- 2 Nisan 2020
- 62
- 52
- 38
- 25
Merhaba. Bugün doktora gittim kan vermeden direk ultrasonda baktı. Keseyi gördü. Ağrılarımı söyledim gün içinde bol bol dinlen dediInşallah yoktur canım haber verırısn
Ya çok sevındım canım ıns kalp atışlarınıda duymak nasıp olurMerhaba. Bugün doktora gittim kan vermeden direk ultrasonda baktı. Keseyi gördü. Ağrılarımı söyledim gün içinde bol bol dinlen dedi
Amin inşallahYa çok sevındım canım ıns kalp atışlarınıda duymak nasıp olur
Bende yeni hamileyim 2 hafta oluyor ögreneli bu agrılar arada bende de oluyordu dikkat ettim ya üşüdügüm zaman yada çok fazla ayakta kalınca oluyordu şuan öyle bişey kalmadı çok şükür bide bebek yerleşiyorsa ondan da olabilir emin degilimMerhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Aynı durum bende de var yemek yerken yarısına gelmeden midem bulanıyor ama öyle çok baskın Bi bulantı hissi degil ve artması hiç iyi olmaz aşırı hassas yapıdayımdır en ufak şey tiksindiriyor ve afedersin ama kusmaktan nefret ederim bunu yaşamadan hamilelik geçirmek istiyorumkizlar mide bulantilariniz basladimi? ben 2 gundur yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum
Tuzlu şeyler tüketin sabah kalktığında baş ucunda tuzlu kraker bulundurabilirsin bulantı oluyorsa bide yaglı şeyler tüketmemeye çalış bazı kadınlar da bu bulantıları meyve ile atlatabiliyormuş kişiden kişiye degişir ben araştırmıştım bu konuyu bilgim bu kadar şimdilik6.hafta içine girdim mide bulantilari başladı hemde ne başlama..şuan midemde bulgur kazanı kayniyor sanki
Allah rızası için ne iyi gelir bulantiya bi deyi verin..
dr ilaç verdi ama 1 saat sonra etki ediyor oda 15-20 dk sürüyor..
3 gün 3 ay gibi geldi..
Oysa düşük ile sonlanan ilk gebeligim akabinde bu bulantilari dahi ozleyecegim diyordum..
fenalardayim
Stres yapma canım bol bol dua et stres etkiliyor verende Allah alan da sen dua et inşallah sag salim alırsın melegini kucağınaCanım 6+2 ultrason a göre aslında gelişimde bi problem yok. Ama kalp atısı sıkıntı. Bekleyip göreceğiz ddi. Bazı durumlarda kalp düzelir. Bazı durumlarda durabilir ddi
Bence Bi saglık ocağına git kan ver çünkü beta hcg düzenli yükselip yükselmiyormu bakılması gerekMerhaba herkese...hayırlı olsun şimdiden. Ben de dün öğrendim evde idrar testiyle.tahminimce 4+3 üm. Bugün yaptığım idrar testi daha da net ve koyu cıktı..ama tabi hastaneye gidemiyorum korkudan. Gitsem de göreceğim sadece beta hormon değeri sanirim. Ben de beklemeye karar verdim 6. Haftaya kadar. Nasıl fikir dersiniz ?
Evet sorma. Dayanamayip Kan da baktirdim. Sonra keseye de bakıldı. Düşündüğümden daha ileriymis hamilelikBence Bi saglık ocağına git kan ver çünkü beta hcg düzenli yükselip yükselmiyormu bakılması gerek
Kacinci haftandasin canim yaklaşık olarak?Ben bugün doktora gıttım kendı doktorum yoktu başka bır doktor vardı onuda kimse önermiyor zaten kalp atısı için geldim dedım baktı sonra kese var ıcınde de birsey ver ama kalp atışı daha yok ıkı hafta sonra gel dedı bu kalp atışı nzmn duyuluyor
6 haftamın içindeyımKacinci haftandasin canim yaklaşık olarak?
Canım kaç haftalıksın ben bugün gıttım Kesenin içinde birsey oluşmuş dedı daha kalp atışı duyulmaz dedı ben 6 haftanın içindeyımEvet sorma. Dayanamayip Kan da baktirdim. Sonra keseye de bakıldı. Düşündüğümden daha ileriymis hamilelikkalp atışı dinlemek için gün verdi.
5+5 olmam lazım şu an . Gittigimde 5+3 tüm.Kalp atisi için 6 dan sonra gelin dedi bana da. 10 gün sonra dedi.Canım kaç haftalıksın ben bugün gıttım Kesenin içinde birsey oluşmuş dedı daha kalp atışı duyulmaz dedı ben 6 haftanın içindeyım
Bir kaç gün sonra duyulur bence senin. Daha yeni 6 ya girmissindir belkiCanım kaç haftalıksın ben bugün gıttım Kesenin içinde birsey oluşmuş dedı daha kalp atışı duyulmaz dedı ben 6 haftanın içindeyım
Ozmn 7 haftaya gırmıs oluyorsun demi5+5 olmam lazım şu an . Gittigimde 5+3 tüm.Kalp atisi için 6 dan sonra gelin dedi bana da. 10 gün sonra dedi.
Valla ıkı hafta sonra gel dedı işteBir kaç gün sonra duyulur bence senin. Daha yeni 6 ya girmissindir belki
Aynisini banada yapti kan testi istemedi. 1 2 yildir duzenli gittiğim bir doktordu genel olarak memnundum ama beta istememesi sasirtti beni . Doktorunuz hakkinda bilginiz varmiMerhaba. Bugün doktora gittim kan vermeden direk ultrasonda baktı. Keseyi gördü. Ağrılarımı söyledim gün içinde bol bol dinlen dedi
Hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere kaç haftalıkmış benim 4 haftalık falan olması lazım doktorlar tam bilgi vermedi bana buradakiler zaten Bi garipler hiç memnun degilim haftaya gidip kısmetse bende ultrasonda görmeyi planlıyorum dua edin hepimizin bebişleri saglıklı dogsunEvet sorma. Dayanamayip Kan da baktirdim. Sonra keseye de bakıldı. Düşündüğümden daha ileriymis hamilelikkalp atışı dinlemek için gün verdi.
Neredeyse. Tam 7 olmuyor ama 7 de gitmeyi düşünüyorum. Folik asit verdi mi doktorun bu süreçte veya öncesinde?Ozmn 7 haftaya gırmıs oluyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?