Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Bende dua istiyorum kızlar 1 yıldır deniyoruz olmuyor

Bana da dua eder misiniz hayırlısıyla ismim Tülin. adetime 10 gün var inşallah hamileyimdir şimdiden Allah razı olsun. İnşallah dualarımız kabul olur Siz ve diğer hamile arkadaşların rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba guzel yurekli hamislerimiz. Rabbim saglikla kavustursun bebislerinize insallah. Bende 2 oglum var cok sukur. Esimde bende buyuk oglumda kiz bevek istiyoruz. Bana da dua eder misiniz hayirli saglikli bir kiz evlat nasip etsin Rabbim. Allah razi olsun.

Merhaba güzel hamişler Rabbim bebişlerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Bende dua istiyorum dua ederseniz çok sevinirim 1 yıldır bebek istiyoruz şimdiden Allah razı olsun Rabbim hiçbir kadının kucağını boş koymasın

Merhaba rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin.Siz hamilelerinde bebklerini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.Ne olur banada dua edin

Bende dua istiyorum dirt yilkik evliyim 6 aydir bebeis istiyoz olmuyor

Canm bende 6 aydr deniyoeum hamile arkadaslaen duasna benimde ihtyacm var

Bana dua edermisiniz?? İsmim ilknur. rabbim ilknur kuluna katindan saglikli hayirli evlatlar nasip et diyee :) ltfennnn :)

Banada dua edin kızlar 2 sene oldu nerdeyse bir düşügum var bu ay ilaçlarla tekrar deniycez inş bu sefer sağlıklı bebeğim olur isteyen herkesin olsun pko var bende Allah yardimcimiz olsun

Banada dua edin kızlar 8 aylık evliyim dua edenlerden şimdiden Allah razı olsun binlerce kez

11. Ayım ismim Fatma reglime 1 hafta var inşallh Hamileyimdir Allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda

@kirmizigitar Canım benim yaa ne güzel bir topik oldu değil mi
İnşallah buraya dua istemek için yazan herkeste bir gün hamilelik haberini yazar

Allah hepimizin gönlüne göre versin, çok duygulandım

bende istiyormbende bende tabi tum bu hasretle yanip tutuşanlar icin tez vakitte saglikla insallah

Kizlar bnde anne olmayi cok istiyorum bana da dua edermsinz

Kızlar banada dua edin 4 yıllık evliyim bu hafta aşılama olucam hamilelerin duası kabul olur içlerinde melek taşıyorlar çünkü

Kızlar bana da dua edin lütfen, altı buçuk yıllık evliyim, henüz bebeğim olmadı. ismim Yasemin. Konu sahibi tam da benim düşünüp yapamadığım şeyi yapmış, ALLAH razı olsun.

banada edinnn :)

Banada dua edin ablalarim kardeslerim bir bucuk senedir istiyoruz bizde bebegimize kavusmak bizede rabbim hayirli evlatlar nasip etsin... rabbim her isteyen hayirli evlatlar nasip etsin Amin.

Kızlar bana da dua edin ne olur. Çok zor durumdayım... rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn.......

Bende dualarınızı bekliyorum arkadaşlar 1 senedir gitmedim değişmedim doktor kalmadı ama rabbim nasip etmedi... rabbim hiç bir kuçagı evlatsız hiç bir evladıda annesiz bırakmasın....

Bana da dua lutfennnn

Bende bende bende deldim dua istiyorum sizden hamis olmak anne olmak istiyorum o muhteşem duyguyu bende tatmak istiyorummmmmmm

Ben de dua eder dua beklerim ismim Tuba

Biz de 1 senedir istiyoruz ama olmuyor bize de dua eder misiniz ? :)

Rabbim butun isteyen herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar versin yaninda banada Amin

Allah razi olsun hepinizden bende duadayim hepinizze rwbbim olmayan herkese versin hayirli saglikli bir sekilde yaninda banada amin

Bende dua istiyorum kızlar 1 yıldır deniyoruz olmuyor

Bnde istiyorm canım esra ismim 1.5 yıldır istiyorum şimdiden Allh razi olsun insallh dualarımız kabul olur rabbim hayrlisiyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba bende 7 aydır bebek istiyorum ama henüz olmadı dualarınıza ihtiyacım var lütfen benim içinde dua eder misiniz. Şimdiden allah razı olsunn hepinizden

Selamlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum inşallah bu kez kucagıma alırım. 1. Denememde 9 haftalık kalbi durdu 36 yaşındayım dualarınıza ihtiyacım var

Merhaba rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin.Siz hamilelerinde bebklerini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.Ne olur banada dua edin
Canlar hepiniz icin dua ettim ALLAHIM kabul eder INŞALLAH
Sağlıklı sihatli hayirli evlatlariniz tezzamanda kavusursunuz INŞALLAH
Hamis sultan olupp erik turşu tatli aserirsiniz INŞALLAH
Ultrosyonda Kalbini duyunca dunyalar sizin olsun iNŞALLAH❤
Cinsiyeti belli olunca minik minik ciciler alirirz INŞALLAH
Bebegimize battaniyeler yelekler öreriz iNŞALLAH
9 ay dunyanin en guzel bekleyisini yasayip yavrularmiza hayirli saglikli doğumlarla kavusuruz iNŞALLAH
Canparelerimize kavuşup gecelerii uykusuz kalirizz besigini sallayıp ninneler söyleriz INŞALLAH
Mis kokusunu icimize cekip mutlulugu huzuru yaşarız iNŞALLAH ❤
Eslerimzle bana benziyor sana benzemiyor diye tatli tatli didisirz INŞALLAH
Yaramazliklar yapip miniklerimiz bizleri pesinden koştursun INŞALLAH
Ilk anne deyisini ilk baba deyisini ilk yürüyüşünü görüp duyariz INŞALLAH
Sagliklica büyütüp evlendirip torun sahibi oluruz INŞALLAH

ALLAH yar ve yardimcimiz olsun canlar

ahh kiyamam agzina saglik kuzum benim allah kabul etsin.sende yavruna sag salim kavus insallahh

Canımmmmm Allah razı olsunnn.. ne güzel şeyler söylemişsin yüreğine sağlık inşallah biz de kavusuruz yavrumuza.. senin yavrunda sağ sağlim kucağına erişsin insallah... hayırlı cumalar.. dularda buluşalım

Her dua edenden Allah razı olsun inşallah herkesin duaları kabul olur hepimizin evlatları olur dualarınıza benide alın rica ediyorum 5 yıllık evliyiz bir mol gebeligim var birdaha olmadi hayırlısıyla bend e evlat sahibi olmak istiyorum

Canm agzna saglık ne guzel seyler yazmssn ins olur dualarn kabul olur canm bende katlrm aranza ins :)

Allah razı olsun cnm inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini.Rabbim acı gününü göstermesin inşallah

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin. Aminnn. Rabbim sağlık la doğurup büyütmeyi nasip etsin sana da

Ne güzel şeyler yazmışsınız ağzınıza sağlık cuma günü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah, inşallah bizde güzel haberler alırız Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşlar , Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…