- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Canim ayni seyler bendede vardi hamileymisim bugunde ultrasonda gorcez . İnsallah hamilesindirMeraba arkadaslar benim de 2 gundur kasiklarimda batma oluyordu hala oluyor ama simdi adet agrisi gibi bi agri da var vr ntmalde adet oncesi goguslerimde agri olurdu ams simdi agri yok ama gogus uclatinda asiri aci var ve kizrma var. İstahim cok acik ve yanma geliyor arada bir vucuduma. Adetime 5 gun var sizce hamile olabilir miyim
Merhaba kızlar,
Benim adetime 6 gün var benimde kasığımda adet başlangıcı gibi ağrı oluyor sonra geçiyor test yaptım ama negatif çıktı göğüslerim de büyüme ve ağrı da var iştahım da açık inşallah hamileyimdir Yarın kan testi yaptıracam adetimi bekliyemicem
Canim benimde ilk belirtilerimden biri kasik sancisiydi sol tarafimda bobreklerime kaburga kemiklerime kadar vuran bi agriydi. İlk gece zor dayandim ikinci gece agridan duramadim hastaneye gittim orda ogrendim hamileymisim :) herkesde farkli oluyordur ama benimki sadece kasik degil yanlarima kadar vurmustubazı arkadaşlarımız hamile olduklarını öğrenmeden önce kasıkta batma olduğunu söylüyorlar. benim ricam bu batmanın nasıl olduğunu tarif etmeleri. az önce sol tarafımda batmalar oldu ve nefesimi kesti nerdeyse. şiddetli hissettim. gaz sancısı değildi. gaz sancısıda buna benzer batmalar yapıyor ve insanı yanıltıyor. bu durumu tecrübe eden arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum..
insallah bebeginizi kucağınıza alırsınız gobek altinda cizgi olustumu sizde normalde gebelikte çıkarmış bende çıkmış biraz ama insallh gebeyimdircanım adet ağrısı gibi ama çok daha fazla sol kasığımda batma vardı benimde hatta o gün sınavdaydım bacağım kasıldı elim ayağım boşaldı o kadar şiddetliydiki sınavı bıraktım adetimede daha vardı bende test yaptım testte çıkmadı yok herhalde dedim ama doktora gittim öğrendimki hamileymişim.inşallah sizde hamilesinizdir sonuçlarınızıda merak ediyorum onuda biran evvel çıksında yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?