Gıttım mi doktora şimdi kalp atışını duydun mu yA benımde goguserım agrı vardı sanki yok gibi insan korkuyor birsey oldumu dıyeBen 6. Haftadayım. Seninki ultrasonda hemen gözükmüş ne güzell. Ben 4 haftalıkken gözükmemişti, kanda bakmışlardı gebeliğe.
Bende bu kadar yıldır kkya girerim ilk kez bu kadar erken ve bu kadar küçük kese görüyorum o yüzden tanıdığım tüm hamişlerden ultrason fotosu istiyorumBen 6. Haftadayım. Seninki ultrasonda hemen gözükmüş ne güzell. Ben 4 haftalıkken gözükmemişti, kanda bakmışlardı gebeliğe.
Be
benım kese budar belli olmuyor doktor sadece işaret içine aldı burada diye
Korkutma kendini endişe iyi değildir canım. Herşey yolunda de.Gıttım mi doktora şimdi kalp atışını duydun mu yA benımde goguserım agrı vardı sanki yok gibi insan korkuyor birsey oldumu dıye
Sende karından bakılmış herhalde. Benim ilk karından baktı göremedi ama yerini hazırlamış dedi. Bide vajinal bakalım dedi ve hemen gördü çok şükür
[/QU
Evet karnımdan baktı bana öyle bakmadı hiç
Dıyorum yınede insan panık yapıyorKorkutma kendini endişe iyi değildir canım. Herşey yolunda de.
Anladım canım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın allahım
Vitamin vermedi mi doktor canım? Halsizligine iyi gelirdi.İnşallah kusmaktan halsızlıkten gozlerımın altı çöktü artık
Folık kullanıyorm sadece değerlerin iyi dedıVitamin vermedi mi doktor canım? Halsizligine iyi gelirdi.
Bende bulantı ve yanma olduHamileliğin ilk haftalarında baş dönmesi yaşayan oldu mu acaba
Bulantı yok ama yanma çok fazla var ve baş dönmesi hap kullandım ama hapin ilk günleriydi o yüzden şüphelendim hayırlısı artık bekleyip görecem:)Bende bulantı ve yanma oldu
bende oldu basdonmesi vehalsizlik hala varBulantı yok ama yanma çok fazla var ve baş dönmesi hap kullandım ama hapin ilk günleriydi o yüzden şüphelendim hayırlısı artık bekleyip görecem:)
Allah en keyfli şekilde hamileliğini tamamlayip sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)bende oldu basdonmesi vehalsizlik hala var
amin cnm hepimize inşllahAllah en keyfli şekilde hamileliğini tamamlayip sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Migde yanmasıyla nasıl başa cıkıyırsın ben hiç bir cozum bulamadım ve yemek yedıkten yarım saat sonra ben çok acıkıyorum sanki gün boyu yememıs gibiBulantı yok ama yanma çok fazla var ve baş dönmesi hap kullandım ama hapin ilk günleriydi o yüzden şüphelendim hayırlısı artık bekleyip görecem:)
Gaviscon içiyorum genelde o ise yarıyor ama bazen gerçekten hicbirsey ise yaramıyorMigde yanmasıyla nasıl başa cıkıyırsın ben hiç bir cozum bulamadım ve yemek yedıkten yarım saat sonra ben çok acıkıyorum sanki gün boyu yememıs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?