Gebeliği iptal etmek

womennn bundan 4 yıl önce benzer bir konu açmıştın. Konu sahibi arkadaşın sorularına cevap verebilirsin belki diye etiketlemek istedim
Merhaba,
Evet biz aldırıp çook pişman olduk. Cok ağır bir travma yaşadım zor atlattım hatta atlattım da sayılmaz hala aklıma gelir. Suan aynı adam ile bir senedir evliyim ve bir kızım var. Biz 3-4 gün içinde panikledik ve aldırdık. Kızıma baktıkça onu düşünüyorum bazen..

Çok çok teşekkür ederim cevabın için.
Yalnızlığımı giderdin- inanamazsın.
Oturduğum yer İzmir.
Bir şey değil canım kararını iyi ver.hayat hepimiz için güzel olsun.zor olucak ama gerçekten çocuk çok güzel bir şey.malesf benden uçup gitti meleğim. Ama benim bi cok evladım var ger ne kadar kendimde doğurmasamda. Ve bazı arkdaslrimda böylelik var.boyle olay olduktan sonra erkek arkdaslari ne sormuş nede yanında durmuş. Anlayacağın iyi karar ver.izmirdede hiç tanıdık arkdas yok yakın olsaydin bana yardımcı olurdum

Yine de çok teşekkür ederim yazıların için..

Şahsen ben planlı programlı hamile kalmaya çalışıyorum bebek olayı gerçekten bi mucize elinizdekinin değerini bilin başta bi hata olmuş ama hatayı hata ile telafi etmeniz de doğru değil ki bence aklı başında selim bi büyüğünüz ile kendinizi yakın hissettiğiniz biri ile konuşun yakınınız olsun yada aileden biri ve beraber bebeği kabul ettirmeye çalışırsınız etrafa da belki eğer ki istiyorsanız ve eğer ki imkanınız da varsa bakın iyi düşünün belki ilerde evlendiğinizde de olmayacak çok arayacaksınız belli olmaz ki bu işler dediğim gibi ben ve benim gibiler özel çaba ile hamile kalmaya çalışıyoruz kimi yıllardır arıyor bebek bi mucizedir dediğim gibi yapmayın bence

Gebelik iptal etmek nasıl bir cümle!

Ben 9 yıllık evliyim rahmimde hiç Cocuk olmadı benim ağladığım günler çok oldu.. Rabbim sana hediye vermiş geri çevirme. İllede aldırcam diyorsan özel hastanelerde çok rahat halledersiniz. Baba adayı nın tepkisi ne oldu duyunca?

Senin g
Annelik kavramını anlayacak yaşta değilsin. Bir şeyler söylerdim de senin kadar kötü olamayacağım. Yazık karnında atan kalbe
Senin ve senin gibilerin hadsiz yargısını okumak için yazmadım. Bana bilgi ve tavsiye verebilecek insanları dinlemek için üye oldum. Konuşabileceğim insanım yok diye buradayım. Benim kararlarım ile ilgili hesap sorarmışcasına yorumlarını kendine saklayabilirsin. İyi geceler dilerim. :)

Ben 21 yaşındayım evliyim ve isteyerek hamile kaldım nerdeyse 6 ay boyunca cabaladık ve suan düsük riskim var. Bence hiç aldırmayı deneme ben bi kere yaptım o hatayı o kadar üzücü bişey ki yatarken aklında kalkarken aklında . Bence yaşın kücük değil tam anne olma zamanı çocuğunla arkadaş gibi büyürsün bence iyi düşün ve karar ver. Benim aklım olsa kaçardım genede doğururdum

İptal ettirmekten bahsettiğiniz bir can.. Bir Hayat. Keşke bir kere doğumdan sonrasını görüp onu bir kere koklayabilseydiniz...

Umarım evladını sağ salim kucağına alırsın tez vakitte. :)
Yorumun için teşekkür ederim.

İlk kez böyle bi konuya yorum yazıyorum 21 de ben evlendim bence küçük bir yaş değil suanda 7. Gebeliğim ama yaşayan bir evladım var riskli bir gebeliğim var ve onu kaybetmemek için hergün wc namaz yemek harici kalkmamaya özen gösteriyorum sadece bebeğim için
İnş bu cana kıymazsınız bunu Rabbim size vermiş okadar isteyen kişi varki ama Rabbim size nasip etmiş imtihanı kaybedenlerden olmayın

Teşekkür ederim tavsiyen ve zamanın için. Bu benim için çok değerli.
Kendine dikkat et, umarım sağlıklı kucağına almak nasip olur. :)

Lütfen çok çok iyi düşün. Islam inancina mensupsan o yönden de bi araştır. 6 haftalıkken kalp atıyor.

islam inancındanda öte gerçekten kalp atışı olan mucizevi bişey. Göz görmeyince aldırması kolay oluyor sanırım. Sorumluluğu önceden almak gerekirdi. Bende o yaşlardan geçtim ama olursa olsın mantığında olmadım. Korunmak çok mu zor...

Teşekkür ederim tavsiyen ve zamanın için. Bu benim için çok değerli.
Kendine dikkat et, umarım sağlıklı kucağına almak nasip olur. :)
Ben de ilk defa böyle bir konuya yorum yapıyorum nedense içimden geçenleri yazmak istedim. Çok şükür 3 evladım e 3. Yü iki ay önce aldım kucağıma belki de yakın zamanda doğum yaptığım için yazmak istedim. Böyle başlıkları görünce içim çok acıyor. Amacım yargılamak değil tabiki buna karar verecek olan sizsiniz. Ama kucağımda duran kokusunu çektiğim mucizeye bakınca bir insan nasıl böyle bir güzelliği gözden çıkarabilir diyorum. Allah kimseyi bu durumda bırakmasın ama bütün şartlarını zorlayıp o kokuyu içine çekmeni Çok isterim. O kadar masumlar ve sana o kadar muhtaçlarki İnan bana her zorluğa değer. Anne olmak kolay değil ama onun hiçbir suçu günahı yok. Şu anda bedeninde atan başka bir kalp daha var lütfen çok çok iyi düşünerek bir karar ver. Dünyanın en büyük mucizesine sahipsin şu anda bunun kıymetini bilmeye çalış. Allahım en doğru kararı vermene yardımcı olur inşaallah.

Yorumun için teşekk
Yorumun için teşekkür ederim. Umarım analı babalı büyütmeyi nasip eder rabbim. :)

Ahh kuzum kondom almaya paranız mı yetmedi cıks cıks cıks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…