- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Bunu bende çok merak ediyorum. Kendi kendime gelin güvey olup bunun üzerine plan yapıyorumArkadaslar dogum izni hala 24. Hafta mi? Degisme var mi bu konuda?
kalkacak sanırım benim bir arkadaşım devlette öğretmen o geçen sene geçerli bu yıl belirsiz demiştiBunu bende çok merak ediyorum. Kendi kendime gelin güvey olup bunun üzerine plan yapıyorum
Az önce ilce mebi aradım, hala devam ediyomus inşallah bu sene de devam ederArkadaslar dogum izni hala 24. Hafta mi? Degisme var mi bu konuda?
Merhaba benim de yaş 37 ertelemek istememiştim bu yüzden aşıyı olmamıştım. Ama PCR testini vermek bana zor geldi ve sinovac aşısı oldum iki hafta önce. Gebelik oluşmadı şimdi de ikinci doz aşıyı olmayı düşünüyorum. Siz ne yaptınızArkadaşlar aynı dertten muzdaribim polip ameliyati oldum bu eylül de gebelik sansim yüksekti şimdi aşı olsam gebelik planlayanlar 3 ay ertelesin diyen doktor videolari izledim,bir yandan asinizi olun diyen kendi doktorum var, ne yapcam bilemedim ,yasim 38 oldu erteleme şansım da yok amh da düşük bir an evvel gebe kalmaliyim Allah dilerse, cok kararsizim
Ayni durumdayiz canim ben de bir 10 gün önce sinovac oldum mecburen gebelik oluşmazsa bu ay 2. Dozu da mecbur olcam galiba oluşursa nolcak onu bilmiyorum cunku asilarini tamamlamayanlar icin de pcr zorunluluğuna dair yazi geldi okula ...Merhaba benim de yaş 37 ertelemek istememiştim bu yüzden aşıyı olmamıştım. Ama PCR testini vermek bana zor geldi ve sinovac aşısı oldum iki hafta önce. Gebelik oluşmadı şimdi de ikinci doz aşıyı olmayı düşünüyorum. Siz ne yaptınız
Yaa bize henüz gelmedi öyle bir yazı. 14 Eylül benim ikinci doz randevusu inşallah gerekmez. Senin için hayırlısı olsun inşallah. Benim gebelik oluşsaydı keşke de o zorluğa razı olurdumAyni durumdayiz canim ben de bir 10 gün önce sinovac oldum mecburen gebelik oluşmazsa bu ay 2. Dozu da mecbur olcam galiba oluşursa nolcak onu bilmiyorum cunku asilarini tamamlamayanlar icin de pcr zorunluluğuna dair yazi geldi okula ...
Canim benim Insallah olur hayirlisi neyse o olsun Allahtan gelene razıyız vardır bir zamani yada hic yoktur... tek bildigim eğer dünyaya bir çocuk gelecekse bunu kimse engelleyemez, gelmeyecekse de ne yapsak care olmaz en guzeli elden geleni yapip teslim olmak:)Yaa bize henüz gelmedi öyle bir yazı. 14 Eylül benim ikinci doz randevusu inşallah gerekmez. Senin için hayırlısı olsun inşallah. Benim gebelik oluşsaydı keşke de o zorluğa razı olurdum
Umarim her il mem de uygulama devam ediyordur genelde il memler kafalarina gore oluyorAz önce ilce mebi aradım, hala devam ediyomus inşallah bu sene de devam eder
Aynen canım haklısın hayırlısı olsun gerçekten elden gelen birşey yokCanim benim Insallah olur hayirlisi neyse o olsun Allahtan gelene razıyız vardır bir zamani yada hic yoktur... tek bildigim eğer dünyaya bir çocuk gelecekse bunu kimse engelleyemez, gelmeyecekse de ne yapsak care olmaz en guzeli elden geleni yapip teslim olmak:)
Resmi yazı var onu gösterirsek sıkıntı yasamayiz diye düşünüyorum inşallah öyle olurUmarim her il mem de uygulama devam ediyordur genelde il memler kafalarina gore oluyor
ben aradim. vatandaslik numarasi var orayi.benim okulum ozel 1 hafta once basladik biz. ben pcr vermeye basladim yaniÖğrencilere pcr zorunluluğu yokmuş. Pazartesi Mebi arayıp hamile olanlar için düzenleme var mı diye soracağım.
hangi resmi yazi paylasma sansiniz varmiResmi yazı var onu gösterirsek sıkıntı yasamayiz diye düşünüyorum inşallah öyle olur
Resim paylaşmayı bilmiyorum ama yazın nete çıkıyor hemenhangi resmi yazi paylasma sansiniz varmi
ne yazmaliyim acabaResim paylaşmayı bilmiyorum ama yazın nete çıkıyor hemen
24 haftalık memurlara idari izin yazınca çıkar sanırımne yazmaliyim acaba
Hayır 1 mart değil haziran sonu yayinlandi en son resmi yazı1 mart 2021 resmi gazete yazın çıkar
Haklısınız bir bakayım tekrardanHayır 1 mart değil haziran sonu yayinlandi en son resmi yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?