Erken bence ama duyuldumu?Benim hesaplama gore bebeyim 5hafta 5gunluk bu ilk kez uziye gidicez bebek gorunurmu sizce?cok merak ediyorum gecen defaki bebekde 4haftalikda gorunmuwdu bu gun bide kalp atisini duya bilirmiyim?
Yok doktor 3haftalik oldugunu soyledi 2hafta sonra gel dedi kalp atisini duymak icinErken bence ama duyuldumu?
Bunu yeni öğrendim canım doktor çıkar hemn dio allah korusun bebegine bişey olsaydı hamile değilsin die ilaç ıcseydin sağ sağlım allahim kucağına almayi nasip etsin ınsalahBenim son adet tarihim 7 nisandı. 3 mayısta yumurtaliklarımdan kist aldırdım ameliyattan 1 gün önce kan testi yapıldı negatif cıktı geçen hafta adet olmadigim için tekrar test yaptırdım aslında 9 haftalık hamileymişim. Kan testide erken donemde pekte kesin sonuç vermeyebiliyor.
2 hafta sonra kese icin çagrmiştir kalp atısı için erkenYok doktor 3haftalik oldugunu soyledi 2hafta sonra gel dedi kalp atisini duymak icin
Keseni gorduk bebeyide nokta weklinde2 hafta sonra kese icin çagrmiştir kalp atısı için erken
Buyuk gecmiw olsun benimde iki tane kaybim var wuan kac haftalik sende?Kizlar iyi aksamlar. Son regly tarihim 28 mayis. 27 haziranda hamile oldugumu ogrendim. 499 cikti. Persembe gunu kesecigi gorduk. 13 temmuzda tekrar gidecegim kontrole. 4 yildir ugrasiyoruz. 2tane kaybim var. 1.si 11 haftalikken kalbi durdu. 2. 5 haftalikken kendiliginden dustu..
Insallah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
5 hafta canimBuyuk gecmiw olsun benimde iki tane kaybim var wuan kac haftalik sende?
Bence yine yap testBenim son regli tarihim 30 mayis baslama tarihi. 5 hazirana kadar surdu. Bir hafta once test yaptim negatif cikti. Boyle olupta sonradan hamile oldugunu ogrenenler varmi?
rimel4141 öğrendiğim haftaya kadar adet gecikmesinden başka bir belirti yoktu ve hamile oldugumu bilmeden oruç bile tuttum ki öğrendiğim hafta halsizlik uyku isteği yorgunluk ve aşırı şekilde bulantım oldu ve halen gün içerisinde bulantılarım devam etmekte ;evde yapılan basit çubuk testlerden yaptım iki çizgi de çok net ve kısa sürede oluştu Darısı tüm bebek isteyenlerin başınasevindim adınıza
bende aynı durumdayım süreç hakkında bilgi verirmisiniz
nasıl geçt,i nasıl öğrendinz bi belirtisi oldu mu
Arada öle şeyler olur cnm.. Dinlen korkmaKizlar adetimden 12gun gecdi keseni gorduk bebeyide kucucuk nokta weklinde ama dun penbe akintim geldi nedir sizce?2bebeyimi kayb etdim cok korkuyorum doktorum дюфастон icmemi soyledi
merhaba canım bende 30 mayısta başladı 5 inde bitmişti ben 27 haziranda ögrendim 3 haftalıktıBenim son regli tarihim 30 mayis baslama tarihi. 5 hazirana kadar surdu. Bir hafta once test yaptim negatif cikti. Boyle olupta sonradan hamile oldugunu ogrenenler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?