Gebe olan öğretmen arkadaşlar !!!

Merhaba benim de yaş 37 ertelemek istememiştim bu yüzden aşıyı olmamıştım. Ama PCR testini vermek bana zor geldi ve sinovac aşısı oldum iki hafta önce. Gebelik oluşmadı şimdi de ikinci doz aşıyı olmayı düşünüyorum. Siz ne yaptınız

Ayni durumdayiz canim ben de bir 10 gün önce sinovac oldum mecburen gebelik oluşmazsa bu ay 2. Dozu da mecbur olcam galiba oluşursa nolcak onu bilmiyorum cunku asilarini tamamlamayanlar icin de pcr zorunluluğuna dair yazi geldi okula ...

Yaa bize henüz gelmedi öyle bir yazı. 14 Eylül benim ikinci doz randevusu inşallah gerekmez. Senin için hayırlısı olsun inşallah. Benim gebelik oluşsaydı keşke de o zorluğa razı olurdum

Yaa bize henüz gelmedi öyle bir yazı. 14 Eylül benim ikinci doz randevusu inşallah gerekmez. Senin için hayırlısı olsun inşallah. Benim gebelik oluşsaydı keşke de o zorluğa razı olurdum
Canim benim Insallah olur hayirlisi neyse o olsun Allahtan gelene razıyız vardır bir zamani yada hic yoktur... tek bildigim eğer dünyaya bir çocuk gelecekse bunu kimse engelleyemez, gelmeyecekse de ne yapsak care olmaz en guzeli elden geleni yapip teslim olmak:)

Aynen canım haklısın hayırlısı olsun gerçekten elden gelen birşey yok

Umarim her il mem de uygulama devam ediyordur genelde il memler kafalarina gore oluyor
Resmi yazı var onu gösterirsek sıkıntı yasamayiz diye düşünüyorum inşallah öyle olur

Öğrencilere pcr zorunluluğu yokmuş. Pazartesi Mebi arayıp hamile olanlar için düzenleme var mı diye soracağım.
ben aradim. vatandaslik numarasi var orayi.benim okulum ozel 1 hafta once basladik biz. ben pcr vermeye basladim yani aradigimda dilekce doldurdum. talebim iletilecekmis. bence herkes aramali bize biseyler yapilmali

01.07.2021 Basın Duyurusu (İdari İzinler ve Mesai Saatleri Hakkında)

b Gebeliğinin yirmi dördüncü haftasından otuz ikinci haftasına kadarki süre içerisinde bulunan çalışanlar,

İdari izinli sayılmaya devam edilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…