Tüm kan değerlerine baktır. Depolarını güzelce doldur güzel beslen avokado arı poleni hurma bunlar çok değerli. Ve mümkünse pıhtılaşma bozukluğu da baktır. benim geçen yaz bir düşük olmuştu. Bebeğime kan akışı sağlanmadığı için kalbinin durmuş olabileceğini öğrendim. İnşallah sende böyle bir durum yokturÖncelikle merhaba kızlar
Yeni evliyim. İlk gebeliğimde büyük bir sevinç yaşarken 7+4 te ikiz bebeklerimin kalp atışlarının durması sonucu kürtaj oldum benim için çok zor ve kötü zamanlardı. 3 ay gebelik yasaktı ben 4 ay korundum yinede. Korunmayı bırakalı 4 ay oldu ama bebiş için yumurtlama takibi yada günaşırı ilişki filan yapmadık pek. Psikolojik olarak biraz zaman geçsin dedim çünkü. Şimdi çok istiyorum artık bebiş yapmaya karar verdik. Gebe kalmak için neler yapmam lazım ne yemeliyim yada yememeliyim nasıl bir yol izlemeliyim. Çevremde benim gibi ilk bebeğini kaybeden birçok tanıdığım tekrar hamile kaldı bazıları doğurdu bile insan ister istemez heves ediyor.
Cok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah 2 tane düşüğüm var çok yiprandim bende avakado havuç yürüyüş çok etkili olmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandıÖncelikle merhaba kızlar
Yeni evliyim. İlk gebeliğimde büyük bir sevinç yaşarken 7+4 te ikiz bebeklerimin kalp atışlarının durması sonucu kürtaj oldum benim için çok zor ve kötü zamanlardı. 3 ay gebelik yasaktı ben 4 ay korundum yinede. Korunmayı bırakalı 4 ay oldu ama bebiş için yumurtlama takibi yada günaşırı ilişki filan yapmadık pek. Psikolojik olarak biraz zaman geçsin dedim çünkü. Şimdi çok istiyorum artık bebiş yapmaya karar verdik. Gebe kalmak için neler yapmam lazım ne yemeliyim yada yememeliyim nasıl bir yol izlemeliyim. Çevremde benim gibi ilk bebeğini kaybeden birçok tanıdığım tekrar hamile kaldı bazıları doğurdu bile insan ister istemez heves ediyor.
Lütfen duanda beni de unutma nolurCanım merhaba, çok klasik olacak ama gebeliği aklından çıkarmalısın. Ben de ilk bebeğimi kaybettim 12. Haftada11 ay deneme sonunda yeniden gebe kaldım. Doğumgünümde yumurtlama günümdü, kaç aydır kalamadım bu ayda doğumgünümde kalacak halim yok herhalde diye yumurtlama döneminde ilişkiye girmedim. Hatta bu ay sadece 2 kez ilişki yaşadım. Hiç umudum yoktu. Hamile kalmışım. Sana dua edeceğim inşallah en kısa zamanda kalırsın. Ama inan ki 1 kez hamile kalabildiysen yine kalırsın. Denemeye devam
Benim ablamda da var ve bende ondan şüpheleniyorum 2 tane düşüğüm var yurt dışında yaşıyorum bakmiyolar gittim 3 den sonrası anormalmis 1 tane düşük daha olursa o zaman gel dedi çok yiprandim diyorum bana çare bulun umurlarinda bile değil hamile kalmaya korkar oldumTüm kan değerlerine baktır. Depolarını güzelce doldur güzel beslen avokado arı poleni hurma bunlar çok değerli. Ve mümkünse pıhtılaşma bozukluğu da baktır. benim geçen yaz bir düşük olmuştu. Bebeğime kan akışı sağlanmadığı için kalbinin durmuş olabileceğini öğrendim. İnşallah sende böyle bir durum yokturbenim annem çok düşük yaptığı için de pıhtılaşma bozukluğu testi yaptırdım hislerim de doğru çıktı. Genelde ilk bebeğin kaybı yaşanan bir durum ve çoğu zaman da normal olarak görülüyor. Şimdi kromozom analizi sonucumun çıkmasını bekliyorum birkaç ay sonra ben de yeniden düşünmeye başlıcam nasipse hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalıımm
Burda 2 düşükten önce yapılmıyormuş ama yıllar önce gebelik testinde pozitif çıktığını çok geçmeden kanamam geldiğini söyledim. Annemin de düştükleri olduğunu söyleyince yaptılar. Keşke yaptırabilseniz sanıyorum kan sulandırıcı kullanmam gerekecek hamile kalırsam. Belki sizin de böyle bir şeydirBenim ablamda da var ve bende ondan şüpheleniyorum 2 tane düşüğüm var yurt dışında yaşıyorum bakmiyolar gittim 3 den sonrası anormalmis 1 tane düşük daha olursa o zaman gel dedi çok yiprandim diyorum bana çare bulun umurlarinda bile değil hamile kalmaya korkar oldum
