- 2 Eylül 2015
- 3
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi loveandhope
-
- #1.021
Merhaba senle ayniyiz ben de 4+3 üm bulantı yok ben de doktor a ne zaman gideceksin beni cumartesi çağırdıben de 4+2 yim bulabtılar ne zaman başlıyo
haftaya cumartesi gidebilirim..eğitimdeyimMerhaba senle ayniyiz ben de 4+3 üm bulantı yok ben de doktor a ne zaman gideceksin beni cumartesi çağırdı
Canm benimde neredeyse hic belirtim yok :) sadece cabuk yoruluyirum arada batnalar oluyor. Belki ilerleyen zamanlarda başlayacak belirtiler. Annenin ilk aylari çok kotu geçiyor. Onun gibide olmak istemiyorum ama niye bisey yok diye de düşünmüyor değilim :) bende haftaya cuma ya gideceğim keseyi görmeye cagirdi. Aslında Şali cagirdida ben belki kalp atisinida duyariz diye cuma gitmeyi dusunuyirumKizlar 6 gün önce hamile oldugumu ögrendim ama kasik agrisi disinda hic bir belirtim yok.benim gibi olan varmi aranizda. Hic belirti olmayoncada insn korkuyor ters giden birseymi var diye. Yarin doktora gitmeye düsünüyorum.
Hayirlisi...
Kizlar bende yeni ogrendim hamisligimi bebisim olcak benim cok mutluyum rabbim isteyen herkesede nasip etsin ins
Benimde kasik agrim var ve sol kalcamla dizim arasi bi agrim oliyo geceleri ozellikle bunun nedeni nedir ?
Saol canim rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucagimkza almayi nasil etsin insallahöncelikle hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bizde 5+4 olduk bugün aynı ağrılar bendede var doktora sordum adet dönemi olduğu için kasık ağrın olur dedi.
bazen o ağrı belden kalça kadar vuruyor. pazartesi tekrar kontrolüm var net olarak öğreneceğim inşallah :) Sağlıcakla kal..
InsallahSaol canim rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucagimkza almayi nasil etsin insallah
Herkes de farklı farklı oluyor ben de de sadece baş dönmesi ve kasık ağrısı var diğerleri yok sen hesapladigima göre 5+4 de kalp atışı duymussun ben de yarın kalp atışı için gideceğim yani 5+6 oluyor benim de inşaallah duyarım yaSlm arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim inşallah kucaklarinizida Almayı Allah nasip etsin sorum olcak 7 haftalık hamileyim geçen cumartesi kalp atışını duyduk ama ben gebe değil gibiyim hiç biyerim agrimiorum ne baş dönmesi ne kaşık ağrısı ne bulantı ne göğüs ağrısı benim gibi olan varmı haftaya doktor gitcem sabirsizlaniorum
Merhaba son adet tarihin nedir geçen cumartesi altan muayene ile sesini duyduk inşallah sende duyarsınız ben 5+4 DİE hesaplamıştır doktor 6+1 dediHerkes de farklı farklı oluyor ben de de sadece baş dönmesi ve kasık ağrısı var diğerleri yok sen hesapladigima göre 5+4 de kalp atışı duymussun ben de yarın kalp atışı için gideceğim yani 5+6 oluyor benim de inşaallah duyarım ya
Merhaba insaallah canım son adet tarihi benim 2 ağustosMerhaba son adet tarihin nedir geçen cumartesi altan muayene ile sesini duyduk inşallah sende duyarsınız ben 5+4 DİE hesaplamıştır doktor 6+1 dedi
Merhaba insaallah canım son adet tarihi benim 2 ağustos
İnşallah duyarsınız benimde 28 temmuz aramızda 6 gün varr alltan dinlerde doktorMerhaba insaallah canım son adet tarihi benim 2 ağustos
Slm arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim inşallah kucaklarinizida Almayı Allah nasip etsin sorum olcak 7 haftalık hamileyim geçen cumartesi kalp atışını duyduk ama ben gebe değil gibiyim hiç biyerim agrimiorum ne baş dönmesi ne kaşık ağrısı ne bulantı ne göğüs ağrısı benim gibi olan varmı haftaya doktor gitcem sabirsizlaniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?