- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Bende stresten diye düşünüyorum ama internette Kan testi <0.100 arası çıkıp Dr kesinlikle gebe değilsin deyip 2 hafta sonra gebe olduğu ortaya çıkanları okuyunca belki birinci ağızdan bir mesaj okumaliyim diye geçti icimden. Hatta biri doktorun verdiği regl çözücüyü kullanıp düşük yapmıştı yazdığına gore.Rahme yerlesmeyen gebeliklerde olabiliyormus böyle de zaten icim rahat etsin diye regl sokturucuyu kullanmayacağım.Bir ay regl olmasam bir şey olmaz.Stresten yumurtlamamisim atacak yumurta olmayınca da rahim kasilmaya gerek duymadı galiba
Benimde adetim 3gun geçti yarin 4.gün olucak bugün test yaptm cikmadi birşey
Benimde adetim 3gun geçti yarin 4.gün olucak bugün test yaptm cikmadi birşey
Bende dün test yaptım negatif çıktı.Gece bir sancı oldum dedim bu sefer adet olcam Kesin çünkü öyle böyle bir adet sancısı değildi sabah uyandım hüzünluydum korka korka wcye gittim baktım akıntı var hasta olmamışm bugün tam 7 gün oldu 3 gün daha bekleyip doktora gitcem.belirsizlik kötü canım ya Allah hepimize nasip etsin İnsaallahEvet bugün test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim canim
Benim tam bugün bir hafta oldu dün test yaptım negatif ve hiç belirti yok adet sancısı dışında.tek belirti göğüsum şişer ve agrır adet olacağım zaman normal de ama şimdi şişlikte Yok ağrı da. sadece adet sancım war bakalım hayırlısıBazi kişilerde idrar testinde hemen cikmayabiliyor. Bir hafta bekleneni öneririm yada kan testi yaptir net sonuç alirsin hamilelige dair ciddi belirtilerin var mi? Bazilari belirtiler hemen olmaz diyor bazilari erkenden belirti yaziyor bende anlamiyorum kişiden kişiye değişiyor benimde reglime bir hafta var bendede hic belirti yok bugün beyaz renk akinti oluştu fakat hastaligimdan bir hafta önce her zaman olur akinti. Büyük ihtimal hamile deilimdir
Bu kadar ağrın varsa bi doktora git hiç normal değil kasiklarda o kadar ağrı olmasıBenim tam bugün bir hafta oldu dün test yaptım negatif ve hiç belirti yok adet sancısı dışında.tek belirti göğüsum şişer ve agrır adet olacağım zaman normal de ama şimdi şişlikte Yok ağrı da. sadece adet sancım war bakalım hayırlısı
Yarın ilk iş doktora git canım ama ilaç alımında bazen bebek etkilenmiyor içini rahat tut ama tedbir amaçlı bi görün doktorunaMerhaba arkadaşlar ; ben sizlere birşey sormak istiyorum bende adet düzensizliğim var ve her ay tarlusal kullanarak adet oluyorum bu ay ilacımı içmeyi unuttum ve adetim gecikti 2 defa gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bende herzamanki durum diye tine ilaç içtim ve ilacı bitirdim ama bugün son kez test alıp yaptım çift çizgi çıktı henüz daha adet olmadım ama ilaçtan dolayı korkuyorum sizce bi etki yaparmı .ilaç tekrardan adet gördürtürmü zarar verirmi ...
Göğüs uçlarında renk değişimi karında çok ufak şişkinlik mide bulantısı baş dönmesi falan hemen kan testi yapsan hamileysen bile değer düşük çıkar 2 martı bekle benceTerubeli arkadaşlar lütfen yardım edin adet ağrısıyla hamilelik belirti ağrısı ni birbirinden ayıran küçük te olsa bi belirti yokmu doktor 2 martta kan testi istedi ama dayanamayıp yarın yaptirabilirim
1yila kadar olmamasi tibben normal karsilaniyor.ve en önemliside psikolojik olarak rahat olman.nekadar kafana takarsan okadar geç olacaktir.kendimden biliyorum:)Ben de belirtiler hissediyorum ya da uyduruyorum bilemiyorum..regle 6 gun var hamileligi cok istiyorum ama 6 gun sonra yine hayal kirikligi yasayacakmisim gibi geliyo..aslinda evleneli 6 ay oldu ve yasim 26..hic korunmadik..acaba bu sureye kadar olmamasi normal mi?doktor bir yila kadar ugramayin yanima dedi ama ne bileyim bizden sonra evlenenlerin haberlerini aliyoruz..evlat sahibi olanlari biraz da kiskaniyorum onlar adina seviniyorum kendim icin uzuluyorum..cevredekiler sordukca olmuyo falan diyemiyorum dusunmuyoruz dugun borcu var birbirimize alisalim falan diye biseyler uyduruyorum..hanimlar ben bu durumu nasil aşabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?