Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Kızlar denemelere başladık diyorsunuz ya nasıl denemeler bunlar. Her sevişmede mi içeri yoksa bazen mi? Bu konuda biraz tecrubesizimde.

Gebeliğin gerçekten kiloyla Bi alakası var mı ben 168 boyunda yım ve 75 kiloyum ama hamileyim
Pcosta kilonun etkisi olduğu söyleniyor bazı görüşlerde. Benim kilo vermeyi en çok istememdeki sebep hani düşük kiloda hamile kalırsam doğuma kadar 3lü rakamlara çıkmam gibi düşünüyorum

Bizde 8 aydır deniyoruz bu ay hsg çektirdim ama yine hüsran daha bugün regl oldum.... Yarından sonra tarçın bal çörekotu kürünü denicem ama kist yapar diye de korkuyorum. Siz ektra birşey yapıyo musunuz kızlar

Merhabalar. Ben de rahim filmi çektirdiğim ilk ay regl olmuştum ama ertesi ay hamile kalmıştım. İnşallah aynı şey size de olur. Doktorum bana prowomen vermişti. Ve bunun sayesinde hamile kaldın demişti. Deneyebilirsiniz

Yaaa çok mutlu oldum siz öyle yazınca. Eşimde de bendede bir problem yok 28 yaşındayım o yüzden 1 sene deneyin dedi doktorum.. Rahim filmim de tertemiz hazirandan beri de folik asit kullanıyorum. Çevremdeki herkes 2. 3. Ayında hamile kalınca artık bende bir sorun mu var diyorum psikolojik olarak o dediğiniz ilaca bakıcam hemen teşekkür ederim siz kaç yaşında gebe kaldınız acaba? Kaçıncı denemeydi.

Ben de 30 yaşındayım. Aslında biz hiç denemedik. Amh değerim düşük çıktığı için doktorlar tüp bebek önerdi. 15 gün önce tüp bebek için işlem yapacaktık ki hamile olduğunu öğrendim. Bu arada prowomen ilaç değil, vitamin takviyesi bilginiz olsun. Ama tabiiki doktorunuza sormalısınız öncelikle. İnşallah size de faydası olur. Allah en kısa zamanda nasip etsin

İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım.. Çok teşekkürler

Canım merhaba bana da doktorlar bir sorun yok rahim temiz diyorlar ama ben prowomen aldım yine de eşim de promen kullanıyor onun sayı az çünkü insallah vesile olur ise yarıyor dimi

Canım merhaba bana da doktorlar bir sorun yok rahim temiz diyorlar ama ben prowomen aldım yine de eşim de promen kullanıyor onun sayı az çünkü insallah vesile olur ise yarıyor dimi
Merhabalar. Doktorumun söylediğine göre benim normal yolla gebe kalmam çok zordu. 2 aydır kullanıyorum prowomen. Ve doktorum onun sayesinde dedi. Doktoruma çok güveniyorum. O söylediyse işe yarıyordur. İnşallah sizde de işe yarar.

Şnsallah canım benim eşimde sayı sıkıntısı var o yuzden daha kolay olsun diye ben de kullanayım dedim umarım ise yarar

Kızlar bişi sorcam size. Hamilelik belirtisi neler. Bu ara midem bulanıyor ara ara baş dönmesi yaşıyorum. Ve 2 gündür bel ağrım var bugün bel ağrısı daha fazla. Bazen sağ kasığımda batma oluyor. Göğüs hassasiyetimde var adet olacağım için mi böyle yoksa gebelik belirtisi mi anlayamıyorum. Test yapsam doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Geçen ay 8inde adet oldum. Daha erken sanırım test yapmak için.

Bu ay çok umutluyuz yumurtlama dönemini baya iyi değerlendirdik inşallah hamileyimdir.

Adet ve gebelik belirtileri cok benziyor aderinize kac gun var erken dollenme olduysa cikabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…