- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
cnm bnmm bendeee sizleri çok sevdimmm n istersen sorabilirsinn cnm bnmallah sizden razı olsun bitanem.. bu konuları kimseyle konuşamıyorum her gün soru yağmuruna tutuyolar çocuk istiyoruz dedim telefonlarım susmaz oldu sonra bu ay istemiyoruz yaz sonuna kadar dedim de biraz rahatladım.. ama konuştuğum zaman rahatladığım ender insanlarısınız canlarım iyi ki varsınız iy iki C CilekRecelimhiram2015
cnm bazen idrarda çıkmıyor inşlh vardır bebişinn Allahım sanada tez zamanda nasip etsinArkadaslar bnm icnde edermsniz 3 .gecikti ama idrar testi negatif
İns cnm mirlm cok bozuldu 3 tane bgn test yaptm hicbrnde ckmadı ya kan yapsam ondada negatf ckar dye gtmedm pzrtesi olmazsm gdcm hastaneyecnm bazen idrarda çıkmıyor inşlh vardır bebişinn Allahım sanada tez zamanda nasip etsin
benim bat günümde bile çıkmadııı kan testi ver bugun acile git cnm gebelik testi yaptıracam diyince bazen direnenler oluyor günüm geçti 5 gün falan de ilaç almam lazım ama alamıyorum dersen kanını alırlarrİns cnm mirlm cok bozuldu 3 tane bgn test yaptm hicbrnde ckmadı ya kan yapsam ondada negatf ckar dye gtmedm pzrtesi olmazsm gdcm hastaneye
Canm senn adetin kac gn sonra ckmstı sonucn? İns bende hamisimdr senn gbi cnm :) diyrm işimi saglama alim diyrm olmazsam gidiyim pzrtesi gunu :)benim bat günümde bile çıkmadııı kan testi ver bugun acile git cnm gebelik testi yaptıracam diyince bazen direnenler oluyor günüm geçti 5 gün falan de ilaç almam lazım ama alamıyorum dersen kanını alırlarr
Güzel hamisler günaydın banada dua edermisiniz 1 yıl 3 aylık evliyim hiç korunmaolmadı pkoluyum ben olmuyor bebisimiz ama çok istiyorum tedavi oluyoru. Sizlerin duasi ilede insallah melegimiz olur .şimdiden Allah razi olsun evlatlarinizi hayirlica kucaginiza alin
Allahım en tezinden hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrular versin yüreğinizi hafifletsin inşallah kucağnızını boş bırakmasınKizlar nolur bana da dua edin adim.nagehan şimdiden teşekkürler
Bak burada hergün mesai yapmalısın canımcım unutma :))Gunluk mesaimi de yaptim huzur icinde uyuyabilirim:)
Merak etme kuzucum tum mesajlari okuyup dualiyorum rabbim kabul etsin insallahBak burada hergün mesai yapmalısın canımcım unutma :))
Çok Aminn canısıMerak etme kuzucum tum mesajlari okuyup dualiyorum rabbim kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?