bende de aynı şeyler oldu .çok sevindim adetim gecikti diye.ama bugün oldum.inş.sen hamilesindir
Galiba birbirimizden etkileniyoruz kızlar
Hepimiz de de hemen hemen aynı şeyler var...ama bunları hissedip regl olan var
Kafayı mı yiyoruz ne ???
merhabalar ben sizden bir yardım rica ediyorum arkadaslar pazar gününden itibaren çok şiddetli kasık ağrılarım var önce kasıkda baslayıp makat ıma doğru iniyor ozellikle de ilişkiden sonra regl beş gün geçti hamile olabilirmiyim acaba en korktugum sey dış gebelik ve kötü huylu bir kist lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler....
ne soylesek bos kardes elimiz mahkum belicez adet gununu. benim 2 gun kaldi ama 4 gun sonrakızlar son adet tarihim 21 nisan ayın 30. da rahim filmi cektirdim.bugune kadar düzenli ilişki kuruyoruz.4-5 gündür sag ve sol kasıgımdada bir dolgunluk hissi var ani hareketlerimde baskı yapıyor gibi oluyor sonra geciyor.bu aydan cok umutluyum. bu belirti sizce hayırlımı?
konu hala aktif mi bilmiyorum... Benimde dün gece sol kasığımda ani batmalar oldu ara ara bugün birşeyim yok ayrıca sürekli bel ağrım oldu adetimede 2 gün var acaba bu hamilelik belirtisimi? Sizlerin ne kadar sürdü bu kasık batması...
Canım ben varım. Daha önce buraya yazmıştım batma var diye. Şu anda 36 haftalık hamileyim.
kızlar oturuken bişe yok yerimden kalkınca çok fena halde kasığım batıyo google yazınca bu sayfa cıktı hamilelik belirtisimi oluyo
hamileliğin genel belirtilerinden :)
adet inize kaç gün var eğer 2 gn varsa yapabilirszgerçekten mi yorumunuz beni çoook umutlandırdı teşekkür ederim.acaba 16 günlük hamilelik idrar testinde çıkar mı korkuyorum test yapmayaüzülmek istemiyorum
adet inize kaç gün var eğer 2 gn varsa yapabilirsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?