Gebeliğe ümit 🤲

Sanlikbr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
257
59
18
26
Nisan ayında bir kimyasal gebelik düşüğüm oldu ondan sonra hep çok istedim ve hiç korunmadım evleneli 10 ay oldu bu ay tam ovulasyon gunumden ve birer gün öncesinde beraberliğimiz oldu bu yüzden çok umutluyum, inşallah bu gebe kalırım, belirtiler ortaya ne zaman çıkar bileniniz var mı acaba?

Nisan ayında bir kimyasal gebelik düşüğüm oldu ondan sonra hep çok istedim ve hiç korunmadım evleneli 10 ay oldu bu ay tam ovulasyon gunumden ve birer gün öncesinde beraberliğimiz oldu bu yüzden çok umutluyum, inşallah bu gebe kalırım, belirtiler ortaya ne zaman çıkar bileniniz var mı acaba?
Canım ben de yumurtladığı günü bildiğim için o gün ilişki yaşamıştım ya o gün de zaten hamile kalmışım belirtiler ben de adetime 2 3 gün kala yani ovülasyondan da tahmini on gün sonra ortaya çıktı özellikle yoğun bir mide bulantısı çünkü ben normalde çok yemek yiyen biriyim seviyorum yemeği öyle kusmam kolay kolay ama o günler yani çok tuhaf bir şeydi böyle Değişik bir yanma dönme kaynama ekşime en büyük belirtisi bende oydu 2 3 gün sonra da göğüs uçlarım acımaya başladı

İlk beraberliği reglım bittiği günün ardından sonrasında ertesi gün ve tam bir hafta sonra yumurtlama gününden bir gün öncesi ve yumurtlama günümde beraberliğimiz oldu, adetime 2 hafta var belirtiler için çok mu erken??

İlk beraberliği reglım bittiği günün ardından sonrasında ertesi gün ve tam bir hafta sonra yumurtlama gününden bir gün öncesi ve yumurtlama günümde beraberliğimiz oldu, adetime 2 hafta var belirtiler için çok mu erken??
Erken evet daha döllenmedi bile ☺️

Back
X