- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
Bebisin cinsiyeti ne peki? Erkekler biraz önden gider derler ya ondan :)Başlarda öyle oluyor canım 1 Hafta ilerdeydik bizde sonra normal zamanına döndü ultrasonlarda şimdide 1buçuk 2 hafta önde değişebiliyor işte bende olduğu gibi
Ben pek inanmazdim genetik olduguna, ben 4300 dogmusum esim 4200 fln, hamilelikte cok kilo almadim 10 kiloyla tamamladim ama bebegim 4290 gramla dogdu ondan sonra inanmaya basladim artik :))Ben 3500 doğmuşum eşim 3800 küsürlerde doğmuş muhtemelen genetik dediğin gibi :)
Erkek canım cinsiyeti dediğin gibi erkeklerin önden gidermiş derler :)Bebisin cinsiyeti ne peki? Erkekler biraz önden gider derler ya ondan :)
Maşallaaaahhhh :) seninki bildiğin 3 aylık hazır doğmuş :)Ben pek inanmazdim genetik olduguna, ben 4300 dogmusum esim 4200 fln, hamilelikte cok kilo almadim 10 kiloyla tamamladim ama bebegim 4290 gramla dogdu ondan sonra inanmaya basladim artik :))
Kız canımPeki kizmiydi erkekmi bebisin :)
Benimkinede biraz önde dedide ama 4/5 gün cok degil :))Kız canım
gelişim olarak önden gitmesi iyi bir durum benimde 1 hafta önden gidiyor en başından berimerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allah'a bin şükür herşey yollundaymış maşallah ama aklıma takıldı dedim beni ancak kadınlar kulübü rahatlatırbebeğim 1 buçuk 2 hafta önden gidiyormuş böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
Öyleymiş canım çok rahatladım herkesde aynı güzel şeyleri söyleyince :)gelişim olarak önden gitmesi iyi bir durum benimde 1 hafta önden gidiyor en başından beri
önden gitmesi kötü olmaz ki geriden gidiyo olsa neyse o zaman gelişimi geride kalmış oluyo çünkü ama önden önden gitmesinde bi sorun yok zaten o sürekli değişiyo 2 hafta bi anda 1 haftaya düşer 4-5 güne düşer sonra bidaha çıkar önden gittiği sürece sorun yok yani hiç:)Öyleymiş canım çok rahatladım herkesde aynı güzel şeyleri söyleyince :)
Baya sürüyor benim 4.ayda geçmişti ama ağırlığı hep kalıyor maalesefarkadaşlar bu meme agrisi ne zamana kadar devam edicek ben dayanamıyorum artık yatakta donemiyorum nerdeyse çok ağrılı ve ağırlaşmjs gibi oysa goguslerim de normalde küçüktür
Cem bnm bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş ama dr sıkıntı olmadığını söyledi bazen bnm de aklıma takiliyo ama insallah sağ salim alırız kucagimizamerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allah'a bin şükür herşey yollundaymış maşallah ama aklıma takıldı dedim beni ancak kadınlar kulübü rahatlatırbebeğim 1 buçuk 2 hafta önden gidiyormuş böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
Şekerin nasıl peki31. Haftamdaydım 1.5 hafta önde gidiyoruz yarın kontrol var bakalm ne alemde
Ben minyon olmama rağmen ve bebeğim kız olmasna rağmen iri bi bebek dedi doktor, doğum tarihini etkileyen bir şey değil sadece bebeğin boy kilosuyla alakalı..
Yok şekerim çıkmadıŞekerin nasıl peki
Anladim ozaman sizin genetik olabilir. Eşinle ikinizin dogum kilosuna gore bebekte iri olabiliyormus. Benimde kızım olacak ama benim şekerim yuksek biraz. Fakat eşimde 4.200 dogmus. Bizimki 3 hafta önde :)Yok şekerim çıkmadı
Maşallah 3 hafta mı :) Eşimde ben de 3 kg altı doğmuşuz kayınpedere çekti herhalde bu kız :))Anladim ozaman sizin genetik olabilir. Eşinle ikinizin dogum kilosuna gore bebekte iri olabiliyormus. Benimde kızım olacak ama benim şekerim yuksek biraz. Fakat eşimde 4.200 dogmus. Bizimki 3 hafta önde :)
Maşallah 3 hafta mı :) Eşimde ben de 3 kg altı doğmuşuz kayınpedere çekti herhalde bu kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?