Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Fitil olarakmı kullandınız? Tutunmayı mı sağlıyor tam aanlayamadım. Çok tşk edwrim cvbınız için buarada.
Ricaederim kuzum ama ben ilaç kullanmadım yetersiz açıklama yaptım sanırım şöyle açıklıyim
5aydir bebis istiyorum 1kizim var 6 yaşında yaşım 22 bu ay progesteron testi verdim 21.günü adetin yumurtlamadan emin olmak için çünkü progesteron önemli bir test gebelik varsa bebeğin tutunması açısından düşük çıkarsa ona gore ilaç veriyorlar ve yumurtlama olup olmadığı ve kalitesi belli oluyor benim daha 4 gün var adete test yapmadım henüz hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum henüz inşallah vardir
Kızımda hiç bisi kullanmadım çok şükür gebeliğim çok güzel geçti hiç sıkıntı yaşamadım ilaç kullanmadım vitamin dışında sağ salim geldi kucağıma şimdi ona kardeş istiyoruz hayırlısıyla

Allah bağışlasın tamam şimdi daha iyi anladım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

Merhaba aşılama tedavisi için iğne olan var mı ben aşılama olacağım olumlu sonuç alan oldu mu diye merak ettim

Hala adet olmadım ama kasik ağrılarım var

Aşılama yaptıran yok sanırım o halde ben deneyimlerimi yazayım 4 gündür göbekten iğne vuruyorum kendim hamileliği hızlandırmak için ismi menopur bugün doktor kontrolüm var yumurtalıklarıma bakacak uygunsa çatlatma iğnesi sonra aşılama olacağım değilse iğneyr devam ben yine yazarım aşılama düşünen insanlara belki yardımcı olurum sonuç pozitif olursa da moral olurum

İNŞALLAH hamile kalır sağlıkla bebişini alırsın kucağına

Çok teşekkür ederim canım sonucumu an ve an yazacağım herkese moral olsun hangi aşamalardan geçildiğini bilsinler şimdi doktora gidiyorum döndükten sonra bilgilendireceğim sizleri umarım hepinizin kucağı çifter çifter dolar

Amin inşallah

Kızlar doktordan geldim şimdi 15 mm yumurtam oluşmuş bir tane o kadar iğne ve acılardan sonra. Doktor aşılamanı yapalım dedi ben istemedim en az iki yumurtam olsa daha çok şansım artmaz mıydı dedim evet tabiki öyle dedi ve önümüzdeki aya ertelendi. Tam özel olunca olsa da hoş olmasa da gözüyle bakılıyor sanırım bizim umudumuzu hayal kırıklığımızı anlayan yok.

Kizlar sanırım hamileyim bat 5 mart dün ve bugun adet olmadim bu bir yada iki günlük ge ikme olmus oluyor ve testim su sekilde

Eklentiler

• 20200306_164029.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200306_163958.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…