- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
5 gün varAdet ve gebelik belirtileri cok benziyor aderinize kac gun var erken dollenme olduysa cikabilir
5gun kala idrar testinde cikani cok duydum insallah gonlunce olur5 gün var
Adet olacakmış gibi ağrı varmı, belirtiler benziyor çünküKızlar bişi sorcam size. Hamilelik belirtisi neler. Bu ara midem bulanıyor ara ara baş dönmesi yaşıyorum. Ve 2 gündür bel ağrım var bugün bel ağrısı daha fazla. Bazen sağ kasığımda batma oluyor. Göğüs hassasiyetimde var adet olacağım için mi böyle yoksa gebelik belirtisi mi anlayamıyorum. Test yapsam doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Geçen ay 8inde adet oldum. Daha erken sanırım test yapmak için.
Bu ay çok umutluyuz yumurtlama dönemini baya iyi değerlendirdik inşallah hamileyimdir.
Öyle gibi de sanki emin olamadım adet belirtisi mi gebelik mi anlamadım. Ama benim adet olmadan önce mide bulantım olmaz. Adetim in ilk hnü çok midem bulanır. Bilemiyorum ama inşallah güzel haber alırımAdet olacakmış gibi ağrı varmı, belirtiler benziyor çünkü
Canım bence adet gununu bekle o gun yap. Bu arada ben gebe kaldim bu ay bendeki belirtiler gogus hassasiyeti ve asiri derecede karin ve bel agrisiydiKızlar bişi sorcam size. Hamilelik belirtisi neler. Bu ara midem bulanıyor ara ara baş dönmesi yaşıyorum. Ve 2 gündür bel ağrım var bugün bel ağrısı daha fazla. Bazen sağ kasığımda batma oluyor. Göğüs hassasiyetimde var adet olacağım için mi böyle yoksa gebelik belirtisi mi anlayamıyorum. Test yapsam doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Geçen ay 8inde adet oldum. Daha erken sanırım test yapmak için.
Bu ay çok umutluyuz yumurtlama dönemini baya iyi değerlendirdik inşallah hamileyimdir.
Canım bence adet gununu bekle o gun yap. Bu arada ben gebe kaldim bu ay bendeki belirtiler gogus hassasiyeti ve asiri derecede karin ve bel agrisiydi
Progesteron nedir bhcg değil di mi ona neden bakiliyorMerhaba kizlar
Dün sabah progesteron verdim 13.86 cıktı adetime 5 gün var hayırlısı bakalım 5.denemem❤
Yok canim bu yumurtlama olup olmadığına ve kaliteli olup olmadığına bakılıyorProgesteron nedir bhcg değil di mi ona neden bakiliyor
Hm anladim düşük tehlikesi yaşadığımda ignesini oluyordum hapini falan kullandirmisti drYok canim bu yumurtlama olup olmadığına ve kaliteli olup olmadığına bakılıyorbirde progesteron düşükken yumurtlama olsa dahi kalitesiz veya hamile kalınsa dahi düşükle sonuçlanabiliyor oyuzdende önemli adetin 20 ile 23.günleri arası veriliyor canım
Dusuk progesterondan olabilir kuzum ondan vermiştir benimki çok şükür iyi cıktı inşallah gebelikte olurdaha da mutlu olurumHm anladim düşük tehlikesi yaşadığımda ignesini oluyordum hapini falan kullandirmisti dr
Ne kadar var adeteDusuk progesterondan olabilir kuzum ondan vermiştir benimki çok şükür iyi cıktı inşallah gebelikte olurdaha da mutlu olurum❤ benimde 1 kizim var 6 buçuk yaşında kardeş vakti geldi die düşündüm ama tabi herşey düşününce olmuyor bakalım rabbim nezaman nasip ederse ❤
5 gun kaldı kuzum 9 martNe kadar var adete
Benimde 5 mart yarın yani 5 tl 5tl idrar testlerine 40 40 kan testlerine para vere vee biktim bu ay test yapmadım adet olmazsam sağlık ocağına gidicem5 gun kaldı kuzum 9 mart
Bende her ay yaptım kuzu biktim oyuzden bat gelmeden yapmıyorum netten ovu aldım onla gelen gebelikler var 13 tane ama elim gitmioBenimde 5 mart yarın yani 5 tl 5tl idrar testlerine 40 40 kan testlerine para vere vee biktim bu ay test yapmadım adet olmazsam sağlık ocağına gidicem
Merhabalar, idrarda grbelik görmedenmi progestan kullandınız rica etsem konuyu açıklayabilirmisinizBende her ay yaptım kuzu biktim oyuzden bat gelmeden yapmıyorum netten ovu aldım onla gelen gebelikler var 13 tane ama elim gitmio
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım beni etiketle sonuca ❤❤❤
Kan 1 kere verdim buarada ben ilk ay dahada vermedim idrarda gormeden vermem o daha çok yıkar beni diye inşallah kırmızılar gelmez gebis oluruz❤
Merhaba Canım yok gebe değilim 4 gün var bat a daha idrar veya kan vermedim sadece progesteron verdim 21.günü yumurtlamadan emin olmak içinMerhabalar, idrarda grbelik görmedenmi progestan kullandınız rica etsem konuyu açıklayabilirmisiniz
Fitil olarakmı kullandınız? Tutunmayı mı sağlıyor tam aanlayamadım. Çok tşk edwrim cvbınız için buarada.Merhaba Canım yok gebe değilim 4 gün var bat a daha idrar veya kan vermedim sadece progesteron verdim 21.günü yumurtlamadan emin olmak içininşallah vardır gebelik hepimize nasip etsin Rabbim inşallah ❤
Kanı ilk denememde verip hüsrana uğramıştım dahada kan vermedim bu 5.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?