GEBELİK BELİRTİLERİ

Benimde adetim 3gun geçti kasiklarimda sizi var goguslerim adet olcagim zamanda sert oluyor ama şuan daha fazla sanki bide adet olmusum gibi sürekli islaklik oluo akintim var insalahh hamileyimdir

Benimde adetim 3gun geçti goguslerim normalde adet olcagim zaman sertlesiyo ve agri oluyor şuanda da öyle ve adet olmusum gibi bi islaklik oluyor gidiyorum lavobaya akintim oluyor ve kasiklarimda sizi var adet olcakmisim gibi hamileyimdir inşallah bir buçuk senelik evliyiz hic korunmadik allah herkese tattirsin o duyguyu

Negatif cikicak diye korkuyorum bi kere daha 4gun gecmis ti adetim test yaptim ertesi gün adet olmuştum adlinda yarin alip yapmayi düşünüyorum acaba hamilemiyimdir yaa

Canim herkes belirti yasamazki. Kimisi yani belirti baslamadan hamile olabilir. Ondan dolayi belirtim yok diyede sakin uzulme adetin gecikmeside bir belirti madem belirtin yok bakalm adetin gecikir ise o sana bi belirti olur ki umarim hamilesindir☺

Negatif cikicak diye korkuyorum bi kere daha 4gun gecmis ti adetim test yaptim ertesi gün adet olmuştum adlinda yarin alip yapmayi düşünüyorum acaba hamilemiyimdir yaa

Soyle bi durum var o zaman psikoloji baski yaptysan kendine adet stresinden olmamis olablirsin negatif olunca e umudunuda yitirdin ve adet oldun simdi bu ay ne kadar gecikti ?

Aslinda psikolojik baski hic yapmiyorum ama neden bilmiyorum 3gun geçti bu ay canim

Aslinda psikolojik baski hic yapmiyorum ama neden bilmiyorum 3gun geçti bu ay canim

Test yaptir madem psikoloji baski yapmadigini soyluyorsan negatif ise doktora gorunmeni tavsiye ederim. Daha oncedende byle geckmeler oluyormuydu peki

Hayir adetlerm düzenli oluyor aslinda doktora esimle gittik ikimiZdede bir sorun cikmadi yarin test yapicam inşallah hamileyimdir

Benimde her ay gecikiyor heray aynı belirtileri yaşayıp acaba bu ay hamilemiyim demekten bende eşimde bıktık.birkeresjnde 10 gün gecikmişti ama malesef yumurtalık kistleri gecikme yapıyormuş. Sadece biraz sabır allah im sen yavru Hasretinle yanıp tutuşan tüm ebeveynleri bebeklerine kavuştur. Bu süreç çok zor çok ağır çok yipratiyor.burda sizlerle herseyi paylaşmak çok güzel iyi haberlerinizi verin bizde umutlanalim

Hamile değilim canim ben adetim 3gun geçti goguslerim agriyor her ay adet olcagim zamanda da boyle kasiklarimda da sizi var valla inşallah hamileyimdir test yapmadim yapmaya korkuyorum acikcasi

Hamile değilim canim ben adetim 3gun geçti goguslerim agriyor her ay adet olcagim zamanda da boyle kasiklarimda da sizi var valla inşallah hamileyimdir test yapmadim yapmaya korkuyorum acikcasi
Benim 6 gün geçti geceleri sancım oluyor adet olcam diyorum gelmiyor birşey. başka belirtim de Yok adet olurum diye testte yapmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…