- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Canım valla doktordan doktora çok fark ediyor ben öylesine kontrol için gitmiştim ama doktorum yazmıştı ben bunu eczaneden ilaç aldığımda öğrendim doktorum baya tecrübeli bir doktor bu arada daha sonra sorduğumda tıbbın imkanlarını kullanmak lazım dedi evet kendiliğinden de olabilir ama biz tıptan faydalanalım dedi biz elimizden geleni yapalım taktir Allah’ın dedi bende söyleneni harfiyen uyguladım 5 gün sabah akşam 50mglik klomen hap kullandım saatlerini bile şaşırmadım 10 gün sonra kontrole çağırdı 14. Gün çatlatma iğnesi yazdı vur dedi hastanede acilde vurdum ve 12 gün sonra beta değerim 50 idiKorunma süreci bittikten sonra ve test sonuçlarım da çıktımtan sonra o çatlatma iğnesini ben de doktordan istesem mi acaba? Nasıl oluyor o klomen ve çatlatma iğnesi beni aydınlatır mısın
Cok gecmis olsun canm az kalmis sag salim al kucagina insallah,seninkilerde böyle mi sonucAynen canım benşmdr 2 tane Heterozigot evet en başından verdi Protestanları iki kere kanama yaşadım ben biri 7. Haftaydı ama çok azdı belli belirsizdi doktor rahim içindeki kalıntıdır dedi sonra 23 lerde yaşadım kanama onda rahim ağzı yarası dedi progestan kabızlık olmasa hala devam ederdim zararı yokmuş zaten için ferah olsun
Eğer zararlı bir şey değilse ve hamileliği kolaylaştırıyorsa ben de onu söyleyeyim kontrole gittiğimde. Yani korunma sürecim bittiğinde adet gördüğümde gideceğim değil mi? Çatlatma iğnesi vurunduğu gün mü ilişki oluyor? Hemen hamile kalabildin miCanım valla doktordan doktora çok fark ediyor ben öylesine kontrol için gitmiştim ama doktorum yazmıştı ben bunu eczaneden ilaç aldığımda öğrendim doktorum baya tecrübeli bir doktor bu arada daha sonra sorduğumda tıbbın imkanlarını kullanmak lazım dedi evet kendiliğinden de olabilir ama biz tıptan faydalanalım dedi biz elimizden geleni yapalım taktir Allah’ın dedi bende söyleneni harfiyen uyguladım 5 gün sabah akşam 50mglik klomen hap kullandım saatlerini bile şaşırmadım 10 gün sonra kontrole çağırdı 14. Gün çatlatma iğnesi yazdı vur dedi hastanede acilde vurdum ve 12 gün sonra beta değerim 50 idi
Bilmiyorum ki canım bizim doktor uygun gördü verdi kullandıktan sonra baktım ben bu forma çok kullanman var bazılarında işe yaramamış bazılarında çoğul gebeliğe sebep olmuş bazılarında kiste sebep olmuş bazılarında ilk kullanınca işe yaramamış 6 kere kullanan var bazıları da benim gibi ilk deneme tek bebiş yani doktor kendi karar verir değerlerin tahlillerin önemli bence kafana göre kullanacağın bir şey değilEğer zararlı bir şey değilse ve hamileliği kolaylaştırıyorsa ben de onu söyleyeyim kontrole gittiğimde. Yani korunma sürecim bittiğinde adet gördüğümde gideceğim değil mi? Çatlatma iğnesi vurunduğu gün mü ilişki oluyor? Hemen hamile kalabildin mi
Aynen aynı genlerde heterozigotCok gecmis olsun canm az kalmis sag salim al kucagina insallah,seninkilerde böyle mi sonucEki Görüntüle 2587964
Tüp bebekte gebe kaldm diye canim. Ama ne için konu actgni anlayamadm biseymi sorcktın kan sulandrcyla ilgliPihtilasmami var
Tamam canım çok teşekkğr ederim. Hele bir test sonuçları çıksın bakalım neden düşük olmuşBilmiyorum ki canım bizim doktor uygun gördü verdi kullandıktan sonra baktım ben bu forma çok kullanman var bazılarında işe yaramamış bazılarında çoğul gebeliğe sebep olmuş bazılarında kiste sebep olmuş bazılarında ilk kullanınca işe yaramamış 6 kere kullanan var bazıları da benim gibi ilk deneme tek bebiş yani doktor kendi karar verir değerlerin tahlillerin önemli bence kafana göre kullanacağın bir şey değil
