O artık bende mıgde bulantısı yaptın onu bile içemıyormGaviscon içiyorum genelde o ise yarıyor ama bazen gerçekten hicbirsey ise yaramıyor
Senın ki de zormuş canım yaKızlar selam, ben de bulantı yaşayıp mutfağın yanından bile geçemeyenlerdenimUmarım ilk trimsterı bir an önce sağlıkla atlatırız hepimiz.
Yeşil elma bi nebze rahatlatır ama denedin mi hiç bide metsil diye bi ilaç var rennie benzeri hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum amaO artık bende mıgde bulantısı yaptın onu bile içemıyorm
Doktora gidicem bu carsamba inşallah sorulan bırsey verir dıye umuyorum mıgdemden mi neyse yıyorum aynı doymuyor gibiyım daha doğrusu degısık yaYeşil elma bi nebze rahatlatır ama denedin mi hiç bide metsil diye bi ilaç var rennie benzeri hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama
Senin bebiş iştahlı demek kiDoktora gidicem bu carsamba inşallah sorulan bırsey verir dıye umuyorum mıgdemden mi neyse yıyorum aynı doymuyor gibiyım daha doğrusu degısık ya
6 haftalık bebek bu kadar iştahlı olamaz haha ben daha kalp atışlarını duymadım carsamba gidecegım sen duydun muSenin bebiş iştahlı demek ki
Yaa çok heycanlı:) yok benim var mı yok mu bebiş belli değil işte adetten sonra doğum kontrol hapina başladım ilk hafta korumuyormus o da. Iki hafta oldu6 haftalık bebek bu kadar iştahlı olamaz haha ben daha kalp atışlarını duymadım carsamba gidecegım sen duydun mu
Neden başladın hapaYaa çok heycanlı:) yok benim var mı yok mu bebiş belli değil işte adetten sonra doğum kontrol hapina başladım ilk hafta korumuyormus o da. Iki hafta oldu
Çikolata kisti tedavisi için başladım canımNeden başladın hapa
İnşallah canım bır an önce şifa bulursunÇikolata kisti tedavisi için başladım canım
Evet dun gittim emin olmak için keseyi gördük gittiğim hastane cok tedbirliydi canım eşimde çok pimpirikli bu zamanda kolay değil simdilik disarı cıkmıcam olmadı duruma göre 3 hafta sonra gıderim kalp atışı için bakıcam yani.
Amin inşallah canım hayırlısıyla sonra bebiş artık:)İnşallah canım bır an önce şifa bulursun
Merhaba hayırlı olsun. Bende beş aylık hamileyim ama birşey yiyemiyorm sürekli koku geliyor midem kötü oluyor . Yemediğim için midem ağrıyor halsizim napacağım bilmiyorumEvet dun gittim emin olmak için keseyi gördük gittiğim hastane cok tedbirliydi canım eşimde çok pimpirikli bu zamanda kolay değil simdilik disarı cıkmıcam olmadı duruma göre 3 hafta sonra gıderim kalp atışı için bakıcam yani.
Benim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.Merhaba hayırlı olsun. Bende beş aylık hamileyim ama birşey yiyemiyorm sürekli koku geliyor midem kötü oluyor . Yemediğim için midem ağrıyor halsizim napacağım bilmiyorum
Valla canım Mıgde agrısı yanması kadar kötü birsey yok bn daha cozum bulamadımMerhaba hayırlı olsun. Bende beş aylık hamileyim ama birşey yiyemiyorm sürekli koku geliyor midem kötü oluyor . Yemediğim için midem ağrıyor halsizim napacağım bilmiyorum
Kaç haftalıksın cnmBenim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.
Yarın 7 haftalık olcakKaç haftalıksın cnm
Benim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.
Benim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.
Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz. Arada yiyorm ama bitkinim bişey yiyemedikçe.
Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz sağılacakla alırsın kucağına. Arada yiyorum ama birşey yemedikçe halsizimBenim de öyle ara ara midem bulanıyor birde dun kanamam geldi düşük riskim var. Kraker yiyebilirsin tuzlu iyi gelir.
Haklısın. İlk ay iyiydim bu ay başladı doktor foliday diye hap yazdı onu kullanıyorum. Cuma günü de kalp atışını duyacağız inşallahValla canım Mıgde agrısı yanması kadar kötü birsey yok bn daha cozum bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?