Gebeligin ilk haftalarinda Tedbiren verilen kan sulandırıcı!

Kizlar merhaba,daha önce gebelik ilerlemedigi için kurtajdan sonra doktor hamile kalirsan tedbiren kan sulandirici veririm diyen oldumu acaba,biraz karışık oldu ama umarım ifade edebildimmmm
Kürtaj sonrası ikinci gebeligimde başlamıştım bizde. Pihtilasma ihtimaline karşı cogu kisiye veriliyor bazıları doguma yakin haftalara kadar kullanabiliyor öyle yazan arkadaslar vardi burada benim ikincide düştüğü için devam edemedim simdi tekrar hamile kalirsan farkettiğinde an tek dedi doktorum. Bana ayrica corasprinde başlatmıştı

Araştırma yaptirmadin mi peki 2. Den sonrada

Araştırma yaptirmadin mi peki 2. Den sonrada
Yaptirdik genetik incelemede de bir sorun cikmadi pihtilasma testlerindede cikmadi yapilan diger bi ton tahlilde de bisey cikmadi tesaduf düşükler miydi yoksa bulunamayan baska bisey mi vardi bilmiyorum bende karisigim ne düşüneceğimi sasirdim

Himm anliyrm bende beklemedeyim iste yaptirdim hepsini,insallah bi daha olmaz olumsuz seyler

Bebeğini sağlıkla doğurdun mu

Canım luan 32 haftalığım zorlu bir hamilelik ama çok şükür şuan her şey yolunda ilerliyor inş bebeğim sağlıkla doğar
İnşallah doğar sağlıkla. Ben 3 gün önce ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbi durduğu için aldırdım. Genetiğe gitti kürtaj. Başka ne önerirsiniz bana

İnşallah doğar sağlıkla. Ben 3 gün önce ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbi durduğu için aldırdım. Genetiğe gitti kürtaj. Başka ne önerirsiniz bana
Kafanı topla sonra tekrar hamilelik düşün pataloji sonucun temiz çıkar inş

Canim benim cok gecmis olsun cok zor ama kısmet degilmis die dusun,bende 3 kere kurtaj oldm kimse bisi yaptir demedi,son gittigim dok. Yaptir bence dedi yaptırdım piht. Cikti kanımda, ilk seferde yapmıyorlar ama yinede sen yapilabileckleri yaptir ama belkide hic bisi yoktur ksmet olmamis olabilir,kotu düşünme

Allahim saglikla versin kucagina,ilac igne bisi kullaniyormusun,bende 6haftlik gebeyim suan
Amin canım inş sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi evet en başından beri ecopirin ve oksapar 0.4 kül kan sulandırıcı kullanıyorum benim biraz zor bir hamilelik çok ilaç kullandım açıkçası 6aya kadar Protestan kullandım 7. Aya kadar da vitamin ilaçları kullandım daha sonra kabızlık sıkıntısı yaşayınca Protestan ve vitamin ilaçlarını kestim şimdi mahbezyum alıyorum sadece birde gebelik şekerim var onun için de diyet yapıyorum kan sulandırıcılar devam

Kafanı topla sonra tekrar hamilelik düşün pataloji sonucun temiz çıkar inş
Kan pıhtılaşma için de test istiycem. Adet görmek için ay sonuna fığru soğan kürü falan yapmama gerek var mı yoksa akışa mı bırakayım? 2 ay sonra korunmayı bırakıcam

Özele gidiyorum. Kürtaj için genetik teste gitti parça. Kan pıhtılaşma için de test isticem parası neyse vercem artık. Bir daha aynı acıyı yaşamaktansa param gitsin razıyım. Sen gebe misin şuan

Ay canm benm allah yardimcin olsun, benimde testlerim cikti,heterozigot cikti 2 tanede,ogrenir ogrenmez gebeligi oksapar igne bide progestan baslatti,kafama takilmisti progestani kanamam yokki neden verdi die seninde hic kanaman olmadigi halde verdi demi,cok korkuyrm beynim yoruldu artik 13 une kalp atisi icin gidicem,

Özele gidiyorum. Kürtaj için genetik teste gitti parça. Kan pıhtılaşma için de test isticem parası neyse vercem artık. Bir daha aynı acıyı yaşamaktansa param gitsin razıyım. Sen gebe misin şuan
Ben evet bugun 6 haft. Oldu bugun 13une kalp atisi icin gidicem 5. gebeligim ilki saglikli sonuclandi sadece,kan pihtilasma cikti,sakin olmaya calis allaha sigin beterin beteri var kalbini ferah tutmaya calis,allah herseye kadir

Kan pıhtılaşma için de test istiycem. Adet görmek için ay sonuna fığru soğan kürü falan yapmama gerek var mı yoksa akışa mı bırakayım? 2 ay sonra korunmayı bırakıcam
Ben doktora söylemiştim kürtajdan sonra kanamam olmadı 3 -4 gün sonra olmultu soğan kürü yapmak istedim doktor onaylamadı ve 26 gün sonra adet olmultum bende 2 ay korundum tabi bu iki ayda başka bir doktor buldum gittim bu süre zarfında doktor kürtajdan kaynaklı kist oluşmuştu onun için ilaç verdi b12 iğneleri verdi ekstra vitamin verdi birde şeker ilacı vermişti (gizli şeker olabilir diye ki haklı çıktı şeker yüklemede 24. Haftada gebelik şekerim çoktı) tiroidlere baktırdı haşimato başlangıcı dedi onun için de ilaç kullanıyorum
3. Ay da klomen verdi ben doktora danışarak soğan kürü yapmak istedim doktorum da önerdi 15 gün boyunca soğan kürü yaptım çok şükür 1 yumurtam gelişti 17mm çatlatma iğnesi kullandım ve Allah’ıma şükür o yumurtam döllendi şimdi kızımı bekliyorum inş

Yani zor süreçler olabilir ben ilk çoçuk istediğimde hemen olabçcak sandım benden daha zorluklar gören de var benle aynı olanlarda

Sadece gönlünü ferah tut emin ol düşünmeyi bırakınca oluyor bana çok derlerdi de nasıl düşünülmez nasıl akıldan çıkarılır derdim ama hamile kaldığım ay o kadar yoğundum ki KPSS sınav zamanıydı onunla uğraşıyordum ve aklıma gelmiyordu eskisi gibi ve dedikleri gibi o ay oldu

İnş rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizimkileri de bizlere bağışlasın

Aynen canım benşmdr 2 tane Heterozigot evet en başından verdi Protestanları iki kere kanama yaşadım ben biri 7. Haftaydı ama çok azdı belli belirsizdi doktor rahim içindeki kalıntıdır dedi sonra 23 lerde yaşadım kanama onda rahim ağzı yarası dedi progestan kabızlık olmasa hala devam ederdim zararı yokmuş zaten için ferah olsun

Korunma süreci bittikten sonra ve test sonuçlarım da çıktımtan sonra o çatlatma iğnesini ben de doktordan istesem mi acaba? Nasıl oluyor o klomen ve çatlatma iğnesi beni aydınlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…