- 9 Mart 2024
- 25
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi beyaz orkide27
-
Evde yaptığım test pozitif çıktığında doktorumu aradım ve bir hafta sonraya randevu verdi. Eşim dahil kimseye söylememiştim doktor randevusuna kadar. O günde önce kendi aileme, sonra eşime söyledim. Eşimde hemen kendi ailesine söyledi. Hiç saklama gereği duymadım. Kötü bi durum olsaydı kimse benden daha çok üzülemezdi.Kızlar size bir sorum olacak , hamileliğinizi ailelere ne zaman duyurdunuz (kendi anne babanız, ve eşinizin ailesi) ben 8 haftalık hamileyim yakında kendi aileme söylemeyi düşünüyorum eşimin ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsızız başkaları tarafından duyulabilir diye. Doktorumuz gebelik oluştuğunda hemen söylemenin doğru olmadığını söyledi kötü bir durumla karşılaştığımızda ailelerin daha çok üzüldüğünü söyledi . Siz ne yaptınız ne zaman söylediniz cevaplarınızı bekliyorum
Kızlar size bir sorum olacak , hamileliğinizi ailelere ne zaman duyurdunuz (kendi anne babanız, ve eşinizin ailesi) ben 8 haftalık hamileyim yakında kendi aileme söylemeyi düşünüyorum eşimin ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsızız başkaları tarafından duyulabilir diye. Doktorumuz gebelik oluştuğunda hemen söylemenin doğru olmadığını söyledi kötü bir durumla karşılaştığımızda ailelerin daha çok üzüldüğünü söyledi . Siz ne yaptınız ne zaman söylediniz cevaplarınızı bekliyorum
Ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , birkaç gün içinde şehir dışından gelecekler ve açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar beklettim. ÖncelKeseyi görünce söyledim ben, söylemeyecekseniz kendi ailenize de söylememelisiniz bence sizinki ana babaysa o çocuk eşinizin de çocuğu o da ağaç kavuğundan çıkmadı neticede. 12 haftalık risk süresi bittiğinde söyleyen de çok var
ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , farklı şehirlerdeyiz. Birkaç gün içinde yanıma gelecekler açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar bekledim. Geldiklerinde söylemeyi düşündüm.Keseyi görünce söyledim ben, söylemeyecekseniz kendi ailenize de söylememelisiniz bence sizinki ana babaysa o çocuk eşinizin de çocuğu o da ağaç kavuğundan çıkmadı neticede. 12 haftalık risk süresi bittiğinde söyleyen de çok var
Aileler ne tepki verdi , geç söylediğinizi düşündüler mi12 haftada söyledim herkese eşim hariç.
Aileler ne tepki verdi , geç söylediğinizi düşündüler mi
Evet haklısınız . Gebe olduğumu öğrendiğimde 2 farklı doktorla görüşmüştük nedense ikisi de ailelere söylemememiz gerektiğini söyledi bize hemen. Her şey netleşince ve yolunda gidince söyleyin diyorlar. Düşük tehlikesi ihtimalinden dolayı. Ben gurbetteyim ailemle aynı şehirde yaşamıyorum kendi ailemden önce eşimin ailesine söylemek tabiki istemedim. Çünkü onlar o kadar da yakın değiller bana hak etmediklerini düşündüm. Ailem gelince ilk onlara 1 hafta sonra da eşimin ailesine söylemeyi düşünüyorumEvde yaptığım test pozitif çıktığında doktorumu aradım ve bir hafta sonraya randevu verdi. Eşim dahil kimseye söylememiştim doktor randevusuna kadar. O günde önce kendi aileme, sonra eşime söyledim. Eşimde hemen kendi ailesine söyledi. Hiç saklama gereği duymadım. Kötü bi durum olsaydı kimse benden daha çok üzülemezdi.
Doğru tabiki çok haklısınız , inşallah sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı haftadasınızBen 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım o yüzden endişemi anladı iki tarafta.
Sadece mutlu tepkiler aldım.
Halada iki taraf üzerime titrer.
Hep beraber dokuz doğuracağız doğuma kadar
“O, dogunca ogrendi” diye devam etseydi bu cumle cok iyi olmaz miydi ahahahaha12 haftada söyledim herkese eşim hariç.
İki tarafa da mı öyle yaptınız , ne tepki verdiler pekiİlk çocuk 14. Hafta, ikinci çocukta 16. Haftada söyledim.
Biz iki aileyle de aynı şehirde yaşamıyoruz, ikisini de görüntülü aradık. Siz bilirsiniz ben eşinizin yerinde olsam bozulurum ama bozulmuyorsa öyle yapınBen kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , birkaç gün içinde şehir dışından gelecekler ve açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar beklettim. Öncel
ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , farklı şehirlerdeyiz. Birkaç gün içinde yanıma gelecekler açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar bekledim. Geldiklerinde söylemeyi düşündüm.
Doğru tabiki çok haklısınız , inşallah sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı haftadasınız
“O, dogunca ogrendi” diye devam etseydi bu cumle cok iyi olmaz miydi ahahahaha
“O, dogunca ogrendi” diye devam etseydi bu cumle cok iyi olmaz miydi ahahahaha
Bende 7+5 teyim ilk gebeliğim. En yoğun yaşadığım belirti bulantı primal olmasa ne yapardım bilmiyorumTeşekkür ederim. Cümlemiz inşaAllah
15+3
Bende 7+5 teyim ilk gebeliğim. En yoğun yaşadığım belirti bulantı primal olmasa ne yapardım bilmiyorumbir de bebeğin kalbi durursa diye endişelerim oluştu Allah korusun. Öyle bir durumda belirti olur mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?