canım 4 haftalık bebişin var hayırlısı olsun :)kızlar merhaba,
sat 9 haziran bat yarın falandı.bugün evde idrar testi yaptım silik çıkınca beta hcg yaptırdım 237 çıktı.dr a olmadığı için gösteremedim.ptesi gidicem ancak.hamilemiyim şimdi bir de kaç haftalık oluyor çok merak ediyorum yaa..
Benim p.tesiydi ve çarş. Günü yaptığım test silik çıktı.. günü gününe bildiğim için ilişki tarihini 3.haftalık.. önümüzdeki hafta doktora gidicem nasip olursa..acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Takvimi nasıl ekliyosunuz? Üzerine tıklıyorum ama alakasız sayfalar açılıyo..canım 4 haftalık bebişin var hayırlısı olsun :)
Takvimi nasıl ekliyosunuz? Üzerine tıklıyorum ama alakasız sayfalar açılıyo..
Çok teşekkür ederimKişisel bilgilerim , hamilelik takvimini buluyorsun oraya bebeginin dogacagı tarihi yazıyorsun
Canım çok sağol insallah ptesi Dr a gidicem..allahım a şükürler olsun :)canım 4 haftalık bebişin var hayırlısı olsun :)
Allah tamamına erdirsin inşallah :) kalp atışlarını 6.haftada duyarsınCanım çok sağol insallah ptesi Dr a gidicem..allahım a şükürler olsun :)
amin canım inşallah allah o günleri de göstersin hepimize..Allah tamamına erdirsin inşallah :) kalp atışlarını 6.haftada duyarsın
bende 1 yıldır evliyim 6 aydır çocuk istiyorduk bir türlü olmadı ovu .test aldım kullandım yumutlama gününü buldum fakattt yine olmadıı 2 ay öyle denedim en son umudu kestim ve bebiş haberi geldi :) pek üstüne düşünce olmayan bir şey galiba :)Kızlar lütfen banada yardım edin 1 tane kızım var 8 yaşinda bir kardesi olsun istiyoruz 9 aydırovulasyon testi kullandim olmadı doktora gittim sorun yok neden olmuyor sizce lütfen bi fikir verin..yarın adet günüm bugün evde test yaptım negatif bu ayda olmadı galiba
Ben düsük yaptiktan sonra 9 ay gebe kalamadim sorunda yoktu dişim için antibiyotik kullanmiştim 10 15 gun sonrada yüzmeyi önerdiler bana gittim tam 4 saat suda kaldim ve yüzdüm karin ve kasik bölgesini öyle çalıştıryoki kan akışını hızlandıryomuş sonraki ay gebe kaldim.bilmiyorum nedeni bunlarmi ama yaptigim tek farkli şey bunlardi.tabiki antibiytk filan kullan demiyorm ama yuzmenin faydasi olabilir canim.Kızlar lütfen banada yardım edin 1 tane kızım var 8 yaşinda bir kardesi olsun istiyoruz 9 aydırovulasyon testi kullandim olmadı doktora gittim sorun yok neden olmuyor sizce lütfen bi fikir verin..yarın adet günüm bugün evde test yaptım negatif bu ayda olmadı galiba
Merhaba,bayramin 2.gunu bebek düstüYani zaten kanamayi bi anda durdurucak bişey yapilabilecegini sanmyorm canm ama uzman jinekolaga muayene olursan o daha sağlikli teşhis koyar ve tedavi uygular acilde daha fazla bisey yapamazlar zaten
Yaa geçmis olsun uzulme hepimz yaşadk bunu tekrar gebe kalirsin demekki düsük yapyodun zaten hiç takilma uzme kendini daha saglikli bi gebelige hazirla kendini ve vücudunu hayirlisi olsun hakkında cnmMerhaba,bayramin 2.gunu bebek düstü
Üste görüyo olabilirsin büyk ihtimalle kan testi yaptr idrarda belki çıkmayabilirKizlar 4 temmuz adet gunumdu olmadim.adet gününden önce uç gün acik kahve lekelenme yasadim hastalanacim sandim fakat hala olmadim testte yapmadim hic belirtince yok boyle bi şey yaşayan varmi?
Korkuyorum canim negatifi görmekten bekliyorumÜste görüyo olabilirsin büyk ihtimalle kan testi yaptr idrarda belki çıkmayabilir
Niye korkuyon negatifsede yine görcen mecbur kanda cıkar ama idrar icin beklemk istiysan bekle cünkü uste göryosan geç döllenmeden dolayi oluyo sanirsam hemen idrarda cıkmyo ama tarifi ettigin sey üste görme bence bi araştırKorkuyorum canim negatifi görmekten bekliyorum
Canım allah sağlıkla kucağına versin yavrunu,haklısın kafaya takıncada olmuyor ama düşünmedende edemiyorum eltimle aynı anda düsündük ilk vocuklarimizda ayni yaşta onun hemen başladigimiz ayda oldu benim olmayinca üzüldüm tabibende 1 yıldır evliyim 6 aydır çocuk istiyorduk bir türlü olmadı ovu .test aldım kullandım yumutlama gününü buldum fakattt yine olmadıı 2 ay öyle denedim en son umudu kestim ve bebiş haberi geldi :) pek üstüne düşünce olmayan bir şey galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?