Gebe kalmadan önce !!!

Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bende bu ay denemeye başlıycam bebiş. Şuan folik asit aldım eczaneden onu kullanıyorum. Fakat bi arkadaş pıhtılaşma bozukluğundan bahsetmiş. Gebelik öncesinde ben ona nerden baktırabilirim ilçede oturuyorum hematoloji yok burada

Amin inşallah İlk yaşadığım kayıp beni derinden sarstı çok şükür toparladım. Çevremde ilk bebeğini kaybeden tanıdıklarımdan peş peşe hamilelik haberi geldi. Öyle olunca bende çok istedim birazda akışına bıraktım aslında ama bir sürü yazı görüyorum okuyorum. Pıhtılaşma testleri genetik testler vs. Kafam karıştı şuan. Doktorum bana patoloji temiz çıktı hiç bir problem yok her şey güzel demişti. başka bir tetkikte yapmadı sorun çıksaydı o zaman mı bu testler yapılacaktı onu anlamadım. Gebe kaldığında gel dedi. Folik asit verdi vitamin verdi onları kullandım. Bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin

Benim bebeğim de patolojiye gitti. Bütünlüğünün bozulduğu ve iltihaplı bir durum geliştiği söylendi. Patoloji sonucunda kan akışı durduğu için kalbi durmuş gibi bir sonuç çıkmadı. Doktorum bende pıhtılaşma bozukluğu çıkınca bebeğin kalbinin bu sebeple olabileceği ihtimalini söyledi. İhtimal üzerinden konuştu yani net bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…