- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
- Konu Sahibi aysemelek35
-
Hadi bakalım zor günler bizi bekliyor. Bebişimiz sağlıklı olsun da... :)
merak etme drun ıyıyse bısey olma tabı önce ALLAHın izniyle
Çok şükür içime sinen iyi bir doktor buldum. Allah yardımcımız olsun hepimizin de
aminnnnnnnnn çok dikkat et kendıne umarım bitmiştir lekelerin
Bi kesiliyo bi tekrar başlıyo... Ben anlamadım onun sebebini. Hoş... Doktor da bebekle bir ilişkisini bulamadı, ama sonuçta bir kanama olduğu için risk grubundayım işte... Artık tamamen bitsin de göbek atayım şurada[/QUOT
kanama bebeın altında mıymıs oyle olunca bebekle pek alakası olmuo risk tabı yıne de ama benım ılk bebekte kı kanama çok fazlaydı hemde kıpkırmızıydı 9 gun surdu ebeye gıtmıstım ıgne vurdurmayaa bı rahattı kı :) oooooooooo benden şapur şupur kan gelıodu hiç bişe olmaz dedı rahat ol dıye soyluorum nedense çok sevdım senı :)))) ama artık yanı bıtsın de beraber göbiş atalım
Bu durum çoğu kişide var sanırım. Lekelenmen devam ediyor mu senin de?
devam edıyor 3 gundur gelmıyodu gene geldı yaaa dun sınır oldum vlla ne nazlı cıktı bu cocuklar bole uzuluyorum bıde bazen kasıgım agrısı var sızın bulatı kusma falan varmı
Bi kesiliyo bi tekrar başlıyo... Ben anlamadım onun sebebini. Hoş... Doktor da bebekle bir ilişkisini bulamadı, ama sonuçta bir kanama olduğu için risk grubundayım işte... Artık tamamen bitsin de göbek atayım şurada[/QUOT
kanama bebeın altında mıymıs oyle olunca bebekle pek alakası olmuo risk tabı yıne de ama benım ılk bebekte kı kanama çok fazlaydı hemde kıpkırmızıydı 9 gun surdu ebeye gıtmıstım ıgne vurdurmayaa bı rahattı kı :) oooooooooo benden şapur şupur kan gelıodu hiç bişe olmaz dedı rahat ol dıye soyluorum nedense çok sevdım senı :)))) ama artık yanı bıtsın de beraber göbiş atalım
Kanama bebeğin etrafında değil. DOktor özellikle inceledi etrafını ama bir şey yok. Nerden geliyor anlamadımÇok sağol canım, ben de seni çok sevdim Evet şu riskli dönemi atlatalım hayırlısıyla da atalım valla göbişimizi birbirine tokuşturarak Allah korusun meleklerimizi, ona emanetler
Kanama bebeğin etrafında değil. DOktor özellikle inceledi etrafını ama bir şey yok. Nerden geliyor anlamadımÇok sağol canım, ben de seni çok sevdim Evet şu riskli dönemi atlatalım hayırlısıyla da atalım valla göbişimizi birbirine tokuşturarak Allah korusun meleklerimizi, ona emanetler
hadi inşallah canımm dua edicem lekelerın dursun diye
hadi inşallah canımm dua edicem lekelerın dursun diye
Kıyamammmm, teşekkür ederim
Yok yok... Biz bunu çekeceğiz anlaşıldı... Bebeğimiz sağlıklı olsun da, çekeriz tabiki, napalım... Bende bulantı kusma yok canım. Sadece sık sık midem kaynıyor. Yanıyo gibi yani... Sende var mı bulantı?
ya canım benım arada sol kasıgıma ıgne batar gıbı agrı var yoksaa bulantı kusma hıc bsey yok bende olsun ıstıyom
Kızlaaaaarr, siz kilo almaya başladınız mı peki?
ben 1 kılo aldım:) 50 ken 51 .3 um
Hmmm ben henüz almadım,200-300 gram kadar verdim. Bulantı yok, iştahım var ama sonuç böyle. Aman sağlıklı olalım, bebişimiz sağlıklı olsun da... Ben hamileliğimi öğrendiğimde 56 idim. Aslında 54le falan başlamak isterdim ama benim ideal kilom da bu. Ne aldım ne verdim, hep sabitti. Bakalım hamilelik bize neler getirecek
valla canım bana suan hamılelık en kotu getırdıgı sey panık atak oldum ota ..ka korkar oldum hastaneye gıdıyom bebegımı gormeye kalbım cıkcak nefes alamıyom tansıyon falan kalmıyo ettgım duanın zaten haddı hesabı yok allahım cok sukur koruyo onu bugun gttım kalp atısını duydum ama kadın cok dınlettrmedı az dınlettırdı sınır oldum 1.3 cm saglıklı progestan devam on gun sonra gel dedı ama sarı akıntım var dedım olur dedı doktorum.
İyi bari, lekelenmen bitmiş en azından... Ama o stresi yapma kendine, doğumunda çok sıkıntı yaşayabilirsin. İstersen psikolojik destek al bu konuda. Çok faydası olur.
Bu arada 1,3 cm olan bebek mi? Biraz büyük gibi geldi, maşallah diyeyim yine de, eğer bebeğin SATa göre gidiyorsa o boyut iyi gibi tabi. Biz daha dün 1 cm çıktık,ayrıca dün 7+2 idik. Gerçi dün gittiğim doktorun ultrasonu eskiydi ve tam alamamış olabilir ölçüyü, net değildi çünkü ama sen böyle söyleyince tuhaf geldi. Küçük mü ki benimki :26: Haftaya asıl doktorumuza gideceğiz, o zaman 8+3 olacak ve oranın ultrasonu gayet net. Bakalım miniğim ne kadar büyümüş olacak
valla canım bıttı ama devam progestana benım sata gore 2 gun gerıde sat gore 7 5 ım ama dun 7 3 cıktı ama olur bole durumlar ya allaha emanet boyuda normal dedı aslında anlmadım uzunmu masallah o zmn dıyelım benımkınede senın kınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?