- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi Birhamisss
-
bazi ilce meb ler istemeyebiliyor sanirim. duydugum bir ilce var istemiyor pcr . bolge bolge yapilacaksa cok yazik. ben.birazdan gidicem yine o igrenc islemi yaptirmaya.cok uzgunum bu konuyakızlar bu pcr konusunda bir şeyler yapalım ya hamileler için gerekirse cimere de yazalım mebi ben de aradım kayıt bıraktım
neden yaptırıyorsunuz sendikanız yok mu ya sendika bize dilekçe gönderdi ben yaptırmayı düşünmüyorumbazi ilce meb ler istemeyebiliyor sanirim. duydugum bir ilce var istemiyor pcr . bolge bolge yapilacaksa cok yazik. ben.birazdan gidicem yine o igrenc islemi yaptirmaya.cok uzgunum bu konuya
Ben oldum gayet iyiyim. Iyiki olmuşumArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
Maalesef dün burada da bir gebe vefat etti bebeği kaldı. 1.doz aşımı oldum PCR soran olmadı okulumda. Bizim okul tıklım tıklım, başka okul da tadilat nedeniyle bizim okulda. nolacak bilemiyorum. Allah hepimizi korusun.Sizi korkutmak istemem ama aşısız gebelerin ölüm oranı çok fazla haberiniz olsun. Dün daha 2 gebe Adana Şehir Hastanesinde öldü. Ve çok gençlerdi.
Benim okulum da ana baba günü. 16 haftadan sonra olabilirsin dedi hekimim. Ki ilk asimi 2 aylikken gebe oldugumu bilmeden olmustum. Su ortamda benim korunmam pek mumkun degil.Maalesef dün burada da bir gebe vefat etti bebeği kaldı. 1.doz aşımı oldum PCR soran olmadı okulumda. Bizim okul tıklım tıklım, başka okul da tadilat nedeniyle bizim okulda. nolacak bilemiyorum. Allah hepimizi korusun.
Aşı olduktan sonra peki randevun oldu mu bebeğin nasil? Benim doktorum da 20.haftadan sonra olmami istiyorBen oldum gayet iyiyim. Iyiki olmuşum
Çok iyi. Hiçbir şey yok çok şükür.Aşı olduktan sonra peki randevun oldu mu bebeğin nasil? Benim doktorum da 20.haftadan sonra olmami istiyor
Ama doğduktan sonra nasıl etkiler bu konuda bir bilimsel çalışma var mı ?Çok iyi. Hiçbir şey yok çok şükür.
Benim doktorum da bana hiçbir şekilde sana karışmam ol ya da olma diye diyor. Yani doktorlar bile bu kadar çelişkiye düşmüşken nasıl emin olalım ?Aşı olduktan sonra peki randevun oldu mu bebeğin nasil? Benim doktorum da 20.haftadan sonra olmami istiyor
Doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı ısrarla ol diyor, bende araştırıyorum, genelde ol diyor doktorlar artıkBenim doktorum da bana hiçbir şekilde sana karışmam ol ya da olma diye diyor. Yani doktorlar bile bu kadar çelişkiye düşmüşken nasıl emin olalım ?
özel sektördeyim benneden yaptırıyorsunuz sendikanız yok mu ya sendika bize dilekçe gönderdi ben yaptırmayı düşünmüyorum
anladım canım peki hamileler için bi durum yok mu özeldeözel sektördeyim ben
onu kimse bilemez aşıların uzun süreli etkilerini aşı üreticileri bile bilmiyorAma doğduktan sonra nasıl etkiler bu konuda bir bilimsel çalışma var mı ?
maaleaef istiyolar pcr. yapmayanlarla yolları ayırdılaranladım canım peki hamileler için bi durum yok mu özelde
dr nöbet tutması uygun değildir diye rapor verirse muaf olursun idaren iyiyse zaten raporsuz da tutturmazMerhaba arkadaslar okullarda nöbet görevinden muaf oluyor mu hamileler bu donemde internette bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?