gebeliğim sonlancak

Muayeneden geldim arkadaşlar. sonuç olumsuz yarın bebeğim alınacak. doktor yüzde 3 şansın var seni tehlikeye atamam dedi. enfeksyon kapabilirmişim çok tehlikeliymiş. çoook üzgünüm...

çok üzüldüm canım iyi düşün derim başka doktorlarada git kalbi atıyor diyorsun nasıl kıyacaksın bazen doktorlarda yanılıyor arkadaşlarının önerilerinide dikkate al bence hemen karar vermeyin

yaşamasına izin ver şansını dene küçük oldugu için kürtaj yaparlar.arkadaşlara katılıyorum bol su iç ve daha uzman bir dokdoro görün acele karar verme. o hala canlı seninle nefes alıyor. allah yardımcın olsun.dileğim bebeğini kucağına almandan yana.

yüzde Bir sans dahi olsa bebegini parcalattirma ,ya sen annesin bacim Rahmana güven
yani artik hamilelikte en basit seydir suyunun az olmasi ,benimde ikinci kizimda suyum azalmisti
15 gün hastahede yattim serum verildi ilac verildi ,bebegimi saglikli bir sekilde kucagima Aldim Rabbime sükürler olsun
Su anda 12 yasinda saglik sorunuda yok almanyaninda süper lisesine gidiyor ,bir doktorun demesiyle kalbi atan
bir bebek nasil parcalattirilir ,gecen hafta benim bacim kürtaj olmak zorunda kaldi ,10 haftalik hamile iken bebeginin kalbi durdu
Ameliyyatta narkoz verilecegi zaman doktora dur ben vaz gectim demis ,dr sebebini sormus tekrar ultrasyon yapin belki
yasiyordur deyince ,dr yapsakta yasamiyor dün dobler yapildi demis hakli olarak ,analar umut kesmez ,Karar genede sizin
Hakkinizda hayirlu olan kalbinizde razi olsun ...

arkadaşım bukadar insan sana tavsiyede bulunuyo bol su iç ve dinlen kalbi atan bi yavruyu nasıl aldıracaksın seen elinden geleni yap olmazsa Allahtan geldi der boyun bükersin aama hiç bişe yapmadan aldırma yavrunu nolur söylenilenleri tecrübeli arkadaşları dinle.

bu gün bebeğinin alınacağını yazmıştı arkadaş umarım tavsiyelerimize kulak vermiştir.yada doktor birşans vermiştir ben olsam bebeğin kalbi kendiliğinden durana kadar beklerdim allahtan ümit kesilmez.

canım çok geçmiş olsun, ama şaşırdım açıkcası ne kadar çabuk vazgeçiyorsun bebeğinden, başka doktora git, gerekirse hastanede yat ama vazgeçme bebeğinden, bizler bir bebeğe sahip olabilmek için neler yapıyoruz, sense hemen vazgeçmişsin onca insan var suyu az olup kalkmadan yatan, ayrıca zemzem suyunun vücuttan atılmadığı söyleniyor, bir yerden bul devamlı iç, ne bileyim yani Allah'ın verdiği cana hemen kıydırma bence bir doktor dedi diye..

Sade bebegin suyundan dolayi bebek aliniyorsa veya alindiysa ,dr basindan savmis ugrasmak istmedigi gibi
aileye ,insana önem vermeyen kasap misali kes bic al ,bebeginden bir anne bu kadar cabuk vaz gecebiliyorsa
o bebegi cabuk bulmus fazla özlem cekmemis demektir ,yaradan bir defa lutfedip bir kadina bebek emanet ettiyse
oda bunun kiymetini bilmdiyse gelecek sefere inim inim inletir evlat diye bunu göz ardi etmemek lazim ,verilen
emanete kasap gibi degil ana sevkati merhameti ile sahip cikip koruyup kollamak lazim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…