Hayır canım iğneden 36 saat sonra ilişki olmalı eğer kullanırsan yaz yine o zaman konuluruz
Him kuzende kullanmisti tup bebekte,ben pıhtılaşma testlerini yaptirmasamda doktor bana igne baslicakti ben tedirgin oldum ama snra doktor bence yaptır testlerini dedi,testlerim cikmadan gebe oldugumu öğrendim iğne baslatti ki nitekim pihtilasma ciktiTüp bebekte gebe kaldm diye canim. Ama ne için konu actgni anlayamadm biseymi sorcktın kan sulandrcyla ilgli
Ayniymis ya evet,insallah şifamiz bunlardir,cok korkuyrm ya aslinda ama sakin olmaya calisiyrm,insallah benim gebeligimde ilerler benimde kizim oluurr ayy ayy ,igneyi saati saatine vuruyrm bi tane gunde bitanede folbiol aksamda progestan,bolcada dua baska bisi gelmio elden,sende insallah sorunsuz sıkıntısız kucagina alırsın, igneyi ne zaman biraktircakAynen aynı genlerde heterozigot
Amin kuzum inş şifa olsun yarasın bebişlerimize bilmiyorum canım carşamba kontrolüm var eve yakın bir hastaneye geçtim doktor değiştirdim çarşamba soracam inşAyniymis ya evet,insallah şifamiz bunlardir,cok korkuyrm ya aslinda ama sakin olmaya calisiyrm,insallah benim gebeligimde ilerler benimde kizim oluurr ayy ayy ,igneyi saati saatine vuruyrm bi tane gunde bitanede folbiol aksamda progestan,bolcada dua baska bisi gelmio elden,sende insallah sorunsuz sıkıntısız kucagina alırsın, igneyi ne zaman biraktircak
Hayirlisi olsun cok çok cok iyi gecsin hersey senin icinAmin kuzum inş şifa olsun yarasın bebişlerimize bilmiyorum canım carşamba kontrolüm var eve yakın bir hastaneye geçtim doktor değiştirdim çarşamba soracam inş
Amin canım hepimiz için inşHayirlisi olsun cok çok cok iyi gecsin hersey senin icin
Yaptirmasaydinda bi zarari olmazdi ignelerin ama iyiki yaptirmissin 9aymi kullancaksın birde testi kac paraya yaptirdinHim kuzende kullanmisti tup bebekte,ben pıhtılaşma testlerini yaptirmasamda doktor bana igne baslicakti ben tedirgin oldum ama snra doktor bence yaptır testlerini dedi,testlerim cikmadan gebe oldugumu öğrendim iğne baslatti ki nitekim pihtilasma cikti
Evet 9 ay,arastirmada yaptirdmYaptirmasaydinda bi zarari olmazdi ignelerin ama iyiki yaptirmissin 9aymi kullancaksın birde testi kac paraya yaptirdin
Benim de bebek gelismedi kurtaj oldum, testler yapılacak ama birsey cikmasa da ben aspirin kullanmak istiyorum,acaba gebelik oncesi de sirasinda da zarari olur mu bilginiz var mi?İlk gebeliğimde bebek gelişmedi kürtaj oldum bundada tedbir amaçlı aspirin verdi..
Doktoruna danismadan alma bence, belki bi zarari yoktur ama yinede daniş derim bnBenim de bebek gelismedi kurtaj oldum, testler yapılacak ama birsey cikmasa da ben aspirin kullanmak istiyorum,acaba gebelik oncesi de sirasinda da zarari olur mu bilginiz var mi?
Normal seyreden gebeliklerde verilmio daha once bisi yasamamis falankızlar bsy sorcam smdi bu kan sulandırıcı filan bütün hamileler veriliyormu yoksa daha önce düşük yapmıs gebeleremi veriliyor
hım o zmn kandaki plt değerine bakılıyor ona göre cuma günü kanla idrar verdim kan cıkmadı ama cuma cıkacak umarım gec olmaz idrardaki plt değerimde normal değerindeNormal seyreden gebeliklerde verilmio daha once bisi yasamamis falan
Kandaki plt derkenhım o zmn kandaki plt değerine bakılıyor ona göre cuma günü kanla idrar verdim kan cıkmadı ama cuma cıkacak umarım gec olmaz idrardaki plt değerimde normal değerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?