belki ikizdirKızlar pazartesi günü değerim 370 ti cuma günü gittim 3372 olmus cok cıkmamıs mı sizce3 günde
İnşallah düzelir canım sen içini ferah tutCanım 6+2 ultrason a göre aslında gelişimde bi problem yok. Ama kalp atısı sıkıntı. Bekleyip göreceğiz ddi. Bazı durumlarda kalp düzelir. Bazı durumlarda durabilir ddi
6 olacak yarın inşallah ama felaket mıgde yanmam ve bulantım var
Canım bekle 6. Haftanda git hastaneler öyle tedbirli korktuğun gibi degılMerhaba herkese...hayırlı olsun şimdiden. Ben de dün öğrendim evde idrar testiyle.tahminimce 4+3 üm. Bugün yaptığım idrar testi daha da net ve koyu cıktı..ama tabi hastaneye gidemiyorum korkudan. Gitsem de göreceğim sadece beta hormon değeri sanirim. Ben de beklemeye karar verdim 6. Haftaya kadar. Nasıl fikir dersiniz ?
Inşallah yoktur canım haber verırısnAynı durum bende de var kasığımın ortasına ara sıra kramp giriyor. Özellikle geceleri yatarken gün içinde de bir iki kere tekrarlıyor. Pazartesi gidicem kan vermeye inşallah bi problem yoktur. Bende aynı korku içerisindeyim.
İnşallah kusmaktan halsızlıkten gozlerımın altı çöktü artıkGeçer canım geçer dikkatli ol yeter
Tamam canim cok tesekkur ederimCanım bekle 6. Haftanda git hastaneler öyle tedbirli korktuğun gibi degıl
Evet aynen sen kalp atışlarını duydun muEvet çok şiddetli değilse normal ağrılarınız. Benim de regl olacakmışım gibi agrım oluyor. Bazı anlar 20 30 saniyelik kramp şeklinde geliyor. Bir çok kadın yaşıyordur.
Sadece kese göründü. Haftaya randevum var. Bakalım.Evet aynen sen kalp atışlarını duydun mu
Benımde bu çarşamba inşallah mıgde bulantın başladımıSadece kese göründü. Haftaya randevum var. Bakalım.
Hayır iştahım arttı okadar. Zayıf biriyim hep kilo almak istemişimdir. Umarım hicbulanti yaşamadan atlatabilirim. Sen?Benımde bu çarşamba inşallah mıgde bulantın başladımı
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağ salim kucağına alırsınEvet aynen sen kalp atışlarını duydun mu
Bende bulantı ve migde yanması varHayır iştahım arttı okadar. Zayıf biriyim hep kilo almak istemişimdir. Umarım hicbulanti yaşamadan atlatabilirim. Sen?
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağ salim kucağına alırsınkeseyi gördüm dedin ya fotosunu yükleyebilir misin?
Ben 6. Haftadayım. Seninki ultrasonda hemen gözükmüş ne güzell. Ben 4 haftalıkken gözükmemişti, kanda bakmışlardı gebeliğe.Ah canım yaa kendisi de gözüküyormaşallah miniğe kaç haftalık canım? Benimki nokta kadar. Doktorum 3-4 haftalık dedi. Eki Görüntüle 2614801
Teşekkürker
benım kese budar belli olmuyor doktor sadece işaret içine aldı burada diyeAh canım yaa kendisi de gözüküyormaşallah miniğe kaç haftalık canım? Benimki nokta kadar. Doktorum 3-4 haftalık dedi. Eki Görüntüle 2614801
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?