- Konu Sahibi aysemelek35
-
O zaman benim imzamı dikkate almamak lazım. Bizim bebişlerimiz çok yakın demekki. Hatta bakarsın aynı gün bile doğurabiliriz. Ne güzel olurMaşallah minik kuşlarımıza tü tü tüüüü
Koyu sari akinti enfeksyon habercisidir... Bir idrar testi falan haptir derim saglik.ocaginda falan... Hunde 3 litre suyu da asla atlamayin kizlar enfeksiyonun ve daa nir suru segin ilaci gunde en az 3 litre su...
Benimde kahverengi akintim oldugu icin progestsn alihorum suan sabah aksam bir tane vajinadan. Siz nasil aliyorsunuz?
canım yaa banada doktorum vajinadan almam gerektiğini söyledi nasıl alıyorsun bir de prospektüsünde sadece ağızdan alınır yazıyor yaa teredüt ettim ben seninde öyle yazıyor mu?
Evet öyle yazıyor ama vajinadan alan da çok, aynı fitil gibi kullandım.. Koyduktan sonra yatman gerekmiyor.. Hatta yatınca kalktığımızda geri gelebiliyor ilaç, ama gün içinde hareketli zamanlarda koyduğunuzda sıkıntı olmuyor..
Mrhb canım ben 6 haftalık hamileyim 1 ay öncesinden hamile olmadan başladım progestana günde 200lük , hamile olunca günde 400 kullanıyorum sabah akşam 200 alıyorum çok şükür kanamam yok, 2 tane düşüğüm olgugu için dr verdi , ben agızdan alıyorum gün boyunca çalışmama ragmen aldıktan 3 saat sonra sersemliyorum, ama faydasını gördğüm için hep agızdan kullanıyorum, sen ne için kullanacaksın düşğk riskin mi var,merhabalar yakın zamanda hamile olup hiç progestan kullanan yokmuuu........
Kızlar 6 haftalik hamileyim bu sabahtan beri bi kaç kez sadece şeffaf akıntı var ancak akintida kahverengi lekeler var kırmızı değil ama progestan kullanıyorum bir dusugum var zaten. Aranızda bunu atlatan varmı bir de progestan kaç mg kullanıyorsunuz günde kaç kere.
Kızlar 6 haftalik hamileyim bu sabahtan beri bi kaç kez sadece şeffaf akıntı var ancak akintida kahverengi lekeler var kırmızı değil ama progestan kullanıyorum bir dusugum var zaten. Aranızda bunu atlatan varmı bir de progestan kaç mg kullanıyorsunuz günde kaç kere.
Tatlm bemde yeni hamile oldugunu ogrenemlerdenim. Doktor banada progestan verdi. Pembemsi lekelenmelerim vardi. Sende nasildi bu durum beni korkutuyor da2. gebeliğimde 7+6da 1 hafta süren lekelenmem oldu. ben de birkaç hafta kullandım progestanı
bebeğimde herhangi bir sağlık sorunu olmadı, hatta ilkinden daha kanlı canlı dogdu :)
Canm yeniyse hç ayağa kalkmaman lazm çok thlkeli dikkat et kendne bendede aynısı warTatlm bemde yeni hamile oldugunu ogrenemlerdenim. Doktor banada progestan verdi. Pembemsi lekelenmelerim vardi. Sende nasildi bu durum beni korkutuyor da
pembe de oldu kahverengi de. şarıl şarıl kırmızı olan da var. doktor ultrasonda keseyi temiz gördü. senin kese nasılmış sordun mu?Tatlm bemde yeni hamile oldugunu ogrenemlerdenim. Doktor banada progestan verdi. Pembemsi lekelenmelerim vardi. Sende nasildi bu durum beni korkutuyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?