Evet ablaminda 1 kalp atışı durdu 1 de düşük çok yiprandim ben en ufak leke geliyor yerleşirken sonra duruyor 3 gün sürmeden kanama olup düşüyor eşim çok istiyor eşimin ailesi sende sorun var demekki diyip duruyor sinirlerim bozuluyor eşim sorun bende diyor herkesin olacak diye bi olay yok diyo ama artık hamilelik düşüncesi kafamdan silinmiyor hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor normalde eşim kolay kolay kimseye demez dün arkadaşına mesaj atmış jinekolog ismi neydi atsana onların çocuğu olmuyormuş o doktordan sonra olmuş randevu alacak lekeyi söyleyince o da piskolojikmen düşecek mi edecek mi moduna giriyorBurda 2 düşükten önce yapılmıyormuş ama yıllar önce gebelik testinde pozitif çıktığını çok geçmeden kanamam geldiğini söyledim. Annemin de düştükleri olduğunu söyleyince yaptılar. Keşke yaptırabilseniz sanıyorum kan sulandırıcı kullanmam gerekecek hamile kalırsam. Belki sizin de böyle bir şeydir
Ben hastanede ilaçla düşük yaptım. Ben de görmüştüm. Maalesef çok zor bir durum inşallah konu sahibi de biz de tüm isteyenler kolaylıkla hamile kalıp vaktinde güzel bir şekilde de doğuralımİlk gebelikte o kadar etkilenmedim ikincide cenin bildiğin gözüküyor onda çok kötü oldum saatlerce agladim resmi hala var silmeye kıyamıyorum herşeyi o kadar belli duruyor ki
Kaç haftalıktı 5.5 haftalikti ama bilmiyorum ilk gebelikte kan parçasıydı bunda belli oluşu çok aşırı zor kimsem yoktu ailem Türkiye'de kapımı çalacak 1 Allah'ın kulu yoktu odadan cikmadim aylarca eşim saolsun her konuda çok desteği oldu onun sayesinde toparlandımBen hastanede ilaçla düşük yaptım. Ben de görmüştüm. Maalesef çok zor bir durum inşallah konu sahibi de biz de tüm isteyenler kolaylıkla hamile kalıp vaktinde güzel bir şekilde de doğuralım
Aynı şekilde ben de pıhtılaşma nedeniyle kaybettim bebeğimi. Başınız sağolsunTüm kan değerlerine baktır. Depolarını güzelce doldur güzel beslen avokado arı poleni hurma bunlar çok değerli. Ve mümkünse pıhtılaşma bozukluğu da baktır. benim geçen yaz bir düşük olmuştu. Bebeğime kan akışı sağlanmadığı için kalbinin durmuş olabileceğini öğrendim. İnşallah sende böyle bir durum yokturbenim annem çok düşük yaptığı için de pıhtılaşma bozukluğu testi yaptırdım hislerim de doğru çıktı. Genelde ilk bebeğin kaybı yaşanan bir durum ve çoğu zaman da normal olarak görülüyor. Şimdi kromozom analizi sonucumun çıkmasını bekliyorum birkaç ay sonra ben de yeniden düşünmeye başlıcam nasipse hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalıımm
Asla unutmam her gün ederimLütfen duanda beni de unutma nolur
Oyyyy Allah razı olsun hamile duası kabul olur derler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimAsla unutmam her gün ederimsizi çok iyi anlıyorum canım benim güzellikler diliyorum Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah
Nasıl bir süreç acaba hamile kaldığınızı öğrendiğinizde mi başladınız kan sulandırıcıyaAynı şekilde ben de pıhtılaşma nedeniyle kaybettim bebeğimi. Başınız sağolsunbu gebelikte iğne ve aspirin kullanıyorum
Merhaba evet test yaptığımda saat 20.00’di doktorumu aradım hemen 21.30’da Oksapar 6000 iğne vuruldum. Ertesi sabah 09.30’da Ecopirin 100mg içmeye başladımNasıl bir süreç acaba hamile kaldığınızı öğrendiğinizde mi başladınız kan sulandırıcıya
Farklı bir doktor keseyi görünce başlarız, dış gebelik vs ihtimallerini dışlayalım önce dedi ama benim içime sinmedi öyle. Hemen başlayalım diyen doktorumu dinledimNasıl bir süreç acaba hamile kaldığınızı öğrendiğinizde mi başladınız kan sulandırıcıya
İnşallah canım. Kürtaj sonrası bebekler patolojiye gitti temiz çıktı dedi doktor. Eşinle yada seninle alakalı bi durumdan değil yani dedi. Pıhtılaşma bozukluğu patolojide belli olmaz mıydı yani. Doktorum bana öyle bir şey demedi buna nasıl bakılıyor. İnşallah kavuşuruz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde aminTüm kan değerlerine baktır. Depolarını güzelce doldur güzel beslen avokado arı poleni hurma bunlar çok değerli. Ve mümkünse pıhtılaşma bozukluğu da baktır. benim geçen yaz bir düşük olmuştu. Bebeğime kan akışı sağlanmadığı için kalbinin durmuş olabileceğini öğrendim. İnşallah sende böyle bir durum yokturbenim annem çok düşük yaptığı için de pıhtılaşma bozukluğu testi yaptırdım hislerim de doğru çıktı. Genelde ilk bebeğin kaybı yaşanan bir durum ve çoğu zaman da normal olarak görülüyor. Şimdi kromozom analizi sonucumun çıkmasını bekliyorum birkaç ay sonra ben de yeniden düşünmeye başlıcam nasipse hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalıımm
Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve en güzel şekilde nasip eder inşallahCok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah 2 tane düşüğüm var çok yiprandim bende avakado havuç yürüyüş çok etkili olmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?