- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Benim yaşadığım ilçe merkeze o kadar uzak ki pcr testi zaten o kadar günde açıklanamaz kiBiraz önce bir memur forumunda bir yazı okudum. 4 eylülde pcr testi sonucu olmayan okula gelmemiş sayılacakmış.
Birçok şeyden bihaberler bence. Şartlara göre değişir birçok şey. Bunu düşünmeleri lazım. Her yerin koşulu farklı. Umarım yalan haberdir.Benim yaşadığım ilçe merkeze o kadar uzak ki pcr testi zaten o kadar günde açıklanamaz ki
2 ay nasıl rapor alacaksiniz acaba? Benim bir ayım var izne ama 1ay rapor verirler mi bilemiyorumTek Doz aşı olduktan sonra hamile kaldim, doktorum asi olabilirsin diyor ama açıkçası ben ve eşim istemiyoruz, 2 ay rapor alicam sonra da 24 hafta idari iznim başlıcak, doğum sonrası da bi süre ücretsiz izin alip seneye başlamak istiyorum
nasıl rapor alacaksiniz acaba? Benim bir ayım var izne ama 1ay rapor verirler mi bilemiyorumBen rapor alicam baslamicam okula, okul gruplarına üyeyim, müdürümüz mutlaka test sonucu istiyor salı gunu icin
Ayni zamanda atanmısiz bende 2019 nisan. 15 20 gün aciigm kalacak es durumu yapmak ickn ama bu sinir stresi yasamaktansa ucretsiz izne ayrilacagmBen 2019 martta göreve başladım canım . İznim marta kadar gitmiyor nasıl yapcam bilmiyorum . O da yetmezmis gibi asi derdi çıktı. Sen yapcak misin peki
Burada kimse ol ya da olma dememeli bence. Okulda virüsten korunmak için çok tedbirli olun diyebilirim ancak. Çift maske ve siperlikle çalışıyorum. Aşılarımı oldum, sırf kızıma bulaştırmayayım diye terden bayılacak hâle geliyorum. Gebeyken buna katlanmak daha zor olur. Allah kolaylık versinArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
5 er gün şeklinde alicam ayarlayabilirsem heyet raporu alırım, meslek lisesinde görev yapıyorum, siniflarimiz 40 45 kisi, bundan önce erken doğumla bi kaybım var ve pıhtılaşmam var, kendimi de bebeğimi de riske atamam, zaten doktorum kendisi veririm başlama dedi2 ay nasıl rapor alacaksiniz acaba? Benim bir ayım var izne ama 1ay rapor verirler mi bilemiyorum
Ogretmenim ama çalışmıyorumArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
Gelismelerinizden bizi de haber edin inşallah. Benim de 4 haftam var belki sizden bir yol ogreniriz5 er gün şeklinde alicam ayarlayabilirsem heyet raporu alırım, meslek lisesinde görev yapıyorum, siniflarimiz 40 45 kisi, bundan önce erken doğumla bi kaybım var ve pıhtılaşmam var, kendimi de bebeğimi de riske atamam, zaten doktorum kendisi veririm başlama dedi
Yok olmaz sadece aynı durumda olanlar ne yapacak diye fikir almak için başlık o şekilde :)Ogretmenim ama çalışmıyorum
Evliyim ama gebelik düşünmüyorum
Bunlara rağmen yorum yapsam sizin için sıkıntı olur mu
Ama ben her gün iki saat yol gidiyorum okula gidebilmek içinAyni zamanda atanmısiz bende 2019 nisan. 15 20 gün aciigm kalacak es durumu yapmak ickn ama bu sinir stresi yasamaktansa ucretsiz izne ayrilacagm
6 eylül diye geçiyor başlama vaktiBizim idare az önce yazdı. Aşı olanlar aşı kartlarını olmayanlar ise son 72 saatte yapılmış pcr testlerini salı günü teslim edecekler diye.
Aynen bir de tam korktuğum gibi son dakika haber veriyorlar. Yaşadığım yer büyükşehir hastane uzak. Mide bulantısı çekiyorum. Eşim yarın işe gidecek. Mümkünatı yok tek başıma gidemem test vermeye filan.6 eylül diye geçiyor başlama vakti
Bu idareler neden işgüzarlık yapıyor ya
Sinir olmamak elde değil
Allah yardımcınız olsun. Bu tarz mecburiyetleri düşünmeyip insanları zor durumda bırakıyorlar, Allah görüyor çok şükür.Aynen bir de tam korktuğum gibi son dakika haber veriyorlar. Yaşadığım yer büyükşehir hastane uzak. Mide bulantısı çekiyorum. Eşim yarın işe gidecek. Mümkünatı yok tek başıma gidemem test vermeye filan.
kim uyduruyor ya bunları :) okulun ilk kurul toplantısını bekleyelim herkes idaresinin ne dediğini buraya yazsın bakalımBiraz önce bir memur forumunda bir yazı okudum. 4 eylülde pcr testi sonucu olmayan okula gelmemiş sayılacakmış.
6 eylülde başlıyor salı günü vermek zorunda değilsinizBizim idare az önce yazdı. Aşı olanlar aşı kartlarını olmayanlar ise son 72 saatte yapılmış pcr testlerini salı günü teslim edecekler diye.
Siz idari izinli olmuyor musunuz zaten? Neden çalışabilir raporu aldınız ki?Benim de merak ettiğim durum 32-37 çalışabilir raporu aldım 17 eylüle kadar gideceğim okula hadi benim 3 hafta da gebeliğin başındaki arkadaşlar nasıl yapacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?