Gebeliği hafta olarak önde olanlar ?

Ben pek inanmazdim genetik olduguna, ben 4300 dogmusum esim 4200 fln, hamilelikte cok kilo almadim 10 kiloyla tamamladim ama bebegim 4290 gramla dogdu ondan sonra inanmaya basladim artik :))
Maşallaaaahhhh :) seninki bildiğin 3 aylık hazır doğmuş :)

gelişim olarak önden gitmesi iyi bir durum benimde 1 hafta önden gidiyor en başından beri

Öyleymiş canım çok rahatladım herkesde aynı güzel şeyleri söyleyince :)
önden gitmesi kötü olmaz ki geriden gidiyo olsa neyse o zaman gelişimi geride kalmış oluyo çünkü ama önden önden gitmesinde bi sorun yok zaten o sürekli değişiyo 2 hafta bi anda 1 haftaya düşer 4-5 güne düşer sonra bidaha çıkar önden gittiği sürece sorun yok yani hiç:)

arkadaşlar bu meme agrisi ne zamana kadar devam edicek ben dayanamıyorum artık yatakta donemiyorum nerdeyse çok ağrılı ve ağırlaşmjs gibi oysa goguslerim de normalde küçüktür

arkadaşlar bu meme agrisi ne zamana kadar devam edicek ben dayanamıyorum artık yatakta donemiyorum nerdeyse çok ağrılı ve ağırlaşmjs gibi oysa goguslerim de normalde küçüktür
Baya sürüyor benim 4.ayda geçmişti ama ağırlığı hep kalıyor maalesef

Cem bnm bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş ama dr sıkıntı olmadığını söyledi bazen bnm de aklıma takiliyo ama insallah sağ salim alırız kucagimiza

36.haftadayim ama benim bebeğim de 3 hafta önde gidiyor. Şeker var benim aclik şekerim 114 çıktı. Ve suan kilosu 3 600 haftaya dogacak sanirim

31. Haftamdaydım 1.5 hafta önde gidiyoruz yarın kontrol var bakalm ne alemde
Ben minyon olmama rağmen ve bebeğim kız olmasna rağmen iri bi bebek dedi doktor, doğum tarihini etkileyen bir şey değil sadece bebeğin boy kilosuyla alakalı..

Şekerin nasıl peki

Anladim ozaman sizin genetik olabilir. Eşinle ikinizin dogum kilosuna gore bebekte iri olabiliyormus. Benimde kızım olacak ama benim şekerim yuksek biraz. Fakat eşimde 4.200 dogmus. Bizimki 3 hafta önde :)
Maşallah 3 hafta mı :) Eşimde ben de 3 kg altı doğmuşuz kayınpedere çekti herhalde bu kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…