İlk gebeliğimde bebek gelişmedi kürtaj oldum bundada tedbir amaçlı aspirin verdi..Mrb,ya benim saglikli cocgum oldugu icin kurtajlarinin sebebini araştırmaya gerek yok dedi kac dok.yani ciddi birsey yoktur ust uste denk gelmis dediler hep,en son gittigim dok. Ise eger hamile kalırsan hemen kan sulandirici baslariz tedbiren dedi kafam karıştı acikcasi,sen neden kullanıyorsun ne icin verdi
Şuan gayet iyi gelişiminde sıkıntı yok çok şükür 36 haftaya kadar kullanacgm..senin üç taneymiş olasılık yüksek..o iğnede sıkıntı yok kullanablrisn telaş etme artık çoğu gebe kullanıyor malesef hormonlarımz çok bozulmuş durumda..Cok sordum kusura bakma fakat cikmazdayim resmen bu dok. Da kan sulandirici falan diyince,3 kez kurtaj oldum korkuyorum artik bat ım 29 cok tedirginim
Ya işte cocgum oldugu icin gen ,yada pıhtı falan olsa hic cocgun olmazdi diolar dok.bi daha dene dedi dok.biri mol ikisi boş gebelikti,senin adina cok sevindim rabbim saglikla versin kucagina yormasin,tesellin icin cok sagol gerçekten icim rahatladi biraz olsunŞuan gayet iyi gelişiminde sıkıntı yok çok şükür 36 haftaya kadar kullanacgm..senin üç taneymiş olasılık yüksek..o iğnede sıkıntı yok kullanablrisn telaş etme artık çoğu gebe kullanıyor malesef hormonlarımz çok bozulmuş durumda..
Kaç haftalik bebegin pekiYa işte cocgum oldugu icin gen ,yada pıhtı falan olsa hic cocgun olmazdi diolar dok.bi daha dene dedi dok.biri mol ikisi boş gebelikti,senin adina cok sevindim rabbim saglikla versin kucagina yormasin,tesellin icin cok sagol gerçekten icim rahatladi biraz olsun
25 haftalık..nedn öyle demişlerki pıhtı prblemi sonradanda oluşan bişey olablr yani..Kaç haftalik bebegin peki
Allahim bağışlasın masallah,bilmiyrm öyle iste inanki dok. Gezmekten,hatta mol gebeligin bos gebelikle alakasi olmadigi icin arastirmaya bile gondermediler,bos gebelige 3ten sonra bakiolarmis falan,bilmiyrm iste insallah bu seferde olumsuz olmaz bnm icin25 haftalık..nedn öyle demişlerki pıhtı prblemi sonradanda oluşan bişey olablr yani..
Amin inş ..olmaz ya kötü düşünme allahın izniyle herşy yolunda gider inş..Allahim bağışlasın masallah,bilmiyrm öyle iste inanki dok. Gezmekten,hatta mol gebeligin bos gebelikle alakasi olmadigi icin arastirmaya bile gondermediler,bos gebelige 3ten sonra bakiolarmis falan,bilmiyrm iste insallah bu seferde olumsuz olmaz bnm icin
Hepimiz icin Insallah,cok tesekkur ederimAmin inş ..olmaz ya kötü düşünme allahın izniyle herşy yolunda gider inş..
Aminn arkadasimm,cok tesekkurler,cok gecmis olsun ,saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeBence genetiğe gidin trambofoli paneli idi sanırım siz zaten söylerseniz onlar genetikte bakıyorlar( ünv hastanesinde ücretsiz) kanda pıhtılaşma var mı yok mu bende 2düşğk sonrası gittim düşük düzeyde pıhtılaşma var dedi bazı doktorlar kan sulandırıcı kullan dediler bazıları kullanma en son bir doktora gittim bebek için tedavi gördüm hamilelikten önce ecopirin verdi hamileliğimde de beta değerim 50 den100 katlanınca kan sulandırıcı iğne verdi kullanıyorum hala rabbim tüm isteyenlere de versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canımAminn arkadasimm,cok tesekkurler,cok gecmis olsun ,saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Hic bi arastirma yapilmadan mi sağlıkla kucagina alirsin insallah ,kismet hersey bi yerde ama doktorum bana ikinci bos gebeligimde kanda belli oldugunda neden tedbir amacli bisiler vermedi verseydi acaba sorun yasamazmiydim die dusunuyrm, kaldi ki iki boş gebelikten once birde mol gebeligim vardiBenim de 1 dusugum var simdi yeniden hamileyim dr aspirin basladi 81 lik suan 5+1 haftadayiz
Ben de bu tedbir amacli verilen seylerden hoşlanmiyorum ama herkese veriliyormus yapacak bisey yok malesefHic bi arastirma yapilmadan mi sağlıkla kucagina alirsin insallah ,kismet hersey bi yerde ama doktorum bana ikinci bos gebeligimde kanda belli oldugunda neden tedbir amacli bisiler vermedi verseydi acaba sorun yasamazmiydim die dusunuyrm, kaldi ki iki boş gebelikten once birde mol gebeligim vardi
Kuzene hic bir sorun yasamadigi halde verdiler hattaBen de bu tedbir amacli verilen seylerden hoşlanmiyorum ama herkese veriliyormus yapacak bisey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?