Gebe kalmak isteyen arkadaşlar bu konu başlığı altında yaptığımız ve fayda gördüğümüz kürleri ve takviyeleri paylaşalım🥰

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
842
53
Arkadaşlar ben de çoğunuz gibi gebe kalmaya çalışıyorum ama maalesef kendiliğimden gebe kalamadım. Bu süreçte Çuha çiçeği yağı, incir kürü, hayıt hapı kullandığım. Amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği vardı, fsh normale döndü. Siz neler yaptınız paylaşır mısınız bu başlık altında?

Arkadaşlar ben de çoğunuz gibi gebe kalmaya çalışıyorum ama maalesef kendiliğimden gebe kalamadım. Bu süreçte Çuha çiçeği yağı, incir kürü, hayıt hapı kullandığım. Amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği vardı, fsh normale döndü. Siz neler yaptınız paylaşır mısınız bu başlık altında?
ben bir kadına karnıma masaj yaptırdım çok iyi geldi

Ben de yaptırdım hatta çeşitli otlardan haşlayıp masajdan sonra üç gün boyunca geceden karnıma koydum sabaha kadar kaldı. Siz ne gibi faydalarını gördünüz?

Ben de yaptırdım hatta çeşitli otlardan haşlayıp masajdan sonra üç gün boyunca geceden karnıma koydum sabaha kadar kaldı. Siz ne gibi faydalarını gördünüz?
adetim erken olmaya başladı yağ sürdü canım öyle masaj yapti ama ot falan koymadı ben şimdi hamileyim önce Allah'ın takdiri tabi ki inşallah sizde en kisa sürede hamile kalırsınız

Çok sevindim adına inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine 🤗 peki hormonal vs başka bir sorunun var mıydı gebeliğe engel olabilecek?

Çok sevindim adına inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine 🤗 peki hormonal vs başka bir sorunun var mıydı gebeliğe engel olabilecek?
yok canım sende var mı peki benim eşimde varikosel vardı 3 yıl olmadı rabbim şimdiye nasip etti ama daha henüz kesin değil adetim geçiyo idrar testleri pozitif karantinadayım diye hastaneye gidemedim

bana yaptırmak nasip olmadı ama temiz işini bilen birine kuyruk sokumundan hacamat yaptırabilirsiniz. Ben klomenle hamileyim

yok canım sende var mı peki benim eşimde varikosel vardı 3 yıl olmadı rabbim şimdiye nasip etti ama daha henüz kesin değil adetim geçiyo idrar testleri pozitif karantinadayım diye hastaneye gidemedim
Evet canım benim yumurta rezervim az fsh hormonum yüksekti. Hayıt hapı aslan pençesi civanperçemi ile hormonlar düzene girdi. İnstagramdan c-life diye bir macundan söz ediyordu herkes onu da aldım daha yeni başladım. Umarım çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🥰

bana yaptırmak nasip olmadı ama temiz işini bilen birine kuyruk sokumundan hacamat yaptırabilirsiniz. Ben klomenle hamileyim

Teşekkür ederim hiç yaptırmadım daha önce inşallah uygun bir yer olursa yaptıracağım. Sizin bir sorununuz var mıydı gebe kalmakla ilgili ☺️

Evet canım benim yumurta rezervim az fsh hormonum yüksekti. Hayıt hapı aslan pençesi civanperçemi ile hormonlar düzene girdi. İnstagramdan c-life diye bir macundan söz ediyordu herkes onu da aldım daha yeni başladım. Umarım çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🥰
allah razı olsun canım klomen kullandın mı hiç

allah razı olsun canım klomen kullandın mı hiç
Yok canım benim adetim hormonlarıma rağmen her zaman düzenli ve rezervim az olmasına rağmen yumurtalarım iyi o yüzden ilk olarak bitkisel kürler denemeye karar verdim olmazsa artık mecburen diğer yöntemlerle devam edeceğim 😌 femara diye bir ilaç varmış onu biliyor musunuz?

Yok canım benim adetim hormonlarıma rağmen her zaman düzenli ve rezervim az olmasına rağmen yumurtalarım iyi o yüzden ilk olarak bitkisel kürler denemeye karar verdim olmazsa artık mecburen diğer yöntemlerle devam edeceğim 😌 femara diye bir ilaç varmış onu biliyor musunuz?
evet canım ama sen yinede çok bitki kullanma doktora git bende bitki kullandım ama hiç işe yaramadı

evet canım ama sen yinede çok bitki kullanma doktora git bende bitki kullandım ama hiç işe yaramadı
Aslında ilk defa bu kadar heveslendim😔 eşim de birkaç ay kafanı toparla gidelim tedavi olursun diyordu. Ben de o süreçte belki Allah nasip eder de kullandıklarım sebep olur diye düşündüm. Sen neler kullandın canım?

Aslında ilk defa bu kadar heveslendim😔 eşim de birkaç ay kafanı toparla gidelim tedavi olursun diyordu. Ben de o süreçte belki Allah nasip eder de kullandıklarım sebep olur diye düşündüm. Sen neler kullandın canım?
canım ben neler yapmadım ki ilk olarak kara üzümü dövüp içine pul biber katip aç karnına yedim sonra belime yakı vurdular maydanoz içirmeye çalıştilar tabi içmedim sonra çörek otu yağı içtim tabi bunlarla beraber doktora gittim amh , rahim filmi , hormonlara hepsine baktirdım sadece enfeksiyonum vardı sonra götürmedikleri yer kalmadı kaynanamgilin her gittiğim yer olur diyodular ama ben her zaman umutsuz oldum sonra esimde varikosel olunca ona bitkiler kullanmaya başladık eşim 1.5 yıl sonra düzeldi sonra ben klomene başladım 2 ay kullandım biri kimyasal oldu 3.tedavime başladım 3 yumurtam oluştu bu ay sonra esimle 1yada 2 kez ilişki oldu doktor 4 gün vermişti ben mantar oldum bu ay onun için 2 kere oldu şimdi hâlâ daha inanamiyorum

Yaa sen de çok uğraşmışsın. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin 🌷 darısı inşallah benim de başıma sağlıkla hayırla en kısa zamanda 🥰 ben de bir süre daha denemek istiyorum bilinen daha önce yapılmış kürleri

Klomenin etkisi yumurtaları geliştirip çatlatması mı? Bir de bitkisel olarak neler kullandın canım sen 🌷
soğan kürü yaptım sadece onun dışında pek bişe yapmadım açıkçası. Evet klomen yumurtaları geliştiriyor kendide çatlayabikiyo iğneylede çatlatılıyo, birinde iğne kullandım birinde kullanmadım ben 🌸

Back
X