- Konu Sahibi Birhamisss
-
nöbet muafiyeti 24.haftadan itibaren var. öncesinde yok ama doktorunuz nöbet tutamaz diye bir rapor verirse muaf olursunuz sanırım.Merhaba arkadaslar okullarda nöbet görevinden muaf oluyor mu hamileler bu donemde internette bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
Ben idari izne kadar rapor alicam, alıyorum Ekim sonuna kadar öyle idare edicem,Arkadaşlar son haftalarinj raporla geçirmeye çalışan bir kaç tane arkadaş vardi ne yaptılar acaba?
Okulda öğretmen arkadaşlarımızdan pozitif çıkanlar oluyor, haliyle tedirgin oluyoruz ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Bende artık böyle düşünüyorum ama devamli gittigim doktorla ayni sehirde değilim o yüzden burda herhangi bir kadin dogumcuya gitsem verirler mi bilmiyorum. Siz alirsaniz prosedürü, detaylari yazar misiniz? Beni 3 hafta fa kurtariyor bu arada çokta uzun degil aslında ama yine de nasil bir yol izleyeceğimi bilemedim.Ben idari izne kadar rapor alicam, alıyorum Ekim sonuna kadar öyle idare edicem,
Ben alıyorum, pıhtılaşmam var igne kullanıyorum ve erken doğumla bi kaybım var o yüzden doktorum veriyor rapor, herhangi bi kadın doğumcu sanırım vermez kendi doktorun olması lazım, şuan kac haftalıksin senBende artık böyle düşünüyorum ama devamli gittigim doktorla ayni sehirde değilim o yüzden burda herhangi bir kadin dogumcuya gitsem verirler mi bilmiyorum. Siz alirsaniz prosedürü, detaylari yazar misiniz?
20. Yani 3 haftam var. Bu hafta zaten gidiyorum okula bi şekilde dikkat ediyorum vs. Ama arkadaslardan pozitif çıkan oldu. Sınıflar kalabalık vs derken baya sıkıntı olacak gibi gorunuyor.Ben alıyorum, pıhtılaşmam var igne kullanıyorum ve erken doğumla bi kaybım var o yüzden doktorum veriyor rapor, herhangi bi kadın doğumcu sanırım vermez kendi doktorun olması lazım, şuan kac haftalıksin sen
Aile hekiminizden de rapor alabilirsiniz 20 günlük falan rapor alacaksınız rahat alırsınız.20. Yani 3 haftam var. Bu hafta zaten gidiyorum okula bi şekilde dikkat ediyorum vs. Ama arkadaslardan pozitif çıkan oldu. Sınıflar kalabalık vs derken baya sıkıntı olacak gibi görünüyor.
Teşekkür ediyorum. Artik aile hekimimi buraya aldırıp onu deneyeceğim ben deAile hekiminizden de rapor alabilirsiniz 20 günlük falan rapor alacaksınız rahat alırsınız.
Az kalmış ya bencede aile hekime anlat durumu verir mutlaka, randevu sonrası bende gittim okuluma rapor bırakmaya, inanılmaz kalabalık sınıflar 40 üstü, okulumuz büyük, öğretmenler ic iceydi, evet diğer meslekler de elbet zordur ama gerçekten öğretmen olunca mecburen ic ice olmak zorundasın, mesafesiz nasıl ders anlatcaksin ki20. Yani 3 haftam var. Bu hafta zaten gidiyorum okula bi şekilde dikkat ediyorum vs. Ama arkadaslardan pozitif çıkan oldu. Sınıflar kalabalık vs derken baya sıkıntı olacak gibi gorunuyor.
doktorum rapor yazdı tutmuyorum. 13.haftadayımMerhaba arkadaslar okullarda nöbet görevinden muaf oluyor mu hamileler bu donemde internette bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
Hocam nöbet 24. haftadan itibaren ayrıca da doğum yaptıktan sonra 1 yıla kadar.Merhaba arkadaslar okullarda nöbet görevinden muaf oluyor mu hamileler bu donemde internette bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
Hocam aile hekimliğinden sevk alıp doktorunuzdan rapor alırsanızda mı kabul olmuyorBende artık böyle düşünüyorum ama devamli gittigim doktorla ayni sehirde değilim o yüzden burda herhangi bir kadin dogumcuya gitsem verirler mi bilmiyorum. Siz alirsaniz prosedürü, detaylari yazar misiniz? Beni 3 hafta fa kurtariyor bu arada çokta uzun degil aslında ama yine de nasil bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Merhaba aşı oldunuz mu acaba bende bu gün itibariyle 16. Haftamı bitirdim ama bir türkü karar veremiyorum hangisini yaptıracağıma karar vermek çok zor gerçekten yan etkisi var mı yok muAşıda çok kararsızım ama olmaktan tarafa doğru gidiyor gibiyim. Şimdi 14. Haftadayım. 16.haftamda 1.doz 23.haftamda da 2.doz biontech olabilirim. Birkaç yıllık bir veri olsaydı elimizde kafamız daha net olacaktı. aşılama ocakta mı ne başladı o da sinovacla daha 1 sene olmadı ki sonucları görelim. Sinovac korumuyor deniyor biontec için de kimi doktor 3 ayda koruyuculuk bitiyor kimisi 4 ayda kimisi de 6 ayda bitiyor diyor neredeyse doğuma kadar koruyuculuk da kalmayacak. Sürekli aşı mı olacağız?
