Gebelıgınde progestan kullananlar

O zaman benim imzamı dikkate almamak lazım. Bizim bebişlerimiz çok yakın demekki. Hatta bakarsın aynı gün bile doğurabiliriz. Ne güzel olur Maşallah minik kuşlarımıza tü tü tüüüü

aynen bende almıyom onu ama aslında sole bı durum var o ımzada mesala ben 7 3 um ya 8 haftanın ıcınde olmus oluyom yanı aslında dogru sata gore ben bı yerde hesaplamıstım 8 hf.(7+0 7+6 )arası gunler yazıyodu yanı 7 yı bıtırp 8 e gırıyon cok uzattım ama sanırım aynı gıdıyo belkı senınkı gec dollenmedır kalp atısı duydunmu pekı nasıl b duygu ben aptal gıbıydım anlamadım hıc bısey

canım yaa banada doktorum vajinadan almam gerektiğini söyledi nasıl alıyorsun bir de prospektüsünde sadece ağızdan alınır yazıyor yaa teredüt ettim ben seninde öyle yazıyor mu?

canım yaa banada doktorum vajinadan almam gerektiğini söyledi nasıl alıyorsun bir de prospektüsünde sadece ağızdan alınır yazıyor yaa teredüt ettim ben seninde öyle yazıyor mu?

Evet öyle yazıyor ama vajinadan alan da çok, aynı fitil gibi kullandım.. Koyduktan sonra yatman gerekmiyor.. Hatta yatınca kalktığımızda geri gelebiliyor ilaç, ama gün içinde hareketli zamanlarda koyduğunuzda sıkıntı olmuyor..

akşam sonunda gözümü karartıp kullandım ve sabah daha zinde bi şekilde uyandım bakalım bu gün tekrarlayacağım çok teşekkür ederim.

Merhabalar ilk gebeliğim ve 6. haftamın içindeyim. 2 gün once hafif akıntı seklinde ilk once sarı daha sonra kahverengi lekeler oldu. doktora gittim hemen Progestan verdi.sabah 1 akşam 1 içiyorum.. Şu anda sürekli yatıyorum. cok korktum ve hala korkuyorum. hepimize şifa olur inşallah arkadaşlar

canım bende kullanmıştım geçen sene eylül gibi...doğuma 1 ayım vardı evde inşaat işi ile uğraştık çok ayakta kalmaktan bebek aşağıya baskı yapıyordu lekelenme olmadı ama o hareket ettikçe çıkacakmış hissi verdi.....onun için vermişti 15 gün kullandım düzeldi zamanında yaptım doğumu da....

canım bende kullanmıştım geçen sene eylül gibi...doğuma 1 ayım vardı evde inşaat işi ile uğraştık çok ayakta kalmaktan bebek aşağıya baskı yapıyordu lekelenme olmadı ama o hareket ettikçe çıkacakmış hissi verdi.....onun için vermişti 15 gün kullandım düzeldi zamanında yaptım doğumu da....

merhabalar yakın zamanda hamile olup hiç progestan kullanan yokmuuu........
Mrhb canım ben 6 haftalık hamileyim 1 ay öncesinden hamile olmadan başladım progestana günde 200lük , hamile olunca günde 400 kullanıyorum sabah akşam 200 alıyorum çok şükür kanamam yok, 2 tane düşüğüm olgugu için dr verdi , ben agızdan alıyorum gün boyunca çalışmama ragmen aldıktan 3 saat sonra sersemliyorum, ama faydasını gördğüm için hep agızdan kullanıyorum, sen ne için kullanacaksın düşğk riskin mi var,

evet canım benimde düşük riskim varmış birkaç damla kanamam olmuştu proluton iğne yaptılar ertesi günde progestan kullanmaya başladım .. birde ben 2 doktora gittim biri 4 haftalık dedi diğeri 5 haftalık doktorlardan biri iğneyi yap 1 hafta sonra progestana başla dedi.ertesi gün başka bir doktor progestana hemen başla dedi kesenin yanında kanama var dedi bende korktum hemen kullanmaya başladım ilacı.bu hafta izinliyim tatile gidecektik bebek haberini aldık zaten doktor istirahat etmemi söyledi.fakat ptsi işe başlayacağım ve gün içinde çok uykum geliyor.uzun süre oturamıyorum birde kasık ağrılarım çok fazla normal mi acaba bunlar çok korkuyorum ilk hamileliğim çokta bilgim yok.

hayırlı olsun canım inşallah tüm anneler sağlıkla alır bebeğini kucağına...

Kızlar 6 haftalik hamileyim bu sabahtan beri bi kaç kez sadece şeffaf akıntı var ancak akintida kahverengi lekeler var kırmızı değil ama progestan kullanıyorum bir dusugum var zaten. Aranızda bunu atlatan varmı bir de progestan kaç mg kullanıyorsunuz günde kaç kere.

bu haftalarda kahverengimsi akıntılar normal rahimde kendine yer açıyor ya da yerleşiyor,yeri genişliyor vs hemen olumsuz düşünmeyin pozitif olum ki bebek de pozitif olsun :)

canım benimde 11. haftamda kahverengi lekelenmem olmuştu.. bende progestan kullanmıştım 200 mg lıktı ve günde 1 tane kullandım..4 ya da 5 gün sürdü çok şükür atlattık.. bol bol yat lavabo haricinde kalkmamaya çalış.. Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah..

Sağolun kızlar yatıyorum sabahtan beri kimsede yok yanımda Dr gittim düşük tehliken var dedi.. Daha önceden yaşadığım için ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah bişey olmaz. 200mg sabah öğle akşam alıyorum progestan.. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.

2. gebeliğimde 7+6da 1 hafta süren lekelenmem oldu. ben de birkaç hafta kullandım progestanı
bebeğimde herhangi bir sağlık sorunu olmadı, hatta ilkinden daha kanlı canlı dogdu :)

2. gebeliğimde 7+6da 1 hafta süren lekelenmem oldu. ben de birkaç hafta kullandım progestanı
bebeğimde herhangi bir sağlık sorunu olmadı, hatta ilkinden daha kanlı canlı dogdu :)
Tatlm bemde yeni hamile oldugunu ogrenemlerdenim. Doktor banada progestan verdi. Pembemsi lekelenmelerim vardi. Sende nasildi bu durum beni korkutuyor da

Kzlar bnde bgn başladm hem alttan hem üstten kullanyrm. Doktor istrsen alttan2tane kıyablrsn dedi ilaçtada sbh ögle aksm yazıo yanigünde 6tanemi kullancam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…