- 9 Ocak 2016
- 74
- 30
- 8
- 34
Daha geçmedi 2 gün var aslında iştahım aşırı derecede arttı kasıklarım da tuhaf bir ağrı kurcalaniyor sanki çatlatma ignesi yapıldıKaç gün geçti canım adetin
Bu ay bizde bebeğe karar verdik fakat hic bir belirti yok bendede reglime 10gun var çok takinca olmuyor galiba ben 1.5 yillik evliyim 26 yasindayim eşimin bu ay gönlü oldu bende biran önce olsun istiyorum. Belirtiler nezaman baslar arkadaşlar.
Negatif cikicak diye korkuyorum bi kere daha 4gun gecmis ti adetim test yaptim ertesi gün adet olmuştum adlinda yarin alip yapmayi düşünüyorum acaba hamilemiyimdir yaa
Aslinda psikolojik baski hic yapmiyorum ama neden bilmiyorum 3gun geçti bu ay canim
Hayir adetlerm düzenli oluyor aslinda doktora esimle gittik ikimiZdede bir sorun cikmadi yarin test yapicam inşallah hamileyimdir
Canım senin belirtilerin nelerdi bu arada çok sevindim senin adına allah kucağına almayi nasip etsinSizce bu sonuc pozitifmi negatifmi
İnsaallah hamilesindir canımDaha geçmedi 2 gün var aslında iştahım aşırı derecede arttı kasıklarım da tuhaf bir ağrı kurcalaniyor sanki çatlatma ignesi yapıldı
Benim 6 gün geçti geceleri sancım oluyor adet olcam diyorum gelmiyor birşey. başka belirtim de Yok adet olurum diye testte yapmyorumHamile değilim canim ben adetim 3gun geçti goguslerim agriyor her ay adet olcagim zamanda da boyle kasiklarimda da sizi var valla inşallah hamileyimdir test yapmadim yapmaya korkuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?