- 17 Ocak 2015
- 144
- 111
- 103
- 35
- Konu Sahibi loveandhope
-
- #1.041
Cnm bnm ben catlatma iğneyle gebe kaldım 4 5 tane yumurtam vardı adetime beş gün kala kaşık ağrısıyla gittim birkaç yumurtam liste dönmüş bide böle siyah nokta gibi yolk saç diolarya onu gördü bnde gord gebelikte var dedi kanda ve idrarda çıktı ucgun sonra yine gittim yine o biraz büyümüştü bi hafta sonra hem bebeği hem kalp atışını duydum altan bakıyor inşallah duyarsinBenimde hic bir belirtim yok. Ilk baslarda kasik agrisi ve gögüs agrisi cekmistim simdi o da yok.
Benimde son adet tarihim 02.08. Doktor daha birsey görülmez diye bakmadi. Pazartesi bir daha gitmek istiyorum. Insallaj bu sefer bakar ve birsey görür.
Hic bir belirti olmayinca hamile oldugumu inanasim gelmiyor.
Kan testi yapılmıyor artık bana doktorum iki hafta önce yeter dedi bıraktık şimdi ultrasondan takip yapıyoruzbenimkide.... değerleriniz kaç çıktı acaba ?
hayırlı olsun canım,bişey sorsam imkanın varsa ateşini bi ölçer misin.merak ediyorum vücut sıcaklığı hamilelikte kaç oluyo?Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı olsun ben de 5 gün önce öğrendim hamileligimi öğrenmeden önce sadece uyku ve halsizlik vardı kasık ağrıları öğrenince başladı doktorum normal dedi 4 haftalik şu an dinlen dedi bol bol
Ahhh canim benimm ya Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insAllah..Hayirli olsunHerkeze tekrardan merhaba daha onceden hatirlarsiniz beni eminim.tekrar hamile kalarak yine araniza katilmak istedim..biliyosunuz bundan 8 ay once bos gebelik gecirdim cok uzulmustum hatirlamak bile istemiyorum o gunleri.sonra hamile kalamadim kisa sureli tedavi yumurtlama ignelerinden sonra bugun hamile oldugumu ogrendim az once tekrar araniza alirmisiniz beni ??
Evet canim edelim tabiki ne kadarlik suan da bebisin hep guzel seylerini duyalim insallahhhhAllah razi olsun arkadaslar gercekten diger gebelikte okadar sorun yasamamda yanimda olmaniz morel.olmanizi unutamam simdide iyi gelismeler paylasmak istiyorum sizlerle diger gebelikte hep birlikte uzulmustuk simdi hep birlikte sevinelim insallah.dualriniza cok ihtiyacim var.bebegimiz dunyaya geldiginde ilk siz gorcek ilk siz bilceksiniz insallah.o gunleride gorelim hep birlikte rabbim herkeze versin doguma kadar hepinize bende dua etcem hamilenin duassi daha cabuk kabul olurmus :)
Amin canm insallah benimde Allahin izniyle doguma 3 haftam var bana da dua et olurmuValla canim ne desem yalan olur klomen ve catlatma ignesi yapildi aralik ayinda bugun adet gunumdu olmadim dedim bi test yapayim evde ve yaptim hafif ikinci cizgi belirdi gozlerime inanamadim tabi cunki ilac ve ignelerden aksama oldugunu dusundum doktorumu aradim gel hemen dedi gittik ultrasyonda goremeyiz once gebelik testine bakalim dedi baktik evet hamilesin dedi bi sok daha yasadim.10 gun sonra gitcez tekrar kalp atisi yada kese ne varsa gorucez insallah.dua edin lutfen bende bu gece sukur namazi kilcam insallah.allah kabul etsin dularimizi..
Etmemmi emin ol yuregimden edicem merak etme cnm.Amin canm insallah benimde Allahin izniyle doguma 3 haftam var bana da dua et olurmu
Hep diyorum hayatimdaki en saglikli beslendigim donemim hamilelik donemim diye sigarayi biraktim kahve icmiyorum vs vs insalllah saglikli sihhatli olurlar daBen su an 6 haftalık hamileyim ve ilk iki hafta mide yanmam vardı ama geçti, bulantım henüz yok sabah sadece biraz tuhaflaşıyorum. Gaz problemi bende de var, iki haftadır kahvaltı yapıyorum düzenli, yumurta yiyorum her gün sut içiyorum vs. Bunlar da galiba biraz gaz yapıyor alışkın olmadığımdan. Hic yemediğim seyleri yiyorum ufaklık icin :) ben ve ceviz? Ben ve sut? Ben ve bal? :) bunları hic sevmezdim ama simdi sevmek zorundayım. Bakalım daha ne değişiklikler olacak.
insallah canim, ic gudusel yapiyoruz bunu.Hep diyorum hayatimdaki en saglikli beslendigim donemim hamilelik donemim diye sigarayi biraktim kahve icmiyorum vs vs insalllah saglikli sihhatli olurlar da
Evet canm yol uzun gibi gozukuyodu ama bu gunlere geldik cok sukur insallah hepimiz saglikla sihhatle kavusuruz yavrularimizainsallah canim, ic gudusel yapiyoruz bunu.
Bende de aynı şekilde bebegın eşin yanında eğer kanama ile devam ederse canlı bebeğin düşüğüne sebep olacak dedi doktor Allah saglıkla kucağa almayı nasip etsinArkadaslar peki aranizda subkoryonik hematom yasayan var mi benin kese cevresinde 25 mmlik kanama var bebegimin durumu iyi ama dikkat et dediler aranizda yasayan varsa ltfn yardimci olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?