GEBELİK BELİRTİLERİ

Bencede bekle kullanma. Sonuçta varsa pişman olabilirsiniz ilaclari kullandigina. Arim hamilesimdir. Sürpriz yapip gelir bebisin.

Benimde adetim 3gun geçti yarin 4.gün olucak bugün test yaptm cikmadi birşey

Bazi kişilerde idrar testinde hemen cikmayabiliyor. Bir hafta bekleneni öneririm yada kan testi yaptir net sonuç alirsin hamilelige dair ciddi belirtilerin var mi? Bazilari belirtiler hemen olmaz diyor bazilari erkenden belirti yaziyor bende anlamiyorum kişiden kişiye değişiyor benimde reglime bir hafta var bendede hic belirti yok bugün beyaz renk akinti oluştu fakat hastaligimdan bir hafta önce her zaman olur akinti. Büyük ihtimal hamile deilimdir

Evet bugün test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim canim
Bende dün test yaptım negatif çıktı.Gece bir sancı oldum dedim bu sefer adet olcam Kesin çünkü öyle böyle bir adet sancısı değildi sabah uyandım hüzünluydum korka korka wcye gittim baktım akıntı var hasta olmamışm bugün tam 7 gün oldu 3 gün daha bekleyip doktora gitcem.belirsizlik kötü canım ya Allah hepimize nasip etsin İnsaallah

Benim tam bugün bir hafta oldu dün test yaptım negatif ve hiç belirti yok adet sancısı dışında.tek belirti göğüsum şişer ve agrır adet olacağım zaman normal de ama şimdi şişlikte Yok ağrı da. sadece adet sancım war bakalım hayırlısı

Bu kadar ağrın varsa bi doktora git hiç normal değil kasiklarda o kadar ağrı olması

Geçen ay gittiğimde herşey normal göründü yumurtalık falan sağlam kis yada ve benzeri olacağını sanmıyorum. Adet olacağımı hissediyorum ama ağrı var çünkü bir hafta hiç gecikmemştim yarın eğer hasta olmazsam Kesin doktora gitcem.Peki canım başka ne gibi 'nden olabilir anormal durum nedir sence yardımcı olur musun

kızlar youtube da bi video var evde gebelik testi yapmanın 4 yolu diye öyle karbonat limon falan diil mesela diş macunu doktuğun kaba idrarını döktüğünde mavi renk olursa gebesin renk değişmezse değilsin falan diyo adetim 3 gün geçti yarın denicem

Merhaba arkadaşlar ; ben sizlere birşey sormak istiyorum bende adet düzensizliğim var ve her ay tarlusal kullanarak adet oluyorum bu ay ilacımı içmeyi unuttum ve adetim gecikti 2 defa gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bende herzamanki durum diye tine ilaç içtim ve ilacı bitirdim ama bugün son kez test alıp yaptım çift çizgi çıktı henüz daha adet olmadım ama ilaçtan dolayı korkuyorum sizce bi etki yaparmı .ilaç tekrardan adet gördürtürmü zarar verirmi ...

Yarın ilk iş doktora git canım ama ilaç alımında bazen bebek etkilenmiyor içini rahat tut ama tedbir amaçlı bi görün doktoruna

Terubeli arkadaşlar lütfen yardım edin adet ağrısıyla hamilelik belirti ağrısı ni birbirinden ayıran küçük te olsa bi belirti yokmu doktor 2 martta kan testi istedi ama dayanamayıp yarın yaptirabilirim
Göğüs uçlarında renk değişimi karında çok ufak şişkinlik mide bulantısı baş dönmesi falan hemen kan testi yapsan hamileysen bile değer düşük çıkar 2 martı bekle bence

Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı yarinda kan testi yaptircam umudum kırıldı tabi hamile olsam azda olsa silik cikabilirdi bence

3 martta adet olmam gerekiyor bunu iki gun once yaptim pozitifmi sizce kizlar . kan testi negatif cikarsa diye korkuyorum .

Eklentiler

• 20160229_205848-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
Mrb ben enson 26 ocakta adet oldum testim pozitif cikti kan testine gittim oda pozitif cijti belitilerim gece wcya kalkmak sık sık idrara cikma kasiklarda agri akinti gogus hassasiyeti hizli hareket ettigimde kramp giriyor.dr. gittim ultrasonda iki haftalik dedi ben 5. Haftalik gibi dusunmustim biraz moralim bozuldu sonucta hamileyim ama dr. Guvenemedim esim kalp atisi bile duyuyor dr. Degistiricem ne diyosunuz

1yila kadar olmamasi tibben normal karsilaniyor.ve en önemliside psikolojik olarak rahat olman.nekadar kafana takarsan okadar geç olacaktir.kendimden biliyorum:)

kızlar adete 4 gun kala test yaptım negatıftı bugun 1 gun gectı adetım olmadım sabah ıfrarda gebelık testı yaptım yıne çıkamdı bu ay ınanılmaz belırtı yasamıstım oysa sizce benım yasadıgım psıkoloıjmı ama psıkolıjık olsa nasıl bukadar olur karın agrısı mıde bulantısı goğüs haasaısetı kasıkta agrı vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…