Gebe olduğunu yeni ogrenenler

canım 4 haftalık bebişin var hayırlısı olsun :)

acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Benim p.tesiydi ve çarş. Günü yaptığım test silik çıktı.. günü gününe bildiğim için ilişki tarihini 3.haftalık.. önümüzdeki hafta doktora gidicem nasip olursa..

Kızlar lütfen banada yardım edin 1 tane kızım var 8 yaşinda bir kardesi olsun istiyoruz 9 aydır ovulasyon testi kullandim olmadı doktora gittim sorun yok neden olmuyor sizce lütfen bi fikir verin..yarın adet günüm bugün evde test yaptım negatif bu ayda olmadı galiba

Ben de dün test yaptım daha doktora gitmedim ama kaç haftalık olduğunu falan Nasıl anlıyorsunuz :/

bende 1 yıldır evliyim 6 aydır çocuk istiyorduk bir türlü olmadı ovu .test aldım kullandım yumutlama gününü buldum fakattt yine olmadıı 2 ay öyle denedim en son umudu kestim ve bebiş haberi geldi :) pek üstüne düşünce olmayan bir şey galiba :)

Ben düsük yaptiktan sonra 9 ay gebe kalamadim sorunda yoktu dişim için antibiyotik kullanmiştim 10 15 gun sonrada yüzmeyi önerdiler bana gittim tam 4 saat suda kaldim ve yüzdüm karin ve kasik bölgesini öyle çalıştıryoki kan akışını hızlandıryomuş sonraki ay gebe kaldim.bilmiyorum nedeni bunlarmi ama yaptigim tek farkli şey bunlardi.tabiki antibiytk filan kullan demiyorm ama yuzmenin faydasi olabilir canim.

Yani zaten kanamayi bi anda durdurucak bişey yapilabilecegini sanmyorm canm ama uzman jinekolaga muayene olursan o daha sağlikli teşhis koyar ve tedavi uygular acilde daha fazla bisey yapamazlar zaten
Merhaba,bayramin 2.gunu bebek düstü

Merhaba,bayramin 2.gunu bebek düstü
Yaa geçmis olsun uzulme hepimz yaşadk bunu tekrar gebe kalirsin demekki düsük yapyodun zaten hiç takilma uzme kendini daha saglikli bi gebelige hazirla kendini ve vücudunu hayirlisi olsun hakkında cnm

Canim Ben dun aksam ogrendim hamile oldugumu son adet gunum 26 mayisti bugun de dogumgunum bana guzel bi dogumgunu hediyesi oldu insAllah sende hamilesindir

Kizlar 4 temmuz adet gunumdu olmadim.adet gününden önce uç gün acik kahve lekelenme yasadim hastalanacim sandim fakat hala olmadim testte yapmadim hic belirtince yok boyle bi şey yaşayan varmi?

Kizlar 4 temmuz adet gunumdu olmadim.adet gününden önce uç gün acik kahve lekelenme yasadim hastalanacim sandim fakat hala olmadim testte yapmadim hic belirtince yok boyle bi şey yaşayan varmi?
Üste görüyo olabilirsin büyk ihtimalle kan testi yaptr idrarda belki çıkmayabilir

Korkuyorum canim negatifi görmekten bekliyorum
Niye korkuyon negatifsede yine görcen mecbur kanda cıkar ama idrar icin beklemk istiysan bekle cünkü uste göryosan geç döllenmeden dolayi oluyo sanirsam hemen idrarda cıkmyo ama tarifi ettigin sey üste görme bence bi araştır

Canım allah sağlıkla kucağına versin yavrunu,haklısın kafaya takıncada olmuyor ama düşünmedende edemiyorum eltimle aynı anda düsündük ilk vocuklarimizda ayni yaşta onun hemen başladigimiz ayda oldu benim olmayinca üzüldüm tabi ama allah sağlık versin tabi bekliycez artık..çok teşekkur ederim imdadıma cevapsız kalmadığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…