- Konu Sahibi aysemelek35
-
ben kullanıyorum, günde bir kez alıyorum, kahve lekelerim vardı, doktor bir tane pruloktan iğne verdi,kahve lekem kesildi, doktor 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi.koyu sarı akıntım var, ama diğer hamilelerde de oluyormuş, o nedenle korkmuyorum, kahve leken devam ediyorsa bence dokyoruna durumu anlat belki sana da iğne verir.
ben kullanıyorum, günde bir kez alıyorum, kahve lekelerim vardı, doktor bir tane pruloktan iğne verdi,kahve lekem kesildi, doktor 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi.koyu sarı akıntım var, ama diğer hamilelerde de oluyormuş, o nedenle korkmuyorum, kahve leken devam ediyorsa bence dokyoruna durumu anlat belki sana da iğne verir.
Koyu sari akinti enfeksyon habercisidir... Bir idrar testi falan haptir derim saglik.ocaginda falan... Hunde 3 litre suyu da asla atlamayin kizlar enfeksiyonun ve daa nir suru segin ilaci gunde en az 3 litre su...
Benimde kahverengi akintim oldugu icin progestsn alihorum suan sabah aksam bir tane vajinadan. Siz nasil aliyorsunuz?
Kızlar gebelıgınde progestan kullanan varmı benım 6 3 ken kahverengı kanamam geldı doktor yyat dınlen dedı yapıyorum ve progestan verdı sabah bır aksam ıkı alıp yatıom azaldı ama tam bıtmıs degıl 3 gun oldu sımdı ıste sarıya donuk arada kahve gelıyo anlamıyom nıye kesılmıyo
Benim de hiç bir ağrım sızım olmadığı halde ve her şey normal seyrindeyken birden kahverengi lekelenmem gelmişti. Hemen doktora gittim ve progestana başlattı doktorum. Progestana rağmen tam 8 gün lekelenmem devam etti. Sonra birden kesildi ama hapa devam tabi. Yine kontrole gittim, muayene sonrası 3 gün boyunca gelmeyen, kesilen lekelenme tekrar başladı. Gerçekten çok sinir bozucu. İnsanı endişelendiriyor ister istemez... Doktor progestana devam etmemi söyledi. Anlaşılan o ki kanamalar bitse bile 3. aya kadar kullanmak zorundayız
Benim de hiç bir ağrım sızım olmadığı halde ve her şey normal seyrindeyken birden kahverengi lekelenmem gelmişti. Hemen doktora gittim ve progestana başlattı doktorum. Progestana rağmen tam 8 gün lekelenmem devam etti. Sonra birden kesildi ama hapa devam tabi. Yine kontrole gittim, muayene sonrası 3 gün boyunca gelmeyen, kesilen lekelenme tekrar başladı. Gerçekten çok sinir bozucu. İnsanı endişelendiriyor ister istemez... Doktor progestana devam etmemi söyledi. Anlaşılan o ki kanamalar bitse bile 3. aya kadar kullanmak zorundayız
ewet canım kulanıcan onu ben de bı problem olmadıgı halde kullanıorum ama kanaman olmuş dr da solemiştir cinsel ilişkiyı kısıtlaman gerek enfeksıyon kapma rıskın yuksek kanama durumunda ama bebek düşmüo merak etme her kanama dusuk olmuo
bebeısın kalp atısını duydunuzmu ben gecen gıttımde 6 5 gunlukduk gazım varmıs tam duyamadı doktor hısırtılıydı yanı ben anlamadım kendı duydu galıba ıkı hafta sonra gel dedı suan bısey yok hersey guzel ddı ama genede kalk atısını duymusdur dımı yoksa neden gızlesın benden
İlk gittiğimde(kanama ilk başladığında) doktor '1 hafta sonra gel, bu 1 hafta ilişki de yasak' dedi. Bu kez bir şey söylemedi, ben de sormadım ama biz ne olur ne olmaz diye ilişkiden uzak duruyoruz açıkçası. Ama insan eşi için de üzülüyor, ona uzak kaldığından kendi için de üzülüyor... Suçlu gibi hissediyorum bazen kendimi. Bu yüzden biraz duygusalım şu sıralar. Rahatlamaya ihtiyacım var aslında ama nasıl... Bunu kime nasıl anlatayım... Zaten progestan da sarhoşa çeviriyor beni. Eşim önceki 2 hafta çok yoğun çalışıyordu, akşam 9 da işten geliyordu. Anca orucunu açıyo, çayı demleyip getiriyorumm... Kütt ben uykuya... 2 hafta boyunca neredeyse yüzünü bile göremedim yani... Öfff amma dolmuş içim...
