- 16 Ocak 2016
- 32
- 5
- 36
- 42
Msj atalınız biraz olmuş sonuç ne acaba merak ettim..?Kızlar banada yardımcı olun lütfen
Bugün çatlatma iğnemin 11.günü kasık ve bacak ağrılarım var bide sol kasığımda yanma hissediyorum ve şiş...
Göğüslerim dolgun ama ağrı sızı yok..
Ama sanki göğüs uçlarım kararmış gibi belki bana psikolojik öyle geliyordur
Dün vajinam ağrıdı hatta zonkladı ama bugün 5 saniye kadar batma oldu okadar..
Acaba hamilelik belirtisi midir??
Lütfen yardım edin bana...
Adet oldum canım..Msj atalınız biraz olmuş sonuç ne acaba merak ettim..?
Yok canım 1 defa klomen tedavisi oldum çatlatma iğnesine gerek duymadı sonra sonuç negatif olunca bıraktım uzun zamandır gitmiyorum Dr. Bu arada bende polikistikover ve yumurta tembelliği var 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiye giriyoruz eşimle hamile kalamıyorun. .Adet oldum canım..
Sende mi tedavi görüyorsun canım??
Bende polikistik over ve yumurta tembelliği var..Yok canım 1 defa klomen tedavisi oldum çatlatma iğnesine gerek duymadı sonra sonuç negatif olunca bıraktım uzun zamandır gitmiyorum Dr. Bu arada bende polikistikover ve yumurta tembelliği var 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiye giriyoruz eşimle hamile kalamıyorun. .
İnşallah hamilesindir cnm ne zamandan beri olmuyor bebeğin birde sorunun nr ?Bende tedavi oluyorum catlama ignesinin 14 gunu bugun yarin iki hafta olacak 8 gunde evde test yapmistim negatif erkendi ama dayanamadim insallah adet olmam ve insallah hamileykmdor
İnşallah canım senin ne zamandan beri olmuyor ?Bende polikistik over ve yumurta tembelliği var..
Ama geçen ay dra gitmeden yumurtladım çok şükür..
Birde benim kanallar çok darmış ameliyat olmam gerekiyor..
Ama hemen gitmek istemiyorum bi ebe varmış benim gibi sorunları olanlar gidiyormuş hamile kalıyormuş inşallah olur..
4 yıldır evliyim canım hiç korunmadık..I
İnşallah canım senin ne zamandan beri olmuyor ?
Anladım canım Rabbim tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah ..4 yıldır evliyim canım hiç korunmadık..
Amin canım inşallah hepimize versin Allah'ım..Anladım canım Rabbim tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah ..
Amin canım. .Amin canım inşallah hepimize versin Allah'ım..
Bir bucuk yildir olmuyo canim hic korunmadik sorun yok hic bir sorun yok vakti var galibaİnşallah hamilesindir cnm ne zamandan beri olmuyor bebeğin birde sorunun nr ?
Aynen olur inşallah sorun yoksa iyi canın benim tedavisiz bekleme dedi Dr. Bende hiç üzerine düşmüyorum gitmiyorum hastaneye oluruna bıraktım ..Bir bucuk yildir olmuyo canim hic korunmadik sorun yok hic bir sorun yok vakti var galiba
Benim doktorumda bekleme dio pco var bende yasin gecerse kili alirsan sansimiz azalir dio hersey nasip sizinde mi bi sebebi yokkAynen olur inşallah sorun yoksa iyi canın benim tedavisiz bekleme dedi Dr. Bende hiç üzerine düşmüyorum gitmiyorum hastaneye oluruna bıraktım ..
Benim polikistik over ve yumurta tembelliği var canım normal kadınlar ayda 1 yumurtluyorsa bende 2 yada 3 ayda bir yumurtlama oluyor buda tedavisiz hamile kalmamı imkansızlaştıyor yani yumurtladığım günü denk getiricemde hamile kalıcam çok zor yani canım hastalığımda çok düzensizdi 4 ay önce soğan kürü yaptım 1 ay daha geçti ondan sonra 2 ay düzenli oldum bakalım bu 3. Ayımı bekliyorum yine düzenli olacak mı diye normalde adet söktürücü kullanmadan olamiyordum 4 ay olmadığım zamanlar oluyordu canım. .Benim doktorumda bekleme dio pco var bende yasin gecerse kili alirsan sansimiz azalir dio hersey nasip sizinde mi bi sebebi yokk
Bendede günüm geçtiği zamanlarda hamile gibi mide bulantısı iştah açılması bacaklarda belde ağrı göğüste hassasiyet oluyordu kendi kendime diyordum hamilemiyim acaba hastaneye gidiyordum negatif 2 yıldır sürekli bunu yaşadım o yüzden artık ne test yapmak istiyorum nede başla birsey psikolojikmen çöküyorum o yüzden oluruna bıraktım canım acaba pcodan dolayi mi yaşıyoruz biz bu belirtileri yoksa psikolojik mi çözemedim bende canım. .Konuyu acan kisiyle sanirim ayni seyleri yasiyoruz
Adetimin 3. Gunu ve halen gelen giden yok sol kasigim agriyor
Hic yataktan kalkasim yok hep uykum var
Agzimin tadi metal gibi degil ama farkli bir tat var
Gogus uclarim arada ben burdayim diyip agriyor
Cuma aksami kan testi yaptirdim negatif cikti 1.20
Bu olayi cozemedim
Kendi kendime diyorum hamileysem tamam da hamile degilsem olayim artik sinir kupu oldum zaten normalde de sinirli biriyim adet zamaninda daha da sinirli oluyorum canimBendede günüm geçtiği zamanlarda hamile gibi mide bulantısı iştah açılması bacaklarda belde ağrı göğüste hassasiyet oluyordu kendi kendime diyordum hamilemiyim acaba hastaneye gidiyordum negatif 2 yıldır sürekli bunu yaşadım o yüzden artık ne test yapmak istiyorum nede başla birsey psikolojikmen çöküyorum o yüzden oluruna bıraktım canım acaba pcodan dolayi mi yaşıyoruz biz bu belirtileri yoksa psikolojik mi çözemedim bende canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?