Merhaba 16.haftamda sinovac 1.doz oldum herhangi bir yan etki yaşamadım. Doktorum sinovac dediği için sinovac oldum biontech dese onu olurdum.Merhaba aşı oldunuz mu acaba bende bu gün itibariyle 16. Haftamı bitirdim ama bir türkü karar veremiyorum hangisini yaptıracağıma karar vermek çok zor gerçekten yan etkisi var mı yok mu
Merhaba aşı oldunuz mu acaba bende bu gün itibariyle 16. Haftamı bitirdim ama bir türkü karar veremiyorum hangisini yaptıracağıma karar vermek çok zor gerçekten yan etkisi var mı yok mu
Merhaba 16.haftamda sinovac 1.doz oldum herhangi bir yan etki yaşamadım. Doktorum sinovac dediği için sinovac oldum biontech dese onu olurdum.
Gerçekten çok üzücü bir durum en kötü karar,kararsızlıktan iyidir diyip aşı olucam sanırım böyle çevremde de duydukça çok etkileniyorum her gün bir sonra ki güne atıyorum henüz 16. haftam bitti doğuma çok zamanım var idare etmek zorDün Duygu isminde bir kadın 28 yasında 35 haftalik hamileyken koronadan vefat etti. Bebegi sezaryanla alındı. Esi bebekten dolayı ası olmadigini soyledi. Cok uzucu.
Ben de öğretmenim ilkini 17. Hafta da ikincisini 22. Haftada 2 dozunuza oldum doktorum önerdi bana. Hocam ben olunması taraftarıyım hamileler çok zor atlatıyorlarmış ve doğana kadar pıhtılaşma iğnesi vuruluyorlar eğer bulaş olursa arkadaşımdan biliyorum ki erken doğumu da tetikliyor Allah korusun. Ben riske atamadım hem sinovac değil ama biontech hamileler üzerinde denemiş bir aşı. Okul ortamı kalabalık ve riskli aynı sınıfta 40 dk ders şimdi yaz kapı pencere açılıyor ama bunun sizin için kışı da varArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
Ben dilekçe vermedim PCR de vermedim soran olursa da gereken cevabı veririm. 1.dozunu oldum 2.'yi bekliyorum.Dilekçe vermenin bir sakıncası da olmaz veren arkadaşlar var. Sendikanız varsa zaten onlar da savunur herhangi bir durumda.Merhaba
Muaf olmak için dilekçe veren oldu mu?
Bir sakıncası var mı dilekçe vermenin?
Hocam o arkadaşınız da olan farklı bir durumdan kaynaklıdır. Yoksa covid olan bütün gebelere öyle bir uygulama yok yakinen bildiklerim var.bende artık aşı olacağım yapacak bir şey yok. Sinovac vurulacağım.Ben de öğretmenim ilkini 17. Hafta da ikincisini 22. Haftada 2 dozunuza oldum doktorum önerdi bana. Hocam ben olunması taraftarıyım hamileler çok zor atlatıyorlarmış ve doğana kadar pıhtılaşma iğnesi vuruluyorlar eğer bulaş olursa arkadaşımdan biliyorum ki erken doğumu da tetikliyor Allah korusun. Ben riske atamadım hem sinovac değil ama biontech hamileler üzerinde denemiş bir aşı. Okul ortamı kalabalık ve riskli aynı sınıfta 40 dk ders şimdi yaz kapı pencere açılıyor ama bunun sizin için kışı da var
İyi düşünün derim.
Kanda pıhtılaşma oldu ve yaklaşık 8-9 Hafta kullandı hocam. Ki çok hafif atlatmıştı vücudum da kırıklık var diyordu parol içince rahatlıtordu ve malesef 35. Haftada doğum yaptı doktor covid olan bir çok hamile de erken doğum söz konusu oluyor dedi. Bi de hocam araştırırsanız sinovac in hamileler üzerinde her hangi bir çalışması yok, hamileler üzerinde denenmemiş ki normal insanlarda bile mutasyon virüs için artık etkisiz olduğu kanıtlandı ve 2 sinovac olana 2 biontech hakkı verildi. Yine de siz daha iyi bilirsiniz. Söz konusu karındaki bebiş olunca çok düşünülüyor çünkü.Hocam o arkadaşınız da olan farklı bir durumdan kaynaklıdır. Yoksa covid olan bütün gebelere öyle bir uygulama yok yakinen bildiklerim var.bende artık aşı olacağım yapacak bir şey yok. Sinovac vurulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?