dök içini canım merak etme ık basta ole oluo ama sonucta bı amacınız var eşinde bunun farkında ama sonucta şimdi ayıp olur soylemem tabı kı ama eşinden yıne de uzak durma ne bilim farklı seyler dene dınen caız olan bizim oncekınde de kanama olmustu bıze 3 ay yasakladı ayyy cok sinir bi durum buuuuu
Offf yaaa bilmiyorum. Evet uzak durmak da istemiyorum. Sonuçta bu da bi olumsuzluk olur. Şöyle bakınca 1,5 ayını atlattık, kaldı bi 1,5 ay daha... Aslında bu konuları eşime açmalıyım öyle değil mi? En azından onun düşüncesi ne. Çok anlayışlı ve bilinçli biridir sağolsun. Offf gerçekten sinir bozucu bir durum... Senin ikinci bebeğin mi canım bu?
ewt canım bu ıkıncı bebeım daha dorusu gebeliğim ılki 14. haftada gitti maalesef( yhaa ne kadar kassanda bi şekılde yakınlşmayınca olmuo bız bır ay yakınlaşmadık tabıı sonra ıster ıstemez oldu maalesef bı kaç kere eşinle konus bence ıstegı bırıkıp hat safhaya ulaşmasın
Ahh yaaa çok geçmiş olsun canım, belli bir sebebi var mıydı?
Bugün bi ağzını arayayım bakalım. Ne zor işmiş yahu çocuk sahibi olmak. Bazısı da patır patır bir sürü doğurur, bi sıkıntısı olmaz... Neyse, yine de şükür halimize. Sağol canım dikkate aldığın için
düşüğü yapan drum enfeksıon kapmısın dedı o zaman profa gıdıodum soyledım şikayetlerımı bı ıdrar testı ıstemek gelmedı aklına isteseydı bı antıbıyotık alacaktım oysakı kım duysa enfeksıon olur enfeksıondan çocuk mu düşermiş dıolar ama şimdiki drum da katılmıo ona sebebını bulamadıkları herseye enfeksıon dıolar dedı bu ölçtü tsh çok yüksek çıktı yanı gebelıklerde tsh yukselıomus benım yanı ıkısıde dusuk sebebı hangısı olduunu ALLAH bılıor artık
Hay Allah yaaa... Doktorların da hepsine güvenilmiyor valla. Sağlık olsun canım, onun ömrü o kadarcıkmış. Sen bunda çok dikkat et. Bende de orta seviyede enfeksiyon var, hemen antibiyotiğe başlattı doktorum. Benim inanıyorum enfeksiyonun düşük sebebi olduğuna. Millet çok biliyor ya... Konuşurlar öyle...
Korkma canım.Bence erken bile kalp atışı için. Benim satım 27 mayıs olduğu için imzamda 8. haftanın içinde olduğum yazıyor ama aslında öyle değil. Doktorum 1 hafta geriden hesapla dedi ve geçtiğimiz cuma günü gittiğimizde bebişimiz 6+3 günlüktü, o zaman duyduk kalp atışlarını. Şu lekelenmeler yüzünden riskli gruba girdiğim için 2 haftada bir çağırıyor beni doktor. Bayram öncesi yine gideceğim yani... Eğer doktorun ultrasona karından bakıyorsa idrara sıkışık git, o zaman bebişi çok net yakalıyorlar. İçini ferah tut ama sen. Bir problem olsa doktorun uyarırdı muhakkak
canım ben sıkısık gırdım ustten goremedı alttan godu kucuk benımkı zaten cnm benede oyle dusunuyom yanı ıkı hafta sonra gdıcem bı daha bakalım ılıskı bızdede yasak valla esımede kendımede uzuluyorum nabalım yabacak bısey yok ya bebeıs ıcın katlancazz:) yeterkı saglıklı oılsunda
ben de enfeksıon olduunu dusunuyorum ama hanı tedavı edılmıcek bişi dııl enfeksıon bebeın kesesını erıtıyo benım kı ole suyu geldı dourdum yanı düşük denemez heralde ewet ömru o kadarcıkmıs temizliğe dıkkat ettıkten sora bişi olmaz ben bıde sehırlerarası yolsuluk yapmıstım umumi vc ye girmek zorunda kalmıstım bı kac kere ne bılım oralardan mı kaptım naptıysam artık çok dıkkat etmek lazım ılk 3 ay özellıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?