Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Adet olacakmış gibi ağrı varmı, belirtiler benziyor çünkü

Adet olacakmış gibi ağrı varmı, belirtiler benziyor çünkü
Öyle gibi de sanki emin olamadım adet belirtisi mi gebelik mi anlamadım. Ama benim adet olmadan önce mide bulantım olmaz. Adetim in ilk hnü çok midem bulanır. Bilemiyorum ama inşallah güzel haber alırım

Canım bence adet gununu bekle o gun yap. Bu arada ben gebe kaldim bu ay bendeki belirtiler gogus hassasiyeti ve asiri derecede karin ve bel agrisiydi

Canım bence adet gununu bekle o gun yap. Bu arada ben gebe kaldim bu ay bendeki belirtiler gogus hassasiyeti ve asiri derecede karin ve bel agrisiydi

Kan mı versem diyorum çok takıyorum bide. Bende de şuan göğüs hassasiyeti var karın ve bel ağrısı da var. Bilemedim çok şartladım kendimi. Negatif çıkarsa baya üzülcem gibi.

Merhaba kizlar
Dün sabah progesteron verdim 13.86 cıktı adetime 5 gün var hayırlısı bakalım 5.denemem

Progesteron nedir bhcg değil di mi ona neden bakiliyor
Yok canim bu yumurtlama olup olmadığına ve kaliteli olup olmadığına bakılıyor birde progesteron düşükken yumurtlama olsa dahi kalitesiz veya hamile kalınsa dahi düşükle sonuçlanabiliyor oyuzdende önemli adetin 20 ile 23.günleri arası veriliyor canım

Hm anladim düşük tehlikesi yaşadığımda ignesini oluyordum hapini falan kullandirmisti dr

Hm anladim düşük tehlikesi yaşadığımda ignesini oluyordum hapini falan kullandirmisti dr
Dusuk progesterondan olabilir kuzum ondan vermiştir benimki çok şükür iyi cıktı inşallah gebelikte olurdaha da mutlu olurum benimde 1 kizim var 6 buçuk yaşında kardeş vakti geldi die düşündüm ama tabi herşey düşününce olmuyor bakalım rabbim nezaman nasip ederse ❤

Ne kadar var adete

Benimde 5 mart yarın yani 5 tl 5tl idrar testlerine 40 40 kan testlerine para vere vee biktim bu ay test yapmadım adet olmazsam sağlık ocağına gidicem
Bende her ay yaptım kuzu biktim oyuzden bat gelmeden yapmıyorum netten ovu aldım onla gelen gebelikler var 13 tane ama elim gitmio
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım beni etiketle sonuca ❤❤❤
Kan 1 kere verdim buarada ben ilk ay dahada vermedim idrarda gormeden vermem o daha çok yıkar beni diye inşallah kırmızılar gelmez gebis oluruz

Merhabalar, idrarda grbelik görmedenmi progestan kullandınız rica etsem konuyu açıklayabilirmisiniz

Merhabalar, idrarda grbelik görmedenmi progestan kullandınız rica etsem konuyu açıklayabilirmisiniz
Merhaba Canım yok gebe değilim 4 gün var bat a daha idrar veya kan vermedim sadece progesteron verdim 21.günü yumurtlamadan emin olmak için inşallah vardır gebelik hepimize nasip etsin Rabbim inşallah
Kanı ilk denememde verip hüsrana uğramıştım dahada kan vermedim bu 5.denemem

Fitil olarakmı kullandınız? Tutunmayı mı sağlıyor tam aanlayamadım. Çok tşk edwrim cvbınız için buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…