Gebelik belirtisi- kasıkta batma

meraba kızlar,, benm de sağ kasığımda olağan üstü bir ağrı oluyr ama ara ara geliyr ve bacağıma vuruyr, hamile olduğumu sanmıyrm, çünkü adet oldm ve bugn 5. günm ama adetim 2,5 gün sürdü, acaba bu kadr erkn yumurtluyr olabilirmiyim, 30 günde bir adet görrm bu kadr erkn yumurtlama olur mu ki,2 gündr böleyim, yardımcı olun lütfn ... teşekrler..

Merhaba ben pkoluyum adetim 5 gun gecti yani gelmedi gelseydi klomene baslicaktim. Ve ara ara iki yanimdada batmalar oluyor ve yumurta aki kivaminda akintim oluyor acaba hamile olurmuyum bi ihtimal diyorum birde kistim var ondanda olur diye yorumlar okumustum sasirdim vala Allahim sen yuzumuze gul

Meraba arkadaslar benim de 2 gundur kasiklarimda batma oluyordu hala oluyor ama simdi adet agrisi gibi bi agri da var vr ntmalde adet oncesi goguslerimde agri olurdu ams simdi agri yok ama gogus uclatinda asiri aci var ve kizrma var. İstahim cok acik ve yanma geliyor arada bir vucuduma. Adetime 5 gun var sizce hamile olabilir miyim

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI SİZCE ??????????????????????

Canim ayni seyler bendede vardi hamileymisim bugunde ultrasonda gorcez . İnsallah hamilesindir

Selam Kızlar :)
Çamaşır suyu ile gebelik testini denedinizmi ? bira köpügü gibi kabarıp ve o kabartı gitmezse hamileymişsin bu doğrumu ? ben denedim ve kopuk tastı okadar kabardı ve sonmedi adetime 8 gün var acaba hamilemiyim ?

Merhaba kızlar,
Benim adetime 6 gün var benimde kasığımda adet başlangıcı gibi ağrı oluyor sonra geçiyor test yaptım ama negatif çıktı göğüslerim de büyüme ve ağrı da var iştahım da açık inşallah hamileyimdir Yarın kan testi yaptıracam adetimi bekliyemicem

Canim sonuc ne cikti... İnsallah hamissindir :)

Merhaba , Adetime 1 hafta kala hafif pembemsi bi leke oldu. 2 gun sonra da yani adetime 5 gün kala 2 süren aşırı kanama oldu. Şu an normal adet gunumden 5 gün gecti hala adet olmadım sebebi nedir ?

Canim benimde ilk belirtilerimden biri kasik sancisiydi sol tarafimda bobreklerime kaburga kemiklerime kadar vuran bi agriydi. İlk gece zor dayandim ikinci gece agridan duramadim hastaneye gittim orda ogrendim hamileymisim :) herkesde farkli oluyordur ama benimki sadece kasik degil yanlarima kadar vurmustu

Merhaba arkadaşlar konu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bende 10 aylık evliyim ve hiç korumadık şimdiye kadar. Adetime 2 gün var ve göğüslerimde ağrı ve hassasiyet aynı zamanda hiç bu zamana kadar başıma gelmeyen sol bacağımı hareket dahi ettirsem sol kasığımda batma oluyor ve hafifce ağrısı var. Ama diyorum ya sadece hareket ettirdiğim zaman oluyor.ayağa kalktığımda yürüdüğümde falan. Üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ama İlk defa böyle oluyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum böyle belirti yaşayan arkadaşlarım oldu mu? Rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba 3 yıl oldu evleneli bir kimyasal gebelik geçirdim sonra olmadı aşılama yapılmasina rağmen benim adetime 1 gun var sol kasıgım batıyor diğer hiç bir belirtim yok regl olucam sanırım bu şekilde batma olup regl olan var mi

gebelik belirtisi diye bir şey yoktur bence. gebelik belirtisi adetin gecikmesi kan testinin pozitif değerde olmasıdır. diğerleri psikolojik belirtidir. 2 hamilelik yaşadım ilk bebeğim karnımda öldü. hiçbir belirtim yoktu adete 7 gün kadar vardı erken gebelik testi aldım öylesine alışkanlık olmuştu bir ara test almak. silik çizgiyi gördüm ertesi gün doktora gittim kanda da azda olsa çıktı. 2. hamileliğimde de adete 5 gün falan vardı. vücudumda alerji benzeri yaralar olmuştu. cildiyeye gittim. ilaç yazacağım ama gebelik durumunuz var mı dedi. bilmiyorum dedim gerçekten hiç düşünmemiştim hamile miyim değil miyim yaz tatiliydi zaten belirti falan takip etmedim. ilaçları alırken ucuz bir test aldık başka yoktu. evde yaptım çok silik bir çizgi çıkmıştı. aman dedim test yanlıştır 5 gün önceden belli olmaz normal testte dedim. fakat ilacı da kullanmadım risk almayayım diye. ertesi gün hafif bir leke geldi. karnımda ağrıyordu zaten. adet öncesinde de 1 hafta öncesinden lekelenme başladığı için çok da takmadım. adetim olmayınca ertesi gün test aldım kopkoyu çizgiyi gördüm. gebelik belirtisi dediğimiz durum beta hcg yükseldikçe ortaya çıkmaya başladı. adet gecikmesine kadar olan her belirti psikolojiktir. 1 aydır 2. bebeği istiyorum oğlum 3 yaşında. normalde adet günlerimi bile takip etmezdim iş ev çocuk derken zamanım kalmazdı. bu ay korunmadığım için yazdığınız tüm belirtileri yaşadım kasık batması vs ancak adet oldum.zaten hemen olsun beklentisinde olmadığım için çok takmıyorum ancak soğan kürüne başladım. birde aslan pençesi içmeye başladım. rahat bırakın kendinizi kür vs uygulayacaksanız uygulayın ve hamile kalacağım şeklinde olumlu düşünün hep. belirti aramayın kendinizi yıpratmayın

aynen rahat olmak önemli ben geçen ay regl oldum zaten bu ay ise 3 gün geçti test yaptım 1.20 baya düşük yükselir mi bilmem her şeyin hayırlısı bazı yerlerde 0.340 faln bile yükselmiş ama nasip mevlam neylerse güzel eyler

insallah bebeginizi kucağınıza alırsınız gobek altinda cizgi olustumu sizde normalde gebelikte çıkarmış bende çıkmış biraz ama insallh gebeyimdir

yani psikolojik olarak mı görüyorum diyo cem ama sanırım tüy yönüyle alakalı bi çizgi var gebelikte bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin bugün 4. gün geçeli inşallah gebelik le alakalı bi gecikmedir test yaptım hayalet bi çizgi var sanırım 1.20 olduğu için çizgi bilemiyorum kafam çok karisik

Kizlar gobek cizgisi falan boyle seyleri takmayin lutfen bende yok o cizgi falan. Kafaniza takmadiginiz an hamile oldugunuzu ogreneceksinizz. Kendinizi bu kadar dinlememelisiniz. Sorununuz olmasa bile stresten olmayacaktir. Ben 5 ay sttes yaptim olmadi. 6. Ay hic umursamadigim ayda ogrendim. İnsallah hamilesinizdirr.

Aynen her kes aynı şeyi söylüyor benim öyle ne mide bulantilarim ne baş dönmeleri ne göğüs şişkinliği falan yok sadece kasiklarimda batma ve bel ağrısı oldu oda sürekli olan bi durum değil dediğim gibi Allah nasip etmişse olur inşallah sadece bizimki heyecan birazda

Zaten mide bulantin bas donmen hemen baslamiyo canim. Genellikle ilk belirtiler gogus hassasiyeti kasik agrisi vs oluyor. Onlar daha sonraki belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…