- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Ricaederim kuzum ama ben ilaç kullanmadım yetersiz açıklama yaptım sanırım şöyle açıklıyimFitil olarakmı kullandınız? Tutunmayı mı sağlıyor tam aanlayamadım. Çok tşk edwrim cvbınız için buarada.
Allah bağışlasın tamam şimdi daha iyi anladımRicaederim kuzum ama ben ilaç kullanmadım yetersiz açıklama yaptım sanırım şöyle açıklıyim
5aydir bebis istiyorum 1kizim var 6 yaşında yaşım 22 bu ay progesteron testi verdim 21.günü adetin yumurtlamadan emin olmak için çünkü progesteron önemli bir test gebelik varsa bebeğin tutunması açısından düşük çıkarsa ona gore ilaç veriyorlar ve yumurtlama olup olmadığı ve kalitesi belli oluyor benim daha 4 gün var adete test yapmadım henüz hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum henüzinşallah vardir ❤
Kızımda hiç bisi kullanmadım çok şükür gebeliğim çok güzel geçti hiç sıkıntı yaşamadım ilaç kullanmadım vitamin dışında sağ salim geldi kucağıma şimdi ona kardeş istiyoruz hayırlısıyla
Insallah kuzum çok sağolAllah bağışlasın tamam şimdi daha iyi anladıminşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Hala adet olmadım ama kasik ağrılarım varBende her ay yaptım kuzu biktim oyuzden bat gelmeden yapmıyorum netten ovu aldım onla gelen gebelikler var 13 tane ama elim gitmio
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım beni etiketle sonuca ❤❤❤
Kan 1 kere verdim buarada ben ilk ay dahada vermedim idrarda gormeden vermem o daha çok yıkar beni diye inşallah kırmızılar gelmez gebis oluruz❤
Kaçgün geçti?Hala adet olmadım ama kasik ağrılarım var
İNŞALLAH hamile kalır sağlıkla bebişini alırsın kucağınaAşılama yaptıran yok sanırım o halde ben deneyimlerimi yazayım 4 gündür göbekten iğne vuruyorum kendim hamileliği hızlandırmak için ismi menopur bugün doktor kontrolüm var yumurtalıklarıma bakacak uygunsa çatlatma iğnesi sonra aşılama olacağım değilse iğneyr devam ben yine yazarım aşılama düşünen insanlara belki yardımcı olurum sonuç pozitif olursa da moral olurum
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım sonucumu an ve an yazacağım herkese moral olsun hangi aşamalardan geçildiğini bilsinler şimdi doktora gidiyorum döndükten sonra bilgilendireceğim sizleri umarım hepinizin kucağı çifter çifter dolar
Test yaptinmi canımHala adet olmadım ama kasik ağrılarım var
Simdi eve gidiyorum sonucu atarım hala hastalanmadımTest yaptinmi canım
2. Gun bugün simdi test yapicam sonucu atarimKaçgün geçti?
Hadi inşallah hayırlısı2. Gun bugün simdi test yapicam sonucu atarim
Tamam canım bekliyorum❤ inşallah vardırSimdi eve gidiyorum sonucu atarım hala hastalanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?