Gebeliğin ilk hafları

Yeşil elma bi nebze rahatlatır ama denedin mi hiç bide metsil diye bi ilaç var rennie benzeri hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama
Doktora gidicem bu carsamba inşallah sorulan bırsey verir dıye umuyorum mıgdemden mi neyse yıyorum aynı doymuyor gibiyım daha doğrusu degısık ya

6 haftalık bebek bu kadar iştahlı olamaz haha ben daha kalp atışlarını duymadım carsamba gidecegım sen duydun mu
Yaa çok heycanlı:) yok benim var mı yok mu bebiş belli değil işte adetten sonra doğum kontrol hapina başladım ilk hafta korumuyormus o da. Iki hafta oldu

Merhaba hayırlı olsun. Bende beş aylık hamileyim ama birşey yiyemiyorm sürekli koku geliyor midem kötü oluyor . Yemediğim için midem ağrıyor halsizim napacağım bilmiyorum

Merhaba hayırlı olsun. Bende beş aylık hamileyim ama birşey yiyemiyorm sürekli koku geliyor midem kötü oluyor . Yemediğim için midem ağrıyor halsizim napacağım bilmiyorum
Benim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.

Valla canım Mıgde agrısı yanması kadar kötü birsey yok bn daha cozum bulamadım

Benim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.
Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz sağılacakla alırsın kucağına. Arada yiyorum ama birşey yemedikçe halsizim

Valla canım Mıgde agrısı yanması kadar kötü birsey yok bn daha cozum bulamadım
Haklısın. İlk ay iyiydim bu ay başladı doktor foliday diye hap yazdı onu kullanıyorum. Cuma günü de kalp atışını duyacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…