Gebelik belirtisi- kasıkta batma

Merhaba arkadaşlar, biz de ilk defa bu ay başladık çalışmalara :)

Geçen adetim 24 Ekim'de başlamıştı. Adetlerim biraz düzensizdir ama yumurtladığım zamanı anlarım en azından. Yine anladım, 5 Kasım'da yumurtladım, hani o beyaz sümüğümsü kocaman akıntım oldu. O günden beri de sol kasığımda sürekli batma var. Sürekli uyukluyorum, bacağıma kramp giriyor. Batma bazen o kadar kuvvetli oluyor ki hafiften topallıyorum. Ama adetime de daha iki hafta var, üstelik bütün bu belirtiler bende bir haftadır mevcut. O yüzden bugün biraz endişelenip doktoruma gittim. Yumurtam biraz olaylı çatlamış. İçime kan akmış, hala da kan var. O yüzdenmiş bütün bunlar. Benimki gibi belirtiler yaşayanlar varsa durum budur. Şu anda yumurtanın döllenip döllenmediğini bilemiyoruz. Doktorum bana 2 hafta beklememi söyledi doğal olarak. Normalde bu batmaların 2-3 güne geçmesi gerekirmiş, geçmezse büyük ihtimal hamilesin dedi. Umarım geçmez :) Ben sürekli sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum, gaz sancısı gibi bi şeyler yaşıyorum. Sürekli yatıp uzanma isteği var içimde. Her gün ciddi spor yapardım, şimdi yapamıyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz :)

bende klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım adetime 7 gün var. sağ taraftaki yumurtam gelişmiş ve çatladı.
ama benim 3-4 gündür sağ tarafımda hafif acısız damar atması gibi batmalar var. bii anlam veremedim. benim gibi olup hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum ...

Arkadaslar bi sorum olacak benim tedavi goruyrm bebis icin yumyrtaliklarim cok buyume yapmis suan midem bulaniyor titreme ve kasik ağrısı batmasi bel agrilarim oluyor hamile olabilir miyim sizce birde yumurtanin catladigini nasil anlayabilirim

Fantastika mrb cnm bn yeni üye oldm bende sendeki belirtilerden var ama bnm günüm 6 gün geçti ve kahverengi lekeler basldi üstüne görme olablr mi acaba??
Fantastiks

Kizlar normalde bugün adet olmam lazim ama bende bir kaç gündür göğüs büyüklüğü hafif migdr bulantisi ve kasiklarim belim sirtim agriyor sizce hamile kalma ihtimali var mi sizde bu gibi belirtiler varmi bide kizlar akintim var sari sari ??

Kizlar hamileymism bundan gunler once sorularıma cevap ariyordum sonunda buldum rabbim t isteyenlere nasip etsin insallah dualarimdasiniz ama kalcamda cook fena agrim var bacagima vuruyor duramiyrm yatamiyrm ayaktayken her hareketimi kisitliyor normal mi

özgecigim senin adına çok sevindim benimde bu ayın 24 ünde adet günüm inşallah olmam canım ya dua et banada

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek denemesi yaptırdım. 12 günlük bekleme süresinde sizlerin yazılarını okudum 2 embriyo transfer etmişlerdi transferden 3 gün sonra sol kasığımda ve göbek deliğimin altında sürekli batmalar hissettim.fakat bir çok arkadaşın yazdığı hafif lekelenme bende olmadı tutmadı sanırım diyordum ki 12. günün sonunda sonucun pozitif olduğunu öğrendim çok şükür.Ayrıca 12 günlük süreçte sanki adet olacakmışım gibi agrılar oldu ayrıca göğüslerde dolgunluk ve hassaslık meydana gelmekte Şuanda 5 haftalık hamileyim ve halen sol tarafımda ve göbeğimin altında batmalar(ufak ısırık gibi) olmakta. Embriyo transferi olan arkadaşlara tavsiyem kafanızı başka şeylerle meşgul edin ama mutlaka vücudunuzu da dinleyin zaten hemen yoruluyorsunuz en ufak yorgunluk hissinizde sırtınız yada beliniz ağrıdığında hemen sırt üstü uzanın dinlenin.Zor bir sureç Allah herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Gözünüz aydın bende anne olabîlmek için 4 yıldır çabalıyorum e 5 yıllık evliyim artık doktorlara da güvenim kalmadı geçen ay tekrar tedavîye başladık şuan tahlil aşamasını bitirdik adetin 21.günü son tahlîlimi vericem eşimde tahlil verdi ve sperm sayısı düşük çıktı tabi bende de yumurtalar eksilmeye başlamış doktor hemen tüp bebek önerdi bende geçen hafta rahim filmi çektirdim 1 gün sonra ilişkiye girdik eşimle ve bikaç gündür sol kasıkta batma oluyo karın altında ağrı ve göğüste hassasiyet var inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma şansı artabiliyomuş yoruldum artık tahlillerden muayenelerden dualarınızı bekliyorum.sevgiyle kalın

bnde oyle duymuştum cnm. İnşllh gebesindir.. Gobek kaldırtma diye bşy duydun mu. Onunla hamile kalanda duydum,bn

Onu bende duymuştum ama çevremde yaptırabileceğim kimse yok malesef keşke olsa denemediğim bi o kalmıştır heralde bide bi komşum bi karışım söylemişti hazırla üstüne otur hamile kalırsın demişti gak deseler. DENİYORum guk deseler deniyorum neyi denemedim diye araştırmaya başlıcam artık.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah tavsiyen için tşk ederim yinede sizde durumlar nasıl?

CANIMM MERAKETTIM HAMILEMISIN SIMDI ?

kizlar bende adet düzensiligi vardi bitkisel ilac kullandim ilk ay da etkisini gösterdi 28. gününde olmustum. ve 2 hafta daha devam ettim sonradan biraktim cünkü cocuk planlayacaktik. bebek icinde iyi degilmi o ilaci kullanmak.. bugün 29. günüm kahverengi leke geldi acaba yerlesmemi diyorum gec döllenme olmus olabilir diye.. ama sag kasimda yürürken bosluk mu desem batma mi desem birsey oluyor agirlik gibi.. acaba hamilemiyim. ama belimde agriyor kafam cook karisik

Slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza 1.5 yıldır evliyim bende sizler gibi hayırlı evlat bebeğim olsun istiyorum 1aydır tedavi görüyorum adetime 5gün geçti normal hep düzenlidir benimde sağ kasığımda batma oluyor ve midemde ara ara yanma oluyor doktora gitmem için erken olduğunu düşünüyorum inşallah hamileyimdir

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 207
Her zaman duzenliyse buyuk ihtimal ins hamilesindir cnm

merhaba kizlar benim sorunum hepinizden farklı. bizde iki aydir deniyoruz.bu ay adetim bittikten5 gün sonra damla şeklinde kanamam basladi.9 gün oldu hala gecmedi.doktor hicbisey yok dedi.ama icim rahat değil. sizce neden olabilir bu engel midir bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…