Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hasimatoyum 1 yıl oldu gebe kalamadim sebepsiz infertilite diyorlar endokrin doktorum gebeliğe engel değil diyor kadın dogumcu olabilir diyor benimde kafam karıştı birdahaki ay aşılama olacak muhtemelen ben antikorlarin etkili olabileceği konusunda emin değilim 1 yıl oldu yaptirmadigimiz tahlil kalmadı başka birşey kalmadı son 5 aydır ths 2.5 altında gene olmadi

Antikor degerin kacti canim

Haşematoysanız onunla ilgili ilaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz? Bir tanıdıgım düzenli sekilde kullandıktan sonra hamile kaldı

Ben de gebelik için uğraşanlardanım. İncir kürünü bende yapıyordum ama sonra bıraktım. Prof. İbrahim Saraçoğlu nun sitesine mail attım ve kan değerlerimi istediler. Bana uygun olmadığını söylediler kürü uygulamamın. İlk öncelikle adetin 2. Ve 3. Günü fsh,lh,e2 ve prolaktin değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Bu değerlere göre kür veya diğer bitkisel ilaçları kullamak doğru olur.

Troid hastasi oluo bebegi olan bi suru insan var neden oyle bi sacmalik soylemis ki doktor degerleriniz normalse niye olmasin ki ben de haşimatoyum ama troid degerlerim cok normal duzeyde kimse bana cocugun olmaz demedi şaşirdim şu an
İnanın bilmiyorum. Benimde teyzem haşimato hastası ve 41 yaşında bebeği oldu.

Evet bende bilmiyorum ve çok korkuyorum. İnşallah kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz

Bilinçsiz davrandım işte hata ettim. İnşallah bizede nasip olur çok uğraşmadan

Haşematoysanız onunla ilgili ilaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz? Bir tanıdıgım düzenli sekilde kullandıktan sonra hamile kaldı
Kullanıyorum evet çok uzun yıllardan beri hasta olduğum için ilaç artık hayatımın parçası oldu

Troid hastasi oluo bebegi olan bi suru insan var neden oyle bi sacmalik soylemis ki doktor degerleriniz normalse niye olmasin ki ben de haşimatoyum ama troid degerlerim cok normal duzeyde kimse bana cocugun olmaz demedi şaşirdim şu an

tiroid değerleriniz yüksekse gbe kalmayı zorlaştırabilir ama bunun erken evlenmekle ilgisi yok ki erken evlenince tiroid mi düşecekmiş? benim tiroid değerlerim normaldi ama gebelikte azıcık yükseldi endokrin kontrolüyle doğuma kadar devam ettim. eğer öncesinde yükselseydi bu ilaç desteğini gebe kalmak için de alacaktım o kadar. kendinizi üzmeyin germeyin. size zarar verecek uygulamalara başvurmaktansa iyi bir doktordan görüş alın yolunuza öyle devam edin.

İnanın doktorun neden öyle dediğini hiç bilmiyorum alanında uzmandı ve sadece endokrine üzerine olan bir hastaneydi gittiğim. Okudukça ve çevremde hamile kalanları gördükçe içim rahatlıyor. İnsan istediğinde bir anda olsun istiyor oyüzden acele ve bilinçsiz davrandım maalesef

sadece 3 ayda vücüdunuza bunu yapmayın bence. 1 yıl denedikten sonra hala olmuyorsa bu tarz kürlere başlayın. zaten gebeliği zorlaştırıcı bi rahatsızlığınız varken yapılır mı kür mür.

Evet bende bilmiyorum ve çok korkuyorum. İnşallah kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
Amin inşallah hayır normal yolla olmamasına artık alışmış gibiyim fakat tedaviyle de kalamazsin diye seyler duyuyorum dahada pskilojim bozuluyor

Amin inşallah hayır normal yolla olmamasına artık alışmış gibiyim fakat tedaviyle de kalamazsin diye seyler duyuyorum dahada pskilojim bozuluyor
Hayır sakın öyle düşünmeyin. Tıp ne kadar ilerledi inşallah öyle bir şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…