Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza şükürler olsun :) ancak ben pko hastasıyım çok uğraştık hastanelerde artık Allah'a bıraktım demiştim, yorulmuştum ilaç kullanmaktan ki iyi haberler geldi :) ama durum biraz farklı. Birkaç gün önce çok rahatsızlandım ama bebek beklemediğimiz için hiç aklıma da gelmemişti. Hatta muayene için bile dahiliye polikliniğine gittim veeeee tahlillerde öğrendim güzel haberi. Beta Hcg olmuş size 147.800. Tahlil sonucuna göre 12-16. hafta arası diyo. Biz tabi şok hemen randevu aldık kadın doğumdan. Doktorum sat istedi ve ona göre mi yorum yaptı yoksa ultrason görüntüsüne göre mi yorum yaptı bilmiyorum ama 7+1 dedi. Ama tahlildeki değer çok yüksek bilemedim ne düşünmem gerektiğini. Ultrasonda gördük bebeğimi de kalbini de. Atıyor çok şükür bayramdan sonra ise ikili teste çağırdı. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu durumda. Kafam çok karışık...

merhaba hanımlar ben de hamile olduğumu öğrendim. değerlerim iki gün arayla 12.01-40.71-110 .ıktı. cumartesi doktora gideceğim. sat 22.07.2015 sanırım 6+1 günlük hamileyim. bakalımdoktor ne diyecek

Bugün ilk defa çıkardım sürekli bulantı vardı ama çıkartmıyordum çok zor hiç iştahım yok zorla yiyorum inşallah çabuk geçer

merhaba kızlar bende 5+2 gunluk hamıleyım haftaya keseyi görmeye gideceğiz :) bel ağrısı dışında pek bı belırtım yok. ama karnım gecelerı ve sabahları garul gurul.. dıkkatte edıyorum ama nıye boyle anlamadım.

Kizlar 6 gün önce hamile oldugumu ögrendim ama kasik agrisi disinda hic bir belirtim yok.benim gibi olan varmi aranizda. Hic belirti olmayoncada insn korkuyor ters giden birseymi var diye. Yarin doktora gitmeye düsünüyorum.

Hayirlisi...

Bende de sersemlik var 2 gündür. Çok hafif lekelenmem olmuştu progestan kullanmaya başladım bu arada keseye de gördük ☺ umarım her şey yolunda gider

Canm benimde neredeyse hic belirtim yok :) sadece cabuk yoruluyirum arada batnalar oluyor. Belki ilerleyen zamanlarda başlayacak belirtiler. Annenin ilk aylari çok kotu geçiyor. Onun gibide olmak istemiyorum ama niye bisey yok diye de düşünmüyor değilim :) bende haftaya cuma ya gideceğim keseyi görmeye cagirdi. Aslında Şali cagirdida ben belki kalp atisinida duyariz diye cuma gitmeyi dusunuyirum

Kizlar bende yeni ogrendim hamisligimi bebisim olcak benim cok mutluyum rabbim isteyen herkesede nasip etsin ins

Benimde kasik agrim var ve sol kalcamla dizim arasi bi agrim oliyo geceleri ozellikle bunun nedeni nedir ?

Kizlar bende yeni ogrendim hamisligimi bebisim olcak benim cok mutluyum rabbim isteyen herkesede nasip etsin ins

Benimde kasik agrim var ve sol kalcamla dizim arasi bi agrim oliyo geceleri ozellikle bunun nedeni nedir ?

öncelikle hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bizde 5+4 olduk bugün aynı ağrılar bendede var doktora sordum adet dönemi olduğu için kasık ağrın olur dedi.
bazen o ağrı belden kalça kadar vuruyor. pazartesi tekrar kontrolüm var net olarak öğreneceğim inşallah :) Sağlıcakla kal..

Saol canim rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucagimkza almayi nasil etsin insallah

Slm arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim inşallah kucaklarinizida Almayı Allah nasip etsin sorum olcak 7 haftalık hamileyim geçen cumartesi kalp atışını duyduk ama ben gebe değil gibiyim hiç biyerim agrimiorum ne baş dönmesi ne kaşık ağrısı ne bulantı ne göğüs ağrısı benim gibi olan varmı haftaya doktor gitcem sabirsizlaniorum

Herkes de farklı farklı oluyor ben de de sadece baş dönmesi ve kasık ağrısı var diğerleri yok sen hesapladigima göre 5+4 de kalp atışı duymussun ben de yarın kalp atışı için gideceğim yani 5+6 oluyor benim de inşaallah duyarım ya

Merhaba son adet tarihin nedir geçen cumartesi altan muayene ile sesini duyduk inşallah sende duyarsınız ben 5+4 DİE hesaplamıştır doktor 6+1 dedi

Benimde hic bir belirtim yok. Ilk baslarda kasik agrisi ve gögüs agrisi cekmistim simdi o da yok.

Benimde son adet tarihim 02.08. Doktor daha birsey görülmez diye bakmadi. Pazartesi bir daha gitmek istiyorum. Insallaj bu sefer bakar ve birsey görür.

Hic bir belirti olmayinca hamile oldugumu inanasim gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…