İnanın öyle yapmak istiyorum bende. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Adet tarihime 7 8 gün kalana kadar her şey normal sonrasında sanki bütün belirtiler bende. Kür falan yapmayacağım ama artık. Göğüslerim resmen yanıyor şuan da kendime işkence ettimKür yapma ve rahat bırak kendini bence ben sekiz ay boyunca denedim olmadı tutmadı ağladım hep çörek otu kürü falan yaptım çok pişmanım şimdi cunku . Kafada bitiyormuş meğer ne zaman çocuk işini askıya aldım oldu düsük yaşadım ama sonuçta oldu ve bir ay korundum ikinci ay şimdi yine kaldım cunku hiç çocuk düşünmüyordum yani kafa da biraz bitirirsen stres yapmazsan olumlu sonuç alırsın diye düşünüyorum ben yaşadım cunku o olayı
Ben 19 yaşından beri tiroid hastasıyım ve ömürlük. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Siz ilaç kullandığınız halde mi yükselmiş?Ama tiroit kesinlikle kendi haline bırakma cunku ben bir senedir uğraşıyorum yine yukselmis mesela
Ben kaç kez yaşadım dediğini ve her seferinde testte hep bembeyaz gördüm . Bence kendine de esinde zaman ver nasıl mesela üç ay diyelim hiç üstünde durma yumurtlamanı takip etme ovulasn testi yapma hiç iliskini bile kaydetme bak göreceksin olcakİnanın öyle yapmak istiyorum bende. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Adet tarihime 7 8 gün kalana kadar her şey normal sonrasında sanki bütün belirtiler bende. Kür falan yapmayacağım ama artık. Göğüslerim resmen yanıyor şuan da kendime işkence ettim
Evet hamile kalmışım ve dikkat etmemiştim ilaca yükselmis düşürmeye çalışıyorum şimdi vallaBen 19 yaşından beri tiroid hastasıyım ve ömürlük. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Siz ilaç kullandığınız halde mi yükselmiş?
Aman çok dikkat edin. Sağlıklı bir gebelik diliyorum size.Evet hamile kalmışım ve dikkat etmemiştim ilaca yükselmis düşürmeye çalışıyorum şimdi valla
Doktorun iyi saçmalamış canım valla...Ya aslında bekarken tiroid için gittiğim doktorum bana erkenden evlen çocuğun olmaz yoksa gibi tamamen moral bozan bir yorum yapmıştı. Oyüzden denemeye başladıktan sonra hem doktora gitmekten korktum kötü bir şey duymamak için hemde olsun diye kürlerle destekledim güya. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ya
Daha yeni üniversiteye başladığım zamanlardı hemde. Cidden çok üzülmüştüm ama hep düşünmeyi öteledim kafamda. İşte şimdide acaba ondan mı olmuyor diye korkuyorum. İçimi nasıl rahatlattınız biliyor musunuz? İnşallah inşallah ağzınızdan bal damlıyorDoktorun iyi saçmalamış canım valla...Ben de 19-20 yaşımdan beri senin gibi haşimoto hastasıyım ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım ve şimdi kızım 4 yaşında, odasında mışıl mışıl uyuyor... Bizim hastalığımız evet ömürlük ama ilaçlarının dozu düzgün ayarlandıktan sonra ve düzenli 6 ayda bir rutin tsh hormonlarına baktırdıktan sonra endişelenmen gereken bir durum yok....Nasıl moralin bozulmuştur o yaşta hem de... Ben de 2.yi düşünüyorum , belki beraber hamile kalırız, şubat annelerinde birbirimize destek oluruz
Bende hasimsto hastasıyım Bende prolaktin hormonu yüksekti miyomlarim vardi ilk zamanlar bende sizin gibi taktım 1 sene sonunda infertif bölümüne gittim tedavi ilaç derken aşılamaya yönlendirildim artık takmadım aşılamaya odaklandım herseyi bıraktım o ay aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım tabi sizde bir sorun yoksa prolaktin hormonu strestende yükselir rahat bırakın dua edin kimseyi takmayın inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bu arada bende soğan kürü, bir kaç bitki vardı onlardandır içiyordumMerhaba arkadaşlar. Kısaca kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. Hemen karalar bağlamak için çok erken olduğunu biliyorum ama elimde değil maalesef. İstediğimizden beri 4 kere regl oldum, hepside hayaller ve kırıklıklarıyla geçti. En son bu ay incir kürünü denemeye karar verdim yaklaşık 10 gündür de içiyordum. Ancak dün banyo sonrası elle muayenede göğüs ucumdan sıvı geldi. Baktım internetten prolaktin yüksekliğinden olabiliyormuş. Zaten haşimato diye hormonsal bir tiroid hastalığım var şimdi birde bu eklendiğinde iyice zorlaşacak hamile kalmam diye çok korkuyorum. Şuan yasaklar ve yaşadığım şehirde ki vaka sayılarının çokluğu doktora gitmeye korkutuyor beni. Tahmini adet tarihim 20 mayıs. Bu ay göğüsten sıvı geldiği için ümidimi kesmeli miyim? Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen kimse var mıdır acaba?
