Gebelik belirtileriniz nelerdi?

Evet hala silik adetin gecikmesinin 3. Günü kan teti iki gün önce beta 36 dediler 5 gün gecikmesini bekliyorum şuan için
Bugün yapsan belli olur zaten 36 pozitif canım hamilesin kaset test yapmana gerek yok bugün sağlık ocağına gidip gebelik takibi baslatabilirsin bence hayırlı olsun kabul et kabullen inana hamilesin

Bugün yapsan belli olur zaten 36 pozitif canım hamilesin kaset test yapmana gerek yok bugün sağlık ocağına gidip gebelik takibi baslatabilirsin bence hayırlı olsun kabul et kabullen inana hamilesin
Ya çok heyecanlanırım siz böyle dedikçe yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu anlamda hem erken olduğu için hemde etrafımda danışabileceğim kimse olmadığı için sadece sizinle konuşabiliyorum çok teşekkür ederim gerçekten. Açıkçası acilde doktor beni kadın doğuma yönlendirdiği için ve pozitif demediği için bekledim sağlık ocağında bana bu anlamda yardımcı olurlar mı gebelik diyebilirler mi yani. Kadın doğuma gitmeden.

Tabii ki testini yanında götür diyecekleri erken gebelik testi yarın sabah aç gel hem kan sayimini yapalım hemde testi tekrarlayıp gebelik takibini başlatalım derler büyük ihtimalle ve bence şu an değerin çok çok yükselmiştir

1- annem “senin göğüslerine ne oldu böyle hamile falan mısın test yaptın mı günün geçti mi” diyince göğüslerimin herhangi bir regl dönemindekinden fazla şiştiğini farkettim
2- bütün enerjim çekilmiş gibiydi normalde regl öncesi bir temizlik atağı gelir(istisnasız her regl öncesi olur) bütün evi paklarım o istek gelmedi.
3- saçlarım çok dökülüyordu bir anda o dökülme kesildi. Hatta burda birlikte beklediğimiz arkadaşlar test yap demişlerdi erken test yapıp negatif gördüğüm için saç dökülmemin durmasını ciddiye almamıştım.

Ay o temizlik manyakligi bir bende oluyor sanıyordum benim de evim 4 hafta oldu neredeyse doğru düzgün temizlik görmüyor oysa ki her adet öncesi dip köşe temizlenirdi zavallim

Kızlar belirtiler yerleşme olduktan sonra mı başlıyor yani kasık batması falan

İlişkiden 12 yada 15 gün sonra sanki rahim içinde kazınma gibi yani bıçak saplanması ufak ufak öyle anladım. Zaten o gün test yaptım hemen çıktı
Merhaba ondan öncesinde hissetinizmi kasıklarda birşey yoksa 12 gün sonra mı başladı kasıkda bıçak saplanma hissi

Ay o temizlik manyakligi bir bende oluyor sanıyordum benim de evim 4 hafta oldu neredeyse doğru düzgün temizlik görmüyor oysa ki her adet öncesi dip köşe temizlenirdi zavallim
Ayy ben de şu an yalnız olmadığımı öğrendim 1 yıldan fazla olcak ben o temizliği yapamayalı. Okuyanlar yanlış anlayacak ama sen beni anlarsın obsesif kompulsif gibi elimde kulak pamuğuyla dip köşe girişmeli temizlerdim bebiş 5 aylık oldu regl daha gelmedi. Hoş gelse bile bende o temizliği yapacak toto ve zaman yok şu anda
inşallah senin de bebiştendir boşver ev pis olsun

Ayy zaten bebiştenmiş sağlıkla kucağına al inşallah

Bebisten bebisten çünkü aşırı hantallik var ve belim ağrıyor ben eve bakıyorum ev bana bakıyor inan mutfakta yag cozucu WC ve banyoda kireç sökücü manyagiyim ama kokularına tahammül edemiyorum şu an

Sizi dinleyip yarın gidicem testide yapar giderim erkenden

Ahh benim eski aşklarım sen resmen bensin ben de senim ama benim yaptığımı yapma ben de çok hantaldım bel ağrım çoktu ortopedi uzmanı da mümkün olduğunca dinlen fazla hareket etme diyince son aylarda yuvarlanan bir duba oldum. Üstelik bebiş de yan durdu başını aşağıya indirmedi. Yoga vs yapsaydım daha rahat olurdum gibi geliyo. Temizlik için değilse de hareket için kendini zorla hem doğumda hem sonrasında çok rahat edersin

Benim doğurgan dönem sonrası akıntı ile devam etti öyle ihtimal vermiştim halada devam ediyor
Benimde akıntım var arada beraz arada yumurtlama akıntısı gibi iki gündür kasıkta çok kötü batmalar oluyor inşallah gebeliktendir

Yok yok ben aşırı hiperaktif biriyim yatamıyorum ha eskisi gibi temizlik yapamıyorum ama en azından yüzeysel yapıyorum onda bile bel ağrısından ağlayacak duruma geliyorum ama ne yapım duramam ve yürüyüş yapıyorum iştahım açık olmasına rağmen kilo almıyorum fazla ileride nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…