GEBELİK BELİRTİLERİ

Evet yaptım negatif şu an adetliyim ama mide bulantısı var baş dönmesi falan kan testi yapmalı miyim açaba

Bence yaptır aklındakı soru işaretleri gitmiş olur

Teşekkür ederim allah razı olsun ama malesef ben adet oldum
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ınan ki Bizde bebeğimizi sevecegiz birgün ümidini kesme hayırlısı ile.bende korkuyorum o yüzden test yapmıyorum gece ağrım oldu adet olurum diye bekledim ama olmadım sancı gitti 5 gün doldu taktiri ilahi artık

Teşekkür ederim

kızlar merhaba size bişey sormak istiyorm ben klomen kullandım yumurtam gelişmediği için salı günüde kontrolüm vardı. ve o sabah ilişki yaşadık.doktora gidince 22 mm yumurtam olmuş ayın 3 ünde gel test yapcz dedi. benm sorum şu büyük ihtimal benm ya salı yada çarşamba çatlama günümdü. ama doktor gün aşırı ilişki dedi. eşimde bende çok ağır grip olduk. sizce tutma olasılığı nedir ?

Canım ben hamileyken test yapmıştım negatif çıktı halbuki hamileydim ama ilk haftalar olduğu için çıkmamış çok ağrım vardı ordan anladım hamile olduğumu bir hafta sonra tekrar test yaptım o zaman pozitif çıktı simdi 21 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Terubeli arkadaşlar lütfen yardım edin adet ağrısıyla hamilelik belirti ağrısı ni birbirinden ayıran küçük te olsa bi belirti yokmu doktor 2 martta kan testi istedi ama dayanamayıp yarın yaptirabilirim

Nasıl ağrın vardı canım senin adet ağrısı gibi mi benim vajinamda ağrıyor sol kasigim agriyordu şimdi ikisi birden agriyor

Bu ay bizde bebeğe karar verdik fakat hic bir belirti yok bendede reglime 10gun var çok takinca olmuyor galiba ben 1.5 yillik evliyim 26 yasindayim eşimin bu ay gönlü oldu bende biran önce olsun istiyorum. Belirtiler nezaman baslar arkadaşlar.

Bana da yardımcı olur musunuz adetim 1gün gecikti bu ay klomen çatlatmam iğnesi ve progestran kullandım. Akıntım diğer aylardan biraz fazla ama adet olcam gibi bi Ağrım yok ama hamilelikte bir his falan oluyosa o da yok çok istiyorum ama bilmiyorum be yapacağımı 2gün daha bekleyip öyle mi gitsem doktora bi belirti oluyo mu

Bende senin gibi çatlatma ignesi oldum bu ay ilkkez ve adetime 2 gün kaldı kasıklarım da ağrı var adet olcakmisim gibi ama hem heray böyle oluyorum diye düşünüyorum hemde adet belirtilerileride hamilelik belirtileride aynı oluyormuş ve buay da çatlatma ignesi oldum diye biraz umutluyum aslında..Ancak test yaparak öğreniriz bence sende kan testi yaptır direkt çünkü idrar testinde cikmayabilir.ben yarın test yaptircam

Merhaba benim geçen hafta bir hafta boyunca kasıklarım ağrıdı bu haftada gaz şikayetim var acaba hamilelik belirtisi olabilir mi adetime 8-9 gün var daha yumurta erken çatlamış olabilir mi

Sizce bu sonuc pozitifmi negatifmi

Eklentiler

• IMG_20160228_194110.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 71
Hemen belirtilerini bizimle Paylaş lütfen bence yüksek ihtimalle hamilesincunku diğer çizgi olması gerektiği kadar belirgin

Terubeli arkadaşlar lütfen yardım edin adet ağrısıyla hamilelik belirti ağrısı ni birbirinden ayıran küçük te olsa bi belirti yokmu doktor 2 martta kan testi istedi ama dayanamayıp yarın yaptirabilirim
Kaç gün geçti canım adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…