Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay çok kısa bir süre bizde denemeye başlayalı 3 ay oldu. 2 gün sonra bat günüm yine olmamıştır diye düşünüyorum. Ama kafamıza göre kür yapmak iyi bir şey değil üstelik sizin ekstra rahatsızlığınız varmış. Daha iyi bir doktorla görüşebilirsin artık teknoloji ve tıp çok ilerledi hemen hemen her şeyin çaresi var bu kadar karamsar olmayın. Umarım en kısa zamanda hepimizin bebişi olur

Doktorumu anında değiştirdim zaten ama beynimin derinlerinden atamadım sanırım. Aslında zaman zaman bekarken bile incirle kürler hazırlardım ozaman ki amacı farklı idi. Böyle bir hal alacağını hiç düşünemezdim. Test yapmadınız mı?

Yanlış bilgi veren doğru teşhis koyamayan çok doktor gördüğüm için sana doktorun dediklerini takmamanı öneririm. Malesef test yapmadım annemlerin evimdeyim o yüzden regl olmayı bekliyorum. Salı günü gelmezse yapacağım ama dediğim gibi pek ümitlenmek istemiyorum. Regl olurum diye düşünüyorum olursa üzülmem olmazsam sürpriz olur

İnşallah gönlünüzdeki olur.

Arkadaslar merhaba adetin 3. Gunu test yaptirdim haftaya doktora gostericem degerlerim
Fsh 19
Lh 11
Amh 4.5
Estradiol 27.4
Prolakatin 11.7
Fsh ve lh degerlerin yuksek gozukuyo nedersiniz bu testler icin

Arkadaslar merhaba adetin 3. Gunu test yaptirdim haftaya doktora gostericem degerlerim
Fsh 19
Lh 11
Amh 4.5
Estradiol 27.4
Prolakatin 11.7
Fsh ve lh degerlerin yuksek gozukuyo nedersiniz bu testler icin
Fsh bana çok yüksek geldi sizde PCO olabilir mi? Bir doktor görünün isterseniz

Merhaba ben de çok çok yeni gebeyim henüz 4 hafta:) haşimato hastasıyım 50 mg levotiron kullanıyorum. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez dahiliye doktoruma gittim. Tsh 2.80di fakat dozda güncelleme yapmadı bu şekilde devam etmemi söyledi ama araştırmalarım sonucu aklımda şüphe kaldı gebelik icin 1,5/2,5 aralığında olması yönündeydi. Ne dersiniz endişelenmem normal mi? Farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Cok gecms yormdan yeni sandm sildm paylasimimi :) pardn

Bence de gitmelisin başka doktora ve gideceğin doktorun branşı endokrinoloji olursa daha iyi olur. Endokrin doktorları haşimato-tiroid hastalarına bakıyor çünkü, dahiliye doktorları doz ayarlamasını iyi yapamıyorlar

Öyle mi dersiniz:/ Çok tesekkur ederim bilgilendirme icin

Evet kesinlikle bu konu icin endokrin doktoruna gitmelisiniz asıl tamamen onların ilgi alanı en iyi dozu onlar ayarlar
Sadece dahiliyenin yönlendirmesiyle endokrinolojiden randevu alabiliyoruz bilgisi doğru mu peki?
gebeliğimi planlarken bu haşimato bana sürpriz bir hastalık oldu da pek bilgim yok henüz

Sadece dahiliyenin yönlendirmesiyle endokrinolojiden randevu alabiliyoruz bilgisi doğru mu peki?
gebeliğimi planlarken bu haşimato bana sürpriz bir hastalık oldu da pek bilgim yok henüz
Özel hastane ise direk kendinizde alabilirsiniz. Devlette bilmiyorum keza öyleyse bile doktorunuza söyleyin yönlendirsin sizi zaten yönlendirmemesi bile garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…