Gebelik belirtisi- kasıkta batma

Galiba birbirimizden etkileniyoruz kızlar
Hepimiz de de hemen hemen aynı şeyler var...ama bunları hissedip regl olan var

Kafayı mı yiyoruz ne ???

merhabalar ben sizden bir yardım rica ediyorum arkadaslar pazar gününden itibaren çok şiddetli kasık ağrılarım var önce kasıkda baslayıp makat ıma doğru iniyor ozellikle de ilişkiden sonra regl beş gün geçti hamile olabilirmiyim acaba en korktugum sey dış gebelik ve kötü huylu bir kist lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler....

canım kist kasık ağrısı yapıyor ama tabi ki kesin birşey söyleyemem..
Doktora bir görünsen ??

kızlar son adet tarihim 21 nisan ayın 30. da rahim filmi cektirdim.bugune kadar düzenli ilişki kuruyoruz.4-5 gündür sag ve sol kasıgımdada bir dolgunluk hissi var ani hareketlerimde baskı yapıyor gibi oluyor sonra geciyor.bu aydan cok umutluyum. bu belirti sizce hayırlımı?

ne soylesek bos kardes elimiz mahkum belicez adet gununu. benim 2 gun kaldi ama 4 gun sonra
test yaptiricam . bende de gogus ucuma dogru ince bir sizi oldu birkac kez. kasiklarimda batma
birde istahim acildi bilmiyorum tabi belki sadece psikoljik.
zaten sonucu haber vericem bu cuma

konu hala aktif mi bilmiyorum... benimde dün gece sol kasığımda ani batmalar oldu ara ara bugün birşeyim yok ayrıca sürekli bel ağrım oldu adetimede 2 gün var acaba bu hamilelik belirtisimi? sizlerin ne kadar sürdü bu kasık batması...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,

geçen ay ayın 17 sinde adet gördüm ve çok şiddetliydi doktora göründüm dış gebelikten şüphelendi beta hcg testi yaptık ama sonuç negatifti ogün bugündür kasıklarımda batma şişkinlik hissi bel ağrısı ve iştah artışı var aralık 14 te doktora gidicem ölüyorum sabırsızlıktan acaba hamilemiyim ?

aynı dertten bende muzdalipim ama bende cevap bekliyorum

merhaba arkadaslar ben 3 gün önce igne oldum göbekden ogun kasık agrımdan uyuyamadım.batmalar ck fenaydı.ama gectıgını dusunurken sımdı sureklı bısey aniden batıp çıkıyor sanki.hem sağda hem solda anlamadım.normal mi bu? aniden bi saplanıyor geçiyor :44:

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bana yardımcı olursanız sevinirim.. adet oldum 1,5gün falan ama bitmek bilmedi bi türlü sarı kahverngi lekeler 2,3gün devam etti olmuyodu böyle bişey önceden ve bunlar olurken kasık bölgemde batmalar oluyo gece yatıncada devam ediyo hatta bugün yataktan kalkınca sol ayağım uyuştu bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi adet oldum olamaz diyorum ama yinede kendimi bu sorudan alamıyorum yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…