normal doğum yapamazsın dedi :KK43: ama 4 kiloya kadar şansı varmış. Kaynanoş da gelin kaynana toprağına çekermiş diyo bilmiyorum artk bende tosuncuk mu doğurcam acebaaa :KK70: top da hem ne top basket topu koymuş gibi olur hemde :KK70:
Bu ay 13unde gelir benim gecikmez klomen kullandim ya accounter accounter ysnlis alintiladim :-/

Ama kilon yok ki senin :KK43:
eşimde doktor dedi zaten eminmisiniz diye doktor ters ters baktı çıkışta eşim sen onu boşver ye sen ye diyor:)karın bölgemde biraz yağlanma var canım o yüzden dedi galiba ben sonra araştırdım pko karın bölgesindeki yağlanma oluyomuş onun verilmesi gerekiyomuş onndan demiş adamcaaazz:)

kız zayıf olmak her zaman iyidir.hatırladım söylemiştin çat meselesini:)aman olsunda inşallah hayırlısıyla

Ay bu kadar değil be canm. Kınada giydiğim kıyafeti bile bi beden küçülttük. Hiçbişey olmuyo küçük beden satan yerlere gidiyorum ama bi gün rodi'ye girdim kız getirdi bikaç tane olmadı tabi daha giymeden sonra kusura bakmayın hanımefendi size göre beden yok malum sıfır bedensiniz dedi :KK70: mavi'de bile yoktu nerdeyse bütün pantolonlarımın kenarında çengelli iğne var :KK70: en azindan bi 45 olsam çok seviniceeem :KK42:

Yok olmadı daha önce bende. Bende grip falan olcam heralde dedm. Kızlar bakın hepinize söylüyorum bence bunlar SIYIRMA BELİRTİLERİ :KK70:
o zaman belki hayırlı haberin belirtisidir bacım inşallah. böyle her zaman olmayan değişik bi durum olunca ben hemen heyecanlanıyorum:)

Ay bu kadar değil be canm. Kınada giydiğim kıyafeti bile bi beden küçülttük. Hiçbişey olmuyo küçük beden satan yerlere gidiyorum ama bi gün rodi'ye girdim kız getirdi bikaç tane olmadı tabi daha giymeden sonra kusura bakmayın hanımefendi size göre beden yok malum sıfır bedensiniz dedi :KK70: mavi'de bile yoktu nerdeyse bütün pantolonlarımın kenarında çengelli iğne var :KK70: en azindan bi 45 olsam çok seviniceeem :KK42:
o zamaaan en güzeli çocuk reyonu hem ucuz oluyor kız onlar:)))bol bol ehmeh ye:)))

eşimde doktor dedi zaten eminmisiniz diye doktor ters ters baktı çıkışta eşim sen onu boşver ye sen ye diyor:)karın bölgemde biraz yağlanma var canım o yüzden dedi galiba ben sonra araştırdım pko karın bölgesindeki yağlanma oluyomuş onun verilmesi gerekiyomuş onndan demiş adamcaaazz:)
Heee ben 60 kiloyum çünkü boy 1.59 :))

Kızlar hele bakın bu ay ki aksiyon planımi açıklıyorum bu planda emeği geçen ulkuu ulkuu ve bebeem bebeem in katkıları için teşekkür ederim
kocacim pazartesi salı test yaptıracak çarşamba günü bn yeni bir dr a o da urologa gidecek ve bakalım bu ay ki yeni dr lar bize neler neler diyecek :)

Biraz içim buruk ama umarım öyledir. İdrarı negatif görünce :KK43:
ben 7 ayda sadece 1 defa test yaptım bugünkü aklım olsa onuda yapmazdım.1 hafta geçtiği günler olmuştu o zamanda yapmadım.çünkü boşa canım sıkılıyor en güzeli olcaksada 1 hafta sonra öğreniyim ama süpriz olsun:)sen canını sıkma düşünme adet olcakmış gibi düşün ama bebiş olursada inşallah çok büyük ve güzel bi süpriz olur tatlım

ben 7 ayda sadece 1 defa test yaptım bugünkü aklım olsa onuda yapmazdım.1 hafta geçtiği günler olmuştu o zamanda yapmadım.çünkü boşa canım sıkılıyor en güzeli olcaksada 1 hafta sonra öğreniyim ama süpriz olsun:)sen canını sıkma düşünme adet olcakmış gibi düşün ama bebiş olursada inşallah çok büyük ve güzel bi süpriz olur tatlım

Ayy canm yaa aynen öyle vala nasıl dua ediyorum o sürpriz için :(

Back
X