Gebe olan öğretmen arkadaşlar !!!

Benim yaşadığım ilçe merkeze o kadar uzak ki pcr testi zaten o kadar günde açıklanamaz ki
Birçok şeyden bihaberler bence. Şartlara göre değişir birçok şey. Bunu düşünmeleri lazım. Her yerin koşulu farklı. Umarım yalan haberdir.

Ben rapor alicam baslamicam okula, okul gruplarına üyeyim, müdürümüz mutlaka test sonucu istiyor salı gunu icin

2 ay nasıl rapor alacaksiniz acaba? Benim bir ayım var izne ama 1ay rapor verirler mi bilemiyorum

Ben 2019 martta göreve başladım canım . İznim marta kadar gitmiyor nasıl yapcam bilmiyorum . O da yetmezmis gibi asi derdi çıktı. Sen yapcak misin peki
Ayni zamanda atanmısiz bende 2019 nisan. 15 20 gün aciigm kalacak es durumu yapmak ickn ama bu sinir stresi yasamaktansa ucretsiz izne ayrilacagm

Burada kimse ol ya da olma dememeli bence. Okulda virüsten korunmak için çok tedbirli olun diyebilirim ancak. Çift maske ve siperlikle çalışıyorum. Aşılarımı oldum, sırf kızıma bulaştırmayayım diye terden bayılacak hâle geliyorum. Gebeyken buna katlanmak daha zor olur. Allah kolaylık versin

2 ay nasıl rapor alacaksiniz acaba? Benim bir ayım var izne ama 1ay rapor verirler mi bilemiyorum
5 er gün şeklinde alicam ayarlayabilirsem heyet raporu alırım, meslek lisesinde görev yapıyorum, siniflarimiz 40 45 kisi, bundan önce erken doğumla bi kaybım var ve pıhtılaşmam var, kendimi de bebeğimi de riske atamam, zaten doktorum kendisi veririm başlama dedi

Ogretmenim ama çalışmıyorum
Evliyim ama gebelik düşünmüyorum
Bunlara rağmen yorum yapsam sizin için sıkıntı olur mu

Gelismelerinizden bizi de haber edin inşallah. Benim de 4 haftam var belki sizden bir yol ogreniriz

Ayni zamanda atanmısiz bende 2019 nisan. 15 20 gün aciigm kalacak es durumu yapmak ickn ama bu sinir stresi yasamaktansa ucretsiz izne ayrilacagm
Ama ben her gün iki saat yol gidiyorum okula gidebilmek için eş durumu yapıp biraz daha yakına gelebilseydim. Aynı senin gibiyim ben de . Okula gitsem o küçücük çocuğa yazık. E gitmesem o yolu bir sene daha çekmek ne kadar mantıklı ? Neyse düşündükçe moralim bozuluyor sonumuz hayrolsun

Bizim idare az önce yazdı. Aşı olanlar aşı kartlarını olmayanlar ise son 72 saatte yapılmış pcr testlerini salı günü teslim edecekler diye.

Bizim idare az önce yazdı. Aşı olanlar aşı kartlarını olmayanlar ise son 72 saatte yapılmış pcr testlerini salı günü teslim edecekler diye.
6 eylül diye geçiyor başlama vakti
Bu idareler neden işgüzarlık yapıyor ya
Sinir olmamak elde değil

6 eylül diye geçiyor başlama vakti
Bu idareler neden işgüzarlık yapıyor ya
Sinir olmamak elde değil
Aynen bir de tam korktuğum gibi son dakika haber veriyorlar. Yaşadığım yer büyükşehir hastane uzak. Mide bulantısı çekiyorum. Eşim yarın işe gidecek. Mümkünatı yok tek başıma gidemem test vermeye filan.

Allah yardımcınız olsun. Bu tarz mecburiyetleri düşünmeyip insanları zor durumda bırakıyorlar, Allah görüyor çok şükür.

Ben de gebe 15. Haftasında bir ogretmenim . Gebe olmasam asi olmayi düşünmüyordum . Çünkü covid oldum zamanında ve ilaçsız iyileştim . Ama şimdi durum daha hassas bagisikligimiz zayıfladı . Öğretmen olduğumuz için risk altındayız . Hamileyken korona olup vefat eden bircok kişinin haberini okuyorum. Ve ister istemez korkuyorum. Muhtemelen asi olacağım bağışıklığıma az çok etkisi olacak . Bunu göz ardı edemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…