- 28 Şubat 2016
- 42
- 29
- 3
- 33
hayırlısı olur inşallah butun bebek bekliyenler için :))Valla aynı şeyleri bende yaşıyor ve hissediyorum adet sancısı gibi bişey ama zaten hamilelik belirtileride ayniymış zaten salı gününe kadar nefesler tutuldu..ilk çatlatma iğne m umarım pozitiftir
Bence yaptır aklındakı soru işaretleri gitmiş olur[/
Yerleşme kanamasida olabilir öyle bişey okumuştum net te yinede test yaptir bence sen
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ınan ki Bizde bebeğimizi sevecegiz birgün ümidini kesme hayırlısı ile.bende korkuyorum o yüzden test yapmıyorum gece ağrım oldu adet olurum diye bekledim ama olmadım sancı gitti 5 gün doldu taktiri ilahi artıkTeşekkür ederim allah razı olsun ama malesef ben adet oldum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ınan ki Bizde bebeğimizi sevecegiz birgün ümidini kesme hayırlısı ile.bende korkuyorum o yüzden test yapmıyorum gece ağrım oldu adet olurum diye bekledim ama olmadım sancı gitti 5 gün doldu taktiri ilahi artık
Nasıl ağrın vardı canım senin adet ağrısı gibi mi benim vajinamda ağrıyor sol kasigim agriyordu şimdi ikisi birden agriyorCanım ben hamileyken test yapmıştım negatif çıktı halbuki hamileydim ama ilk haftalar olduğu için çıkmamış çok ağrım vardı ordan anladım hamile olduğumu bir hafta sonra tekrar test yaptım o zaman pozitif çıktı simdi 21 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Pozitif gibi silik çıkınca kanda pozitif çıkıyomuş geneldeSizce bu sonuc pozitifmi negatifmi
Kaç gün geçti canım adetinTerubeli arkadaşlar lütfen yardım edin adet ağrısıyla hamilelik belirti ağrısı ni birbirinden ayıran küçük te olsa bi belirti yokmu doktor 2 martta kan testi istedi ama dayanamayıp yarın yaptirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?