- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Tabiki de ablaAllahın izniyle inşallah kuzum test yapınca beni etiketle mutlaka kuzum
Heyecanla bekliyorum kuzum insallah güzel haberlerle gelTabiki de abla ♥test yapıp sonucu alınca hemen koşa koşa geliceem♥
inşallah abla inşallahHeyecanla bekliyorum kuzum insallah güzel haberlerle gel❤
Amin canimmm🕊🕊Ben de geldiiiimbat 29 ocak olumlu sonuc paylasabilmek icin cildiriyoruuuuum Allah hepimize hayirlisiyla nasio etsin insallah
Inşallah canimHosgeldin canim hadi insallah
Aynen güzelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalımHoşgeldin canım benim bitanem ❤❤❤ bende çok özledim fazla yazamiom bende hem gün içinde isim oluo hemde kalabalık ondan karisio
Benimde 21 i gosterio olursa bakalım yakın gidioz bu ay senle bitanem ❤
Inşallah kuzum ❤Aynen güzelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalım❤❤❤❤❤
Kuzum demekki gerek görmedi banada öyle demişti çünkü kendisi büyüyüp çatlayacak durumdaysa yazmıyorAz once kadin dogum muayeneden ciktim yumurtaliklarin iyi gorunuyo dedi falan filan catlama falan hic bir sey demedi hic bir sey anlamadim
Bunu verdi elime kuzum anlar misinKuzum demekki gerek görmedi banada öyle demişti çünkü kendisi büyüyüp çatlayacak durumdaysa yazmıyor
Yok kuzum bisi anlayamadım söylemedi mi neden verdiğiniBunu verdi elime kuzum anlar misin
Yok iste hic bilgi vermedi hatta ovulasyon testi kullanma falan dediYok kuzum bisi anlayamadım söylemedi mi neden verdiğini
Kuzum bu ay hergun izin vermiyorum eşimeInşallah kuzum ❤
Kese mi acabaBunu verdi elime kuzum anlar misin
Yok kuzum yumurtalar. Gebelik olsada simdi gozukmez dediKese mi acaba
Iyi doktor bulmak çok zor ya öyle yap kuzum ama sen bu ayi degerlendir gün aşırı yada 2 günde 1 kaçmasın en azındanYok iste hic bilgi vermedi hatta ovulasyon testi kullanma falan dedibence adetimi bekleyip doktorumu degistireyim
Ne için gittin kuzum sen doktora ben okuyamadım oralariYok kuzum yumurtalar. Gebelik olsada simdi gozukmez dedi
hayorlı olsun canm bnde yeni öğrendim hamileliğimi ocak ayının başlarında bebişim tutunmuş bana.Hadi bu sayfayı ocakk anneleriyle dolduralımm :))))Valla 4 aydir ugrasiyoruz sorun yok ama daha nasip olmadi bugun ovulasyon testi aldim pik cikti bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?