- 11 Mayıs 2023
- 177
- 19
- 28
- 27
- Konu Sahibi rabiayavuz
Herkese merhabalar arkadaşlar kısa bir soru sormak istiyorum ben adetime üç gün var şuan daha üç gün önce ilişkiye girfim eşimle şuan bir hamilleik olur mu yoksa diğer ay hamilelik olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olursa hamilelikde olur. Tamamen yumurtalarla alakali :) eger adetiniz duzenliyse sanmiyorum yumurtlama doneminiz bitmistir ama hersey olabilir yinedeHerkese merhabalar arkadaşlar kısa bir soru sormak istiyorum ben adetime üç gün var şuan daha üç gün önce ilişkiye girfim eşimle şuan bir hamilleik olur mu yoksa diğer ay hamilelik olur mu
Ya ben çok kez şahit oldjm sanirim adet öncesi rahim aşağıda oluyor ve bunun için hamilelik oluyor diye ama evet düzenli gibi yani bazen düzenli bir düşük yaşadım sonra bazen tam zamanında bazende çok erken adet oluyorumYumurtlama olursa hamilelikde olur. Tamamen yumurtalarla alakali :) eger adetiniz duzenliyse sanmiyorum yumurtlama doneminiz bitmistir ama hersey olabilir yinede
Ovulasyon testi deneyebilirsin yumurtlama zamanini bilirsin en azindanYa ben çok kez şahit oldjm sanirim adet öncesi rahim aşağıda oluyor ve bunun için hamilelik oluyor diye ama evet düzenli gibi yani bazen düzenli bir düşük yaşadım sonra bazen tam zamanında bazende çok erken adet oluyorum
Aslında sormak istediğim asıl şey şu mesela yani adet öncesi ilişkide bu ayda mi hamile kalmak daha yüksek diğer ay damiOvulasyon testi deneyebilirsin yumurtlama zamanini bilirsin en azindan
Ah canim yaa ben 14 sene kendi kendime hamile kalamadimda defalarca tup bebek yaptirdimAslında sormak istediğim asıl şey şu mesela yani adet öncesi ilişkide bu ayda mi hamile kalmak daha yüksek diğer ay dami
Bir kızım var benim yani öyle anneyim ama bir düşük yaşadım erken farkettim ama kimyasal gebelikti şimdi ise adetten önce ilişki oldu zaten hemen döllenme olmaz ama diğer ay içinde eğer hamilleik olursa erken öğrenirimAh canim yaa ben 14 sene kendi kendime hamile kalamadimda defalarca tup bebek yaptirdim. Tup bebek hamilesiyim inan ki pek bilmiyorum ama adet oncesi iliskinden gec dollenme olur ve adet yerine belki lekelenme yasayabilirsin burda cok okudum öyle.
Rabbim gonlune gore versin insaAllah ben duzenli adet olan birinin adet oncesi hamile kalabilecegini dusunmuyorum cunku dongu ortasinda yumurtlamis olur. Ama burda oyle seyler okuyorum ki cok şaşırıyorumBir kızım var benim yani öyle anneyim ama bir düşük yaşadım erken farkettim ama kimyasal gebelikti şimdi ise adetten önce ilişki oldu zaten hemen döllenme olmaz ama diğer ay içinde eğer hamilleik olursa erken öğrenirim
Birşey sorucam ilişkiden bir gün sonra gelen süt kivaminda peynirimsi bir byeaz akışkan bir salgı geldi neden acabaOvulasyon testi deneyebilirsin yumurtlama zamanini bilirsin en azindan
Belki icerdekileri falan atmıştır ufak bi enfeksiyon vardir hayatimda ilk defa enfeksiyon oldum ayni oyle akintim oldu benimdeBirşey sorucam ilişkiden bir gün sonra gelen süt kivaminda peynirimsi bir byeaz akışkan bir salgı geldi neden acaba
Bide adet onceside olur ole akıntı adetiniz ne zamandiBirşey sorucam ilişkiden bir gün sonra gelen süt kivaminda peynirimsi bir byeaz akışkan bir salgı geldi neden acaba
İki gün sonra ama ben adet öncesi hiç boyke bieaey yaşamam koBide adet onceside olur ole akıntı adetiniz ne zamandi