sakın aldırma bebegını sakın benımde suyum azalmıştı hemde baya bı ızmırdekı profosördr yasamaz olur alalım dedı ınat ettım aldırmadım bol bol su ıçtım dınlendım ve bebegımı sagsalım kucagıma aldım
Allah korusun. Arkadaşların tavsiyelerine uyup bol bol su için ve başka doktora mutlaka görünün. Riskli gebelikler konusunda bir çok uzman var.
Bebek karnınızda ölürse sizi zehirleyebilir. İnşallah böyle birşey olmaz. Dualarım sizinle.
bu arada çok teşekkür ederim ilginizeAllah korusun. Arkadaşların tavsiyelerine uyup bol bol su için ve başka doktora mutlaka görünün. Riskli gebelikler konusunda bir çok uzman var.
Bebek karnınızda ölürse sizi zehirleyebilir. İnşallah böyle birşey olmaz. Dualarım sizinle.
yarın kontrolüm var yarın belli olacak herşey. ama sonuna kadar direnmeyi düşünüyorum.merak ettim sizi.ne yaptınız kontrole gittiniz mi sıvı alımı işe yaradımı bizi bilgilendirirseniz sevinirim.inşallah düzelmişsinizdir
yarın kontrolüm var yarın belli olacak herşey. ama sonuna kadar direnmeyi düşünüyorum.
Bu bazi doktorlar canimidir nedir anlamadim tip ilerledi kardesim artik suya ilave dahi yapiliyor ,su azaldi diye
kalbi atan cana kiymaya calisan doktorun hipgrat yeminine son vermek lazim ...
Kalbi karninda durana kadar bebeinin öldürülmesine müsade etme ,ruh verilmis anne karnindaki bir bebegin cektigi
aciyi veryadi biz duymaya biliriz fakat ha dogduktan sonra o bebegi canli canli parcalamisiin yada ana karninda
ruh verilen bebege kiymisiin arada hic bir fark yok ...
Gecmis olsun Rahman evlatlarimiza saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?