Bence normal kanamanız yoksa acile gitmek yerine doktorunuza danışın. Belki gerek görmez ilaca. Çünkü bir çok arkadaşımızda kahverengi lekelenme oluyor, ben kanamam olduğu için 1 ped dolusu kadar kırmızı renkli oldu acile gitmek durumunda kaldım gece. Ki ilacı yazmaktan başka ilgilenmediler daha 4 haftalıktı, 5 ped kadar dolarsa gel ultrasonla bakalım dediler.
Benimde 4 gün adetim gecikti ilk kan tahlili tam adet günümde 0 dı. gebelik testleri pozitif cikiyo bir çok kez denedim dün yine Dr gittik alttan baktı üstten baktı kese yok kan verdim tekrar, artık tam ümidi kestim hemsireden Mesaj geldi kan tahlil sonucum bu sonuç nasıl sizce ? Hemşireye sordum güzel Perşembe keseyi görürüz dedi ama ben ümitlenmekte istemiyo
Benimde 4 gün adetim gecikti ilk kan tahlili tam adet günümde 0 dı. gebelik testleri pozitif cikiyo bir çok kez denedim dün yine Dr gittik alttan baktı üstten baktı kese yok kan verdim tekrar, artık tam ümidi kestim hemsireden Mesaj geldi kan tahlil sonucum bu sonuç nasıl sizce ? Hemşireye sordum güzel Perşembe keseyi görürüz dedi ama ben ümitlenmekte istemiyo
Ben gece bir acile gideyim o zaman kahverengi akıntım var diyerek. Bir de adet olcak zamanki alt karın hissim devam ediyor . Normal mi bilmiyorum Peki Protestan ilaç mı nasıl söyleyeyim bana bunu yazın diye. Çok tecrübesiyim bu konuda. Ne desem acilde. Alttan mı bakarlar ne yaparlar size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza gelirler.
Allah iyiliğinizi versin. Protestan derseniz "muadili var Katolik verelim abla, ama biraz daha tutucu" cevabını alabilirsiniz:) PROGESTAN ilacın adı. Bu arada hayırlı olsun.
Allah iyiliğinizi versin. Protestan derseniz "muadili var Katolik verelim abla, ama biraz daha tutucu" cevabını alabilirsiniz:) PROGESTAN ilacın adı. Bu arada hayırlı olsun.