Gebe kalanlar lütfen ankete katılır mısınjz?

Hamile kaldığınız zaman , beklenen regl tarihlerinizde regl sancısı çektiniz mi?

• Evet, regl olcakmışım gibi kasık ağrısı bacak ağrısı çektim regl olcam sandım.

OY: 41 78,8%
  • Hayır, hiçbir ağrı sızım yoktu .

OY: 11 21,2%

• Ankete Katılan
    52

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.765
2.132
83
32
Yorumda yazabilirsiniz. Reglime bir kaç gğn var. Sabah regl olxakmkşım gibi hafif kasık bacak ağrısı başladı ve moralim bozuldu. Evet biliyorum bu şekilde olup gebe kalan da var ama ben çoğunluğu merak ediyorum. Genelde sessiz sedasız mı gebe kalınıyor yoksa refl olcakmışdım gibi olup mu öğrendiniz

Tüm hamişşş canlar katılır mısınız? Bu soru çok soruluyor sma çoğunluk nasıl gebe kalıyor bilelim

Benim hiç belirtim yoktu. Normalde de regl olacağım zaman ağrı yok vs yok . Reglim gecikince test yapıp öğrendim

Benim hiç belirtim yoktu. Normalde de regl olacağım zaman ağrı yok vs yok . Reglim gecikince test yapıp öğrendim
Ya herkes regl ile aynı diyor ama bence illaki reglden bi farkı vardır . Regl olcağıöı net biliyoeum öyle bi belirti çünkğ ama bazıları gebelikte de aynı belirtiler olur diyince ümitleniyorum . Hiç gebe kalmadığım içinde bilemiyorım. İlla bi fark vardır diye düşünütoeum regl sancısı işe gebelik arasında

Merhaba bende bi agri sızı yoktu.
Belirtiler tabi kisiden kisiye degisir. ilk basta hissettiklerim
çok cabuk uykum gelirdi .
Birde cabuk acıkmaya basladım istahım acıktı.
Daha sonra da hic regl olmadım gecikme var öyle anladım.

Ya herkes regl ile aynı diyor ama bence illaki reglden bi farkı vardır . Regl olcağıöı net biliyoeum öyle bi belirti çünkğ ama bazıları gebelikte de aynı belirtiler olur diyince ümitleniyorum . Hiç gebe kalmadığım içinde bilemiyorım. İlla bi fark vardır diye düşünütoeum regl sancısı işe gebelik arasında
Uyku ve halsizlik varmı

Merhaba bende bi agri sızı yoktu.
Belirtiler tabi kisiden kisiye degisir. ilk basta hissettiklerim
çok cabuk uykum gelirdi .
Birde cabuk acıkmaya basladım istahım acıktı.
Daha sonra da hic regl olmadım gecikme var öyle anladım.
Bende gebelik öyle öğrenilir diye biliyoeum ama çoğunlukta regl ağrısı gibi seçeneğini işaretkemiş:)

Ağrının regl ağrısından farkı neydi ? Yani birebie aynı mıydı? Hiç mi farklılık yoktu. Ya var ya bi hamile kalsam baştan sona uzun uzun her şeyini anlatıo bilgilendireceğim benim gibi gebelik geçirmeyen insnaladı

Ağrının regl ağrısından farkı neydi ? Yani birebie aynı mıydı? Hiç mi farklılık yoktu. Ya var ya bi hamile kalsam baştan sona uzun uzun her şeyini anlatıo bilgilendireceğim benim gibi gebelik geçirmeyen insnaladı
Bence regl tarihini bekle. Bı konu vardı "gebelik belirtilerinizi saklayın" diye. Bı oku istersen

2 Yil her ay belirti aradim
bi kez kimyasal yasamistim onda goguslerim sismisti aciyordu
o yuzden her ay gogus sismesi bekledim
Hamile kaldigim ay hic belirtim yoktu
Bu ay da olmadi diye dusunuyordum
Sadece asiri karnim agriyordu ve akintim vardi ha geldi ha gelecek derken 10 gun bekledim nasil olsa yoktur diye test bile yapmadim
Ki her ay regden 2 3 gun once yapardim
oyle umutsuzdum
Sonra bi test yaptim gebeyim:)
herkeste her seferinde farkli oluyor yani belirti
Darisi sana ve tum isteyenlere inş 🌸

Ben regl ağrısı yaşadım. Aynı karnımda öyle ağrılar oluyordu ne eksik ne fazla. Hatta tam oldum diyordum olmuyordum. Gecikince kan verip öğrendim:)

2 Yil her ay belirti aradim
bi kez kimyasal yasamistim onda goguslerim sismisti aciyordu
o yuzden her ay gogus sismesi bekledim
Hamile kaldigim ay hic belirtim yoktu
Bu ay da olmadi diye dusunuyordum
Sadece asiri karnim agriyordu ve akintim vardi ha geldi ha gelecek derken 10 gun bekledim nasil olsa yoktur diye test bile yapmadim
Ki her ay regden 2 3 gun once yapardim
oyle umutsuzdum
Sonra bi test yaptim gebeyim:)
herkeste her seferinde farkli oluyor yani belirti
Darisi sana ve tum isteyenlere inş 🌸
Hayırlı olsun :) karın ağrınız regl olmadan önceki ağrılarınız gibi miydi acaba

Ben regl ağrısı yaşadım. Aynı karnımda öyle ağrılar oluyordu ne eksik ne fazla. Hatta tam oldum diyordum olmuyordum. Gecikince kan verip öğrendim:)
Yaaa hayırlı olsun :) tamamen aynı mıydı böyle kasıktan bacaklara vuran ağrı vs her sn regl sökülecekmiş gibi

Tek farkı şu diyebilirim azıcık ayakta dursam belim kopacak gibi ağrıyordu ve uykum geliyordu hep

Yorumda yazabilirsiniz. Reglime bir kaç gğn var. Sabah regl olxakmkşım gibi hafif kasık bacak ağrısı başladı ve moralim bozuldu. Evet biliyorum bu şekilde olup gebe kalan da var ama ben çoğunluğu merak ediyorum. Genelde sessiz sedasız mı gebe kalınıyor yoksa refl olcakmışdım gibi olup mu öğrendiniz
Ya size naçizane tavsiyem bakın bir şeyi delice çok isteyip stres yapınca bazen olmuyor. Bazen biraz akışına bırakmak gerekiyor sen elinden geleni yap yemene içmene dikkat et, bir tane ovulasyon testi al ovulasyon testinde üst üste 2 gün ilişkiye gir hamile kalırsın zaten 🌸 Canını hiç sıkma belki de hamilesindir ama stres yapma lütfen çiçeğim

Back
X