Gebeliğin ilk hafları

Ben 6. Haftadayım. Seninki ultrasonda hemen gözükmüş ne güzell. Ben 4 haftalıkken gözükmemişti, kanda bakmışlardı gebeliğe.
Gıttım mi doktora şimdi kalp atışını duydun mu yA benımde goguserım agrı vardı sanki yok gibi insan korkuyor birsey oldumu dıye

Ben 6. Haftadayım. Seninki ultrasonda hemen gözükmüş ne güzell. Ben 4 haftalıkken gözükmemişti, kanda bakmışlardı gebeliğe.
Bende bu kadar yıldır kkya girerim ilk kez bu kadar erken ve bu kadar küçük kese görüyorum o yüzden tanıdığım tüm hamişlerden ultrason fotosu istiyorum
Rabbim hepimizin miniğini korusun

Be

benım kese budar belli olmuyor doktor sadece işaret içine aldı burada diye

Sende karından bakılmış herhalde. Benim ilk karından baktı göremedi ama yerini hazırlamış dedi. Bide vajinal bakalım dedi ve hemen gördü çok şükür

Gıttım mi doktora şimdi kalp atışını duydun mu yA benımde goguserım agrı vardı sanki yok gibi insan korkuyor birsey oldumu dıye
Korkutma kendini endişe iyi değildir canım. Herşey yolunda de.

O yüzden gözükmemiştir. Zaten gebelikte özel durumlar olmadıkça vajinal bakılmıyor dert etme. Benim doktor kontrolünde olmam lazım ondan vajinal baktı keseyi görelim de öyle ilaç yazcam dedi ondan E Ebrues-

Anladım canım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın allahım

Bulantı yok ama yanma çok fazla var ve baş dönmesi hap kullandım ama hapin ilk günleriydi o yüzden şüphelendim hayırlısı artık bekleyip görecem:)
Migde yanmasıyla nasıl başa cıkıyırsın ben hiç bir cozum bulamadım ve yemek yedıkten yarım saat sonra ben çok acıkıyorum sanki gün boyu yememıs gibi

Migde yanmasıyla nasıl başa cıkıyırsın ben hiç bir cozum bulamadım ve yemek yedıkten yarım saat sonra ben çok acıkıyorum sanki gün boyu yememıs gibi
Gaviscon içiyorum genelde o ise yarıyor ama bazen gerçekten hicbirsey ise yaramıyor

Kızlar selam, ben de bulantı yaşayıp mutfağın yanından bile geçemeyenlerdenim Umarım ilk trimsterı bir an önce sağlıkla atlatırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…