gerçekten mi yorumunuz beni çoook umutlandırdı teşekkür ederim.acaba 16 günlük hamilelik idrar testinde çıkar mı korkuyorum test yapmayaüzülmek istemiyorum
kızlar oturuken bişe yok yerimden kalkınca çok fena halde kasığım batıyo google yazınca bu sayfa cıktı hamilelik belirtisimi oluyo
Ne olur acil cevap verin Sizce bu belirtiler acaba hamile olamilirmiyim?
Ben En son Şubatın 14 ünde regl gördüm ama 2 haftadır kasıklarım çok ağrıyor 1 - 2 hafta önce 3 -4 gün boyunca sabahları daha yataktan kalkmadan önce mide bulantısı vardı şimdi pek yok ama iştahım arttı sürekli susuyorum ağzım kuruyor ve çok halsizlik var sürekli esniyorum ve 2 gündür de karnımda hafif bi yara var gibi bazen sancıyo göğüslerim çok şişti adet öncesinde 1 2 gün önce yine şilşerdi ama kasığım ağrımazdı ve kasığımda batma hissi var bazen sanki seğiriyor ve aşırı bi şekilde beyazımsı akıntı var kokusuz bazen acaba adet mi oldum diye bile bakıyorum hiç test yapmadım ama korkuyorum yapmaya da zaten cesaretim yok bugun yarın adet olmam lazım
Sizce bu belirtiler acaba hamile olamilirmiyim?
bence haftaya pzartesiye kadar bekle test yap çünkü adet günün geçmemiş canım..belirtile cok yanıltıcı oluyor malesef bazen psikolojik oluyor inş.olumlu olur sonucun..
inş cnm rabbim yardımcımız olsun
Arkadaşlar 16 aydır bebek yapmayı deniyoruz, dr.a gittim klomen diye bir hormon ilacı verdi. Kullandığım ilk ay bir şey olmadı fakat bu ay garip şeyler oldu; adetime 1 hafta kala kahve rengi bir şeyler geldi 1 gün sürdü. Yeni hamile kalan bir arkadaşım hamilesin aynı şeyler bende de oldu dedi. Şu anda adetime 3 gün var fakat kasıklarımda batma oluyor özelliklede sağ kasığımda. Daha önce başından böyle bir tecrübe geçtimi? Sizce bu belirti gebelik belirtisi olabilirmi?
inşallah hamilesindir canım lütfen kafanı yorma üzerine düştüğün zaman olmuyor aynı evreleri bende yaptım adetimin gelmesine bir iki gün kala test bile yapıyordum ama inan kendini strese sokmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor bnde şuan altıncı ayıma girdim allah nasip ederse oğlum olacak ama bizde uğraştık diyebilirim seni çok iyi anlıyorum yüce rabbim isteyen herkeze nasip etsin ama benim hamilelik belirtilerim de kasık batması sanki adetim gelecek gibi aşırı bel ve kasık ağrısı göğüslerimde aşırı hassasiyet oldu dediğim gibi sakın kendini strese sokma allah yardımcın olsun.
Güzel duaların için teşekkürler... Allah evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.
16 aydır pek stres yapmadım diyebilirim, bu konuyla ilgili ilk defa bugün kan testi yaptırdım, sonucunu yarın alıcam. İnşallah + çıkarda ilk ve son testim olur bu konuda. Aslında ben gayet rahattım, benimle aynı şeyleri yaşayan 2 arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptırdım. İkiside uzun zamandır uğraşıyordu, biri 2 aylık hamile diğeri 4 aylık. Benimde olsun çok istiyorlar tebi bende çok istiyorum. Anlımızda yazılıysa vakti zamanı gelince olacak ona şüphe yok. Zamanı değil demekki, Allah ne zaman uygun görürse derim hep kendi kendimeFakat bu ay gerçekten anormal şeyler yaşadım, ister istemez içime kurt düştü, hayırlısı bakalım. Belkide hiç birşey yoktur almış olduğum hormon ilacındandır, sonuçta bünye alışkın değil. Neyse yarın sonucu öğrenicem, olumluysa mutlaka paylaşıcam. Tekrardan teşekkür ederim, sanırım biraz sakinleştim. Sağolasın, kendine iyi bak.
Güzel duaların için teşekkürler... Allah evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.
16 aydır pek stres yapmadım diyebilirim, bu konuyla ilgili ilk defa bugün kan testi yaptırdım, sonucunu yarın alıcam. İnşallah + çıkarda ilk ve son testim olur bu konuda. Aslında ben gayet rahattım, benimle aynı şeyleri yaşayan 2 arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptırdım. İkiside uzun zamandır uğraşıyordu, biri 2 aylık hamile diğeri 4 aylık. Benimde olsun çok istiyorlar tebi bende çok istiyorum. Anlımızda yazılıysa vakti zamanı gelince olacak ona şüphe yok. Zamanı değil demekki, Allah ne zaman uygun görürse derim hep kendi kendimeFakat bu ay gerçekten anormal şeyler yaşadım, ister istemez içime kurt düştü, hayırlısı bakalım. Belkide hiç birşey yoktur almış olduğum hormon ilacındandır, sonuçta bünye alışkın değil. Neyse yarın sonucu öğrenicem, olumluysa mutlaka paylaşıcam. Tekrardan teşekkür ederim, sanırım biraz sakinleştim. Sağolasın, kendine iyi bak.
ne gibi anormallikler yaşadın canım :26:
canım test sonucu ne merak ettim inşallah hamişsindir.
Maalesef değilimTest sonucu - çıktı, sonrasında 6 gün günüm geçti Dr.a gittim Dr.da test yaptı orada da - çıktı. Dr. adet söktürücü ilaç verdi, tam 10 gün oldu ilaç bitmek üzere hala bile hastalanamadım. İlk defa başıma böyle birşey geliyor, çok şaşkınım.
üzülme canım herşeyin hayırlısı allah naip eder o duyguları inşallah hamiş olduğunda o güzel haberi banada ver olurmu bak birde ne dicem ilişkiye girmeden önce eşine türk kahvesi sert olsun içir sperm sayılarını çoğaltıyormuş öyle duydum birde ilişkiden sonra bir saat kadar yat banyoya girme ve öncesinde dua et çok ya zamanında bende yaşadım ve gerçekten anlayabiliyorum bende sağdan soldan bu duyduklarımı hep uyguluyorum yani belki faydam olur o günden sonra sana dua ettim inşallah hamilesindir diye inşallah olur canım.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, inş. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine duaların kabul olur.
Canım bende Nescafe duymuştum arada bir aklıma gelirse içiriyorum ve ilişkiden sonra ayağa kalkmıyorum ve hatta yumurtlama dönemiyse altıma yastık bile koyuyorum ama olmayınca olmuyor işte! Herşey nasip kısmet, zamanı var demekki diyip kendimi teselli etmekten başka çarem yok sanırım. Tekrardan teşekkür ederim güzel duaların için, kendine çok iyi bak.
Ben yarın tatile çıkıyorum, bu arada bir gelişme olursa dönüşte mutlaka sana bildiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?