Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Ben de geldiiiim bat 29 ocak olumlu sonuc paylasabilmek icin cildiriyoruuuuum Allah hepimize hayirlisiyla nasio etsin insallah

Hoşgeldin canım benim bitanem ❤❤❤ bende çok özledim fazla yazamiom bende hem gün içinde isim oluo hemde kalabalık ondan karisio
Benimde 21 i gosterio olursa bakalım yakın gidioz bu ay senle bitanem ❤
Aynen güzelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ❤❤❤❤❤

Az once kadin dogum muayeneden ciktim yumurtaliklarin iyi gorunuyo dedi falan filan catlama falan hic bir sey demedi hic bir sey anlamadim
Kuzum demekki gerek görmedi banada öyle demişti çünkü kendisi büyüyüp çatlayacak durumdaysa yazmıyor

Inşallah kuzum ❤
Kuzum bu ay hergun izin vermiyorum eşime 1 gün yapıyoruz ertesi günü yapmıyoruz. Mesela cumartesi yaptık dün yapmadık bugün yumurtlama diye yapılacak sence nasıl gecen ay hatırla hergun oldu eşim yüzünden

Yok iste hic bilgi vermedi hatta ovulasyon testi kullanma falan dedi bence adetimi bekleyip doktorumu degistireyim
Iyi doktor bulmak çok zor ya öyle yap kuzum ama sen bu ayi degerlendir gün aşırı yada 2 günde 1 kaçmasın en azından

Valla 4 aydir ugrasiyoruz sorun yok ama daha nasip olmadi bugun ovulasyon testi aldim pik cikti bakalim artik
hayorlı olsun canm bnde yeni öğrendim hamileliğimi ocak ayının başlarında bebişim tutunmuş bana.Hadi bu sayfayı ocakk anneleriyle dolduralımm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…