Evet kafaya takmamam lazım gerçekten ama artık okadar kafama taktım ki ilişkilerimiz bile sırf çocuk için olmaya başladı çok yeni evli olduğum halde. İnşallah bende bir anda hamile kalırım teşekkür ediyorumBende hasimsto hastasıyım Bende prolaktin hormonu yüksekti miyomlarim vardi ilk zamanlar bende sizin gibi taktım 1 sene sonunda infertif bölümüne gittim tedavi ilaç derken aşılamaya yönlendirildim artık takmadım aşılamaya odaklandım herseyi bıraktım o ay aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım tabi sizde bir sorun yoksa prolaktin hormonu strestende yükselir rahat bırakın dua edin kimseyi takmayın inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bu arada bende soğan kürü, bir kaç bitki vardı onlardandır içiyordum
Biliyor musun, bana da yeni uzmanlığını almış çömez bir doktor ilk bu hastalığımın olduğunu söylemişti. Hastalığı öyle bir anlatıyor ki, tedavisi yok , ömür boyu ilaç kullanacaksınızDaha yeni üniversiteye başladığım zamanlardı hemde. Cidden çok üzülmüştüm ama hep düşünmeyi öteledim kafamda. İşte şimdide acaba ondan mı olmuyor diye korkuyorum. İçimi nasıl rahatlattınız biliyor musunuz? İnşallah inşallah ağzınızdan bal damlıyor
Sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bide 14 gün yumurtanın çatlama zamanı hamile kalma şansınız yüksek eşinizle gün aşırı beraber olun bizim dr öyle söylediEvet kafaya takmamam lazım gerçekten ama artık okadar kafama taktım ki ilişkilerimiz bile sırf çocuk için olmaya başladı çok yeni evli olduğum halde. İnşallah bende bir anda hamile kalırım teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ediyorum. Benim doktorum bak bana bende haşimatoluyum tüp bebek yaptırdım falanda demiştiBiliyor musun, bana da yeni uzmanlığını almış çömez bir doktor ilk bu hastalığımın olduğunu söylemişti. Hastalığı öyle bir anlatıyor ki, tedavisi yok , ömür boyu ilaç kullanacaksınıznasıl moralim bozulmuştu, üni 2 de falandım ben de eve gittim o gün sonra netten araştırdım, hiç de korkulacak gibi olmadığını öğrendim. Ama şuna çok dikkat etmek gerek, gebelikte ilk 3 ay tsh değerlerinin doğru aralıkta olması çok önemli..Allah korusun, haşimoto olduğunu bilmeyen birisi , düzensiz tsh ile gebe kalırsa, doğan bebekte bir sakatlık ya da zeka geriliği vs. Ya da düşük olabiliyormuş...
Ama sen içini ferah tut, değerlerin düzgünse korkacağın bir durum yok...inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın
Bu ay o şekilde denedik ama işte prolaktin hormonom yükseldi sanırım şimdide. Ama inanıyorum herşey güzel olacak. Sizede çok teşekkür ediyorumSizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bide 14 gün yumurtanın çatlama zamanı hamile kalma şansınız yüksek eşinizle gün aşırı beraber olun bizim dr öyle söyledi
Çok teşekkür ediyorum. Benim doktorum bak bana bende haşimatoluyum tüp bebek yaptırdım falanda demiştiDoktorun yanından çıktığımda anneme ben galiba okulu bırakıp evleneceğim demiştim doktora gittiğimden bir kaç gün sonra 41 yaşında haşimato hastası olan teyzem tamamen doğal yollarla hamile kaldı onunla rahatlattım kendimi yıllarca şimdide ben deniyorum. Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ediyorum. Gitmemekle cidden hata ettim bu zamana kadar gitmek en iyisiydi. Cevabınız için teşekkür ediyorumDoktora gitseniz zaten 1 yil süre tanıyın kendinize diyecek. Suan kür vs bedeninizi yormayin.
Ancak hasimato da oldugu icin kadin doguma bir gidip gebelik dusundugunuzu, hasimato oldugunuzu, genel bi muayene olmak istediginizi söylerseniz daha saglikli olur. Varsa gerekli yönlendirmeleri de yapar.
Tez zamanda, saglikla kavusun insallah
Bir daha bilinçsizce kür falan asla yapmam. Reglimin 3. Günü hormon testine gittiğimde folikasiti de sorar ve kullanırım. İlginiz için teşekkür ediyorumTeyzeye de yaşı gibi 41 kere maşallaho zaman üzülecek bir durum yok, incir kürü işleri yokuşa sürmüş bence..ama zararın neresinden dönülürse kardır, süt vb ürünler de çok tüketmeyin, onlar da prolaktin hormonunu yükseltiyor, gebe kalmayı engelliyor..Haşimato günümüzde 3 kadından 1’inde varmış, endişelenmeyin.. Benim doktorum folik asit verdi, sağlıklı bir gebelik için de kullandırtmıştı bana gebeyken,bebeğin omurilik gelişiminin düzgün olmasını sağlıyor. Aynı zamanda gebe kalmayı da kolaylaştırıyormuş, bunu bir araştırın derim.
Troid hastasi oluo bebegi olan bi suru insan var neden oyle bi sacmalik soylemis ki doktor degerleriniz normalse niye olmasin ki ben de haşimatoyum ama troid degerlerim cok normal duzeyde kimse bana cocugun olmaz demedi şaşirdim şu anYa aslında bekarken tiroid için gittiğim doktorum bana erkenden evlen çocuğun olmaz yoksa gibi tamamen moral bozan bir yorum yapmıştı. Oyüzden denemeye başladıktan sonra hem doktora gitmekten korktum kötü bir şey duymamak için hemde olsun diye kürlerle destekledim güya. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ya
Merhaba arkadaşlar. Kısaca kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. Hemen karalar bağlamak için çok erken olduğunu biliyorum ama elimde değil maalesef. İstediğimizden beri 4 kere regl oldum, hepside hayaller ve kırıklıklarıyla geçti. En son bu ay incir kürünü denemeye karar verdim yaklaşık 10 gündür de içiyordum. Ancak dün banyo sonrası elle muayenede göğüs ucumdan sıvı geldi. Baktım internetten prolaktin yüksekliğinden olabiliyormuş. Zaten haşimato diye hormonsal bir tiroid hastalığım var şimdi birde bu eklendiğinde iyice zorlaşacak hamile kalmam diye çok korkuyorum. Şuan yasaklar ve yaşadığım şehirde ki vaka sayılarının çokluğu doktora gitmeye korkutuyor beni. Tahmini adet tarihim 20 mayıs. Bu ay göğüsten sıvı geldiği için ümidimi kesmeli miyim? Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen kimse var mıdır acaba?
Rica ederim canım.Bir daha bilinçsizce kür falan asla yapmam. Reglimin 3. Günü hormon testine gittiğimde folikasiti de sorar ve kullanırım. İlginiz için teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?