GEBELİK BELİRTİLERİ

canım bir sıkıntınız yok ise olacaktır mutlaka ama zamana bırakacaksın biraz .. bir sıkıntı yok çünkü .. sen rahat ol mutlaka olacaktır :)

Canım aynı şekilde bende 6 aylık evli ve de 27 yaşındaym Benden bir gün sonra benimle ayni ay evlenip hamile kalanlar oldu görüp duyunca ister istemez şüphede kalıp doktora gidiyorsun.doktor bana da biz yeni çiftlere 1yıl veriyoruz daha çok erken ama illa ki acelemiz var çocuk istiyoruz diyorsanız adet dönemi gel destekleyici ilaç verip tedavi uygulayalm dedi. Bir kaç ay daha bekle istersen dedi.bir ay geçti doktora gideli bakalım hayırlısı 6 gün adetim gecikti ara ara sancım olduğu için kapılmak kendimi kandırmak istemiyorum bekliyorum sadece

Kizlar benimde ara ara agrim değil ama kasiklarimda sizlama oluyor adet olucakmisim gibi benimde uç gün geçti adetim ama test yapmaya korkuyorum

İnş.canim. Çevredeki herkes göğsüm agriyordu midem bulaniyordu gibi yorumlar yapiyor fakat bende hic birşey yok. Bende ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Belki de erken daha reglime bir hafta var. Bazilari çok yoğun yasiyor galiba.

İnş.canim. Çevredeki herkes göğsüm agriyordu midem bulaniyordu gibi yorumlar yapiyor fakat bende hic birşey yok. Bende ister istemez kendimi kotu hissediyorum. Belki de erken daha reglime bir hafta var. Bazilari çok yoğun yasiyor galiba.

İnş.hamilesindir. Test yaptin mi? Benimde hastaligima bir hafta var fakat hic belirti yok.sadece bir kaç gün kasiklarimda agri vardi geçti ama.

İnş.hamilesindir. Test yaptin mi? Benimde hastaligima bir hafta var fakat hic belirti yok.sadece bir kaç gün kasiklarimda agri vardi geçti ama.

Moralini bozmak istemem ama bir kaç kez beendede boyle olmuştu bir hafta geçti test yapmistim cikmadi. Belki daha erkendir.bebek geç oluşmuştur. Belirgin var mi peki?

Evet goguslerim asiri derecede büyüdü damarlar belirgin ve adet olcammism gibi sizi var kasiklarimda

Benim kuzenim günü geçti test yapti cikmadi sonra birkaç gün sonra yine cikmadi canim 10gun sonra ikinci çizgiyi gördü oda çok belirgin değildi.ama hamileydi.seninde öyle olabilir.bebek geç oluşmuş olabilir.bir hafta bekleneni öneririm.eğer hemen öğrenmek istiyorsan kan testi kesin sonuç verir.

Bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptirmayi düşünüyorum canim inşallah hamileyimdir

Merhaba :) 23 Ocakta oldum en son reglimi.Bu aya kadar omrumde bir gun bile regl gecikmesi yasamadim.Regl takvimine gore 20 Şubat'ta regl olmaliydim.9 gun gecikince once iki kere idrar testi yaptim.Sonuclar tek cizgiydi.Silik şekilde bile ikinci bir cizgi yoktu.Bugun dr 'a gittim.Beta HCG <0.100 yani negatif ve Progesteron da normal degerler icinde.Ultrasonda da bir sey yoktu.Trioid hormonlarimda normal.Menopozu isaret eden bir bulgununda bulunmadigini soyledi dr.Regl sokturucu ilac verdi.Bir ay daha bekleyip ilaci oyle kullanmayi dusunuyorum.Ne olur ne olmaz.Sizce hakli miyim ?Sol kasığımda sizi ,vaginal akıntı,bagirsaklarimda gaz,baş dönmesi var ama regl olamamaktan da kaynaklanabilir bunlar ama hamileymisim gibi hissediyorum Aranızda veya tanidiklarinizda bu durumda olup hamile çıkan var mıydı acaba?

Kan testi kesin sonuç veriyor bence hamilelik yoktur canm benimde 10 gün geçilmişti kan testinde cikmadi bir iki gün sonra hasta oldum istersen bir iki gün daha bekle bir test daha yap.hatta kuzenim 40 gün hasta olmadi ama hamilelik yoktu üstelik herşeyi normaldi.muhtemelen strestendir.hamilemiyim diye çok düşününce mutlaka gecikmeler oluyor. Benim tavsiyem bir kaç gün bekle sonra bir test daha yap

Bende stresten diye düşünüyorum ama internette Kan testi <0.100 arası çıkıp Dr kesinlikle gebe değilsin deyip 2 hafta sonra gebe olduğu ortaya çıkanları okuyunca belki birinci ağızdan bir mesaj okumaliyim diye geçti icimden. Hatta biri doktorun verdiği regl çözücüyü kullanıp düşük yapmıştı yazdığına gore.Rahme yerlesmeyen gebeliklerde olabiliyormus böyle de zaten icim rahat etsin diye regl sokturucuyu kullanmayacağım.Bir ay regl olmasam bir şey olmaz.Stresten yumurtlamamisim atacak yumurta olmayınca da rahim kasilmaya gerek duymadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…