Ben de belirtiler hissediyorum ya da uyduruyorum bilemiyorum..regle 6 gun var hamileligi cok istiyorum ama 6 gun sonra yine hayal kirikligi yasayacakmisim gibi geliyo..aslinda evleneli 6 ay oldu ve yasim 26..hic korunmadik..acaba bu sureye kadar olmamasi normal mi?doktor bir yila kadar ugramayin yanima dedi ama ne bileyim bizden sonra evlenenlerin haberlerini aliyoruz..evlat sahibi olanlari biraz da kiskaniyorum onlar adina seviniyorum kendim icin uzuluyorum..cevredekiler sordukca olmuyo falan diyemiyorum dusunmuyoruz dugun borcu var birbirimize alisalim falan diye biseyler uyduruyorum..hanimlar ben bu durumu nasil aşabilirim..
Gözün aydın hamilesinSizce bu sonuc pozitifmi negatifmi
Sol kasigim adet sancısı gibi oturup kalkmakta zorlandim kese oluşurken ağrırmış doktorum demişti biraz bekle tekrar test yapNasıl ağrın vardı canım senin adet ağrısı gibi mi benim vajinamda ağrıyor sol kasigim agriyordu şimdi ikisi birden agriyor
Canim herkes belirti yasamazki. Kimisi yani belirti baslamadan hamile olabilir. Ondan dolayi belirtim yok diyede sakin uzulme adetin gecikmeside bir belirti madem belirtin yok bakalm adetin gecikir ise o sana bi belirti olur ki umarim hamilesindir☺
Canim herkes belirti yasamazki. Kimisi yani belirti baslamadan hamile olabilir. Ondan dolayi belirtim yok diyede sakin uzulme adetin gecikmeside bir belirti madem belirtin yok bakalm adetin gecikir ise o sana bi belirti olur ki umarim hamilesindir☺
Benimde adetim 3gun geçti goguslerim normalde adet olcagim zaman sertlesiyo ve agri oluyor şuanda da öyle ve adet olmusum gibi bi islaklik oluyor gidiyorum lavobaya akintim oluyor ve kasiklarimda sizi var adet olcakmisim gibi hamileyimdir inşallah bir buçuk senelik evliyiz hic korunmadik allah herkese tattirsin o duyguyu
Benimde adetim 3gun geçti goguslerim normalde adet olcagim zaman sertlesiyo ve agri oluyor şuanda da öyle ve adet olmusum gibi bi islaklik oluyor gidiyorum lavobaya akintim oluyor ve kasiklarimda sizi var adet olcakmisim gibi hamileyimdir inşallah bir buçuk senelik evliyiz hic korunmadik allah herkese tattirsin o duyguyu
Merhaba :) 23 Ocakta oldum en son reglimi.Bu aya kadar omrumde bir gun bile regl gecikmesi yasamadim.Regl takvimine gore 20 Şubat'ta regl olmaliydim.9 gun gecikince once iki kere idrar testi yaptim.Sonuclar tek cizgiydi.Silik şekilde bile ikinci bir cizgi yoktu.Bugun dr 'a gittim.Beta HCG <0.100 yani negatif ve Progesteron da normal degerler icinde.Ultrasonda da bir sey yoktu.Trioid hormonlarimda normal.Menopozu isaret eden bir bulgununda bulunmadigini soyledi dr.Regl sokturucu ilac verdi.Bir ay daha bekleyip ilaci oyle kullanmayi dusunuyorum.Ne olur ne olmaz.Sizce hakli miyim ?Sol kasığımda sizi ,vaginal akıntı,bagirsaklarimda gaz,baş dönmesi var ama regl olamamaktan da kaynaklanabilir bunlar ama hamileymisim gibi hissediyorumAranızda veya tanidiklarinizda bu durumda olup hamile çıkan var mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?