Gebe olan öğretmen arkadaşlar !!!

kızlar bu pcr konusunda bir şeyler yapalım ya hamileler için gerekirse cimere de yazalım mebi ben de aradım kayıt bıraktım
bazi ilce meb ler istemeyebiliyor sanirim. duydugum bir ilce var istemiyor pcr . bolge bolge yapilacaksa cok yazik. ben.birazdan gidicem yine o igrenc islemi yaptirmaya.cok uzgunum bu konuya

bazi ilce meb ler istemeyebiliyor sanirim. duydugum bir ilce var istemiyor pcr . bolge bolge yapilacaksa cok yazik. ben.birazdan gidicem yine o igrenc islemi yaptirmaya.cok uzgunum bu konuya
neden yaptırıyorsunuz sendikanız yok mu ya sendika bize dilekçe gönderdi ben yaptırmayı düşünmüyorum

Ben oldum gayet iyiyim. Iyiki olmuşum

Sizi korkutmak istemem ama aşısız gebelerin ölüm oranı çok fazla haberiniz olsun. Dün daha 2 gebe Adana Şehir Hastanesinde öldü. Ve çok gençlerdi.
Maalesef dün burada da bir gebe vefat etti bebeği kaldı. 1.doz aşımı oldum PCR soran olmadı okulumda. Bizim okul tıklım tıklım, başka okul da tadilat nedeniyle bizim okulda. nolacak bilemiyorum. Allah hepimizi korusun.

Benim okulum da ana baba günü. 16 haftadan sonra olabilirsin dedi hekimim. Ki ilk asimi 2 aylikken gebe oldugumu bilmeden olmustum. Su ortamda benim korunmam pek mumkun degil.

Aşı olduktan sonra peki randevun oldu mu bebeğin nasil? Benim doktorum da 20.haftadan sonra olmami istiyor
Benim doktorum da bana hiçbir şekilde sana karışmam ol ya da olma diye diyor. Yani doktorlar bile bu kadar çelişkiye düşmüşken nasıl emin olalım ?

Benim doktorum da bana hiçbir şekilde sana karışmam ol ya da olma diye diyor. Yani doktorlar bile bu kadar çelişkiye düşmüşken nasıl emin olalım ?
Doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı ısrarla ol diyor, bende araştırıyorum, genelde ol diyor doktorlar artık

Merhaba arkadaslar okullarda nöbet görevinden muaf oluyor mu hamileler bu donemde internette bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

Okulum 1000 kisilik buyuk bir okul hamilelige bagli astimim var bulaş riskinden çok tedirginim

Arkadaşlar son haftalarinj raporla geçirmeye çalışan bir kaç tane arkadaş vardi ne yaptılar acaba?
Okulda öğretmen arkadaşlarımızdan pozitif çıkanlar oluyor, haliyle tedirgin oluyoruz ne yapmayi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…