Fantastikscanım benimde kasığımda ani batmalar oluyodu ağrıyla beraber tıpkı adet sancısı gibi ve o batmalar bacağımı kasıyodu sonra öğrendimki hamileymişim ve benim ciddi şekilde midemde yanma olmuştu idrarımdada beyaz bişeyler vardı kum taneleri gibi
senin adetin nezaman canım
bnde oyle duymuştum cnm. İnşllh gebesindir.. Gobek kaldırtma diye bşy duydun mu. Onunla hamile kalanda duydum,bnGözünüz aydın bende anne olabîlmek için 4 yıldır çabalıyorum e 5 yıllık evliyim artık doktorlara da güvenim kalmadı geçen ay tekrar tedavîye başladık şuan tahlil aşamasını bitirdik adetin 21.günü son tahlîlimi vericem eşimde tahlil verdi ve sperm sayısı düşük çıktı tabi bende de yumurtalar eksilmeye başlamış doktor hemen tüp bebek önerdi bende geçen hafta rahim filmi çektirdim 1 gün sonra ilişkiye girdik eşimle ve bikaç gündür sol kasıkta batma oluyo karın altında ağrı ve göğüste hassasiyet var inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma şansı artabiliyomuş yoruldum artık tahlillerden muayenelerden dualarınızı bekliyorum.sevgiyle kalın
CANIMM MERAKETTIM HAMILEMISIN SIMDI ?Onu bende duymuştum ama çevremde yaptırabileceğim kimse yok malesef keşke olsa denemediğim bi o kalmıştır heralde bide bi komşum bi karışım söylemişti hazırla üstüne otur hamile kalırsın demişti gak deseler. DENİYORum guk deseler deniyorum neyi denemedim diye araştırmaya başlıcam artık.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah tavsiyen için tşk ederim yinede sizde durumlar nasıl?
Her zaman duzenliyse buyuk ihtimal ins hamilesindir cnmSlm arkadaşlar yeni katıldım aranıza 1.5 yıldır evliyim bende sizler gibi hayırlı evlat bebeğim olsun istiyorum 1aydır tedavi görüyorum adetime 5gün geçti normal hep düzenlidir benimde sağ kasığımda batma oluyor ve midemde ara ara yanma oluyor doktora gitmem için erken olduğunu düşünüyorum inşallah hamileyimdir
Inş klomenle çatlatma iğnesi vurulmuştum ama araştırdım klomen ilacı geçiktirme yapıyormuş hayırlısı artıkHer zaman duzenliyse buyuk ihtimal ins hamilesindir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?