Gebelik belirtilerim gitti

Aman dikkat edin ya bol bol yatın cumaya randevu aldım sizin dediğinizi yapmaya karar verdim inşallah bebeklerimiz bizimle olsun

Benimde 4 gün adetim gecikti ilk kan tahlili tam adet günümde 0 dı. gebelik testleri pozitif cikiyo bir çok kez denedim dün yine Dr gittik alttan baktı üstten baktı kese yok kan verdim tekrar, artık tam ümidi kestim hemsireden Mesaj geldi kan tahlil sonucum bu sonuç nasıl sizce ? Hemşireye sordum güzel Perşembe keseyi görürüz dedi ama ben ümitlenmekte istemiyo

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-05-15-33-24-589_com.google.android.apps.docs-edit.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 189
Bide bugün sabah koyu kahverengi akıntı geldi ben tam adet olcam galiba derken
sonuç 901 çıktı kafam iyice çorba oldu

Hayırlı olsun güzel sonucunuz maşallah kucağınız a alacağınız günler gelsin hepimizin

Gamzelim çok sevindim, Beta hcg çok güzel görünüyor. İnşallah gittiğinde keseyi görürsünüz, biraz daha rahatlarsın. Sağlıkla gelsin inşallah

kese beta hcg 2000 civarıyken görünüyor sanırım, o yüzden görememiş olabilir şuan.

Allah iyiliğinizi versin. Protestan derseniz "muadili var Katolik verelim abla, ama biraz daha tutucu" cevabını alabilirsiniz:) PROGESTAN ilacın adı. Bu arada hayırlı olsun.

Gamzelim çok sevindim, Beta hcg çok güzel görünüyor. İnşallah gittiğinde keseyi görürsünüz, biraz daha rahatlarsın. Sağlıkla gelsin inşallah
Ayy inşallah hepimizin ki sorunsuz sağlıkli güzel gebelik geçirelim sorunsuz dünyaya gelsinler inşallah

Allah iyiliğinizi versin. Protestan derseniz "muadili var Katolik verelim abla, ama biraz daha tutucu" cevabını alabilirsiniz:) PROGESTAN ilacın adı. Bu arada hayırlı olsun.
Çok tatlısınız teşekkür ederim